Amsterdam în 3 zile MEGAGUÍA din Amsterdam într-un weekend!

Deși Amsterdam este un loc turistic popular în Europa, nu este un oraș foarte mare, ca alte capitale (vezi Madrid, Londra sau Paris). Cu toate acestea, să nu credeți că toată atracția acestui loc constă în cafenele și femei îmbrăcate sumar în vitrinele magazinelor. Atât copiii, cât și adulții se vor distra de minune în timpul acestei vizite la Amsterdam în trei zile , vizitând cele mai populare atracții turistice ale acestei destinații, care sunt și foarte frumoase.

amsterdam-en-3-dias

Este posibil să călătorești în Amsterdam în trei zile?

Fără îndoială, ceea ce tocmai am spus despre mărimea capitalei Țărilor de Jos se aplică în acest caz. În doar trei zile veți putea, fără îndoială, să aruncați o privire la tot ceea ce nu puteți rata în acest oraș, așa că luați un pix și o hârtie, vă vom da o mână de ajutor în alcătuirea Itinerariului pentru a vedea Amsterdam în 3 zile.

Ce să vezi în Amsterdam în 3 zile

Dincolo de locurile de distracție, de distracție și de joacă, Amsterdam găzduiește muzee prestigioase, piețe pline de viață cu monumente istorice interesante și obiective turistice de neratat. Satele din jur sunt, de asemenea, frumoase, motiv pentru care le-am inclus în traseul nostru de călătorie pentru city break la Amsterdam

. Doriți să vă începeți călătoria la Amsterdam în cel mai bun mod posibil? Ce-ar fi să vă începeți călătoria cu un tur de 2,30 ore al centrului istoric, complet GRATUIT? Atunci tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pentru turul GRATUIT al centrului orașului Amsterdam aici. Odată ce ați făcut acest lucru, veți fi văzut cea mai mare parte a centrului orașului și sunteți gata să continuați cu ghidul nostru.

Excursie la Amsterdam: Ziua 1

Vizita noastră efemeră începe devreme, iar noi vom începe cu niște artă. Dacă sunteți un pasionat de fotografie, primul muzeu pe care îl vom vizita în Amsterdam vă va încânta cu siguranță. Dar dacă ați ajuns puțin mai târziu din avion și nu vreți să plecați atât de devreme, nu vă faceți griji, vom vedea alte câteva muzee (și, trebuie spus, mai importante decât acesta) în turul nostru de trei zile în Amsterdam.

Huis Marseille, Muzeul de fotografie

Huis-Marseille-Amsterdam-en-3-dais

Huis Marseille este primul muzeu din Amsterdam dedicat în întregime fotografiei. A fost deschis în 1999, deci este un muzeu relativ nou, dar adăpostește deja aproximativ 5.000 de fotografii. Deși se concentrează în principal pe istoria fotografiei, colecția cuprinde și fotografii contemporane, care sunt împărțite în 6 expoziții principale.

Colecția poate fi vizionată pe site-ul muzeului, așa că, dacă sunteți puțin curioși să aflați ce veți vedea în timp ce vă aflați acolo, nu ezitați să o consultați.

Croazieră pe canalele din Amsterdam

amsterdam-cruceros-rio

Această activitate este obligatorie. Amsterdam este un oraș care merită văzut de pe canalele sale, trecând pe sub sutele de poduri și văzând cum trăiesc oamenii chiar și pe bărcile-casă. Este o activitate care nu trebuie ratată. Puteți rezerva croaziera direct în Amsterdam, prețul este cuprins între 15 și 20 €, iar durata medie este de 1 oră sau 1 oră și jumătate. Dacă doriți să rezervați această activitate online și să o planificați deja pentru a evita cozile, vă recomandăm să o rezervați de la CIVITATIS ONLINE pentru 16 €. Nu este necesar să rezervați o oră, veți lua următoarea barcă care navighează atunci când ajungeți.

Leidseplein

Leidseplein-Amsterdam

Leidseplein, care se traduce în engleză prin Leiden Square , este o piață din sudul orașului. În prezent, este centrul de transport al orașului și, prin urmare, în această piață puteți găsi mai multe linii de tramvai, o mulțime de magazine și, seara, viața de noapte a orașului. Există, de asemenea, artiști de stradă care dansează adesea pe stradă pentru a-i distra pe vizitatori (și pentru a obține câțiva bănuți în acest proces).

Rijksmuesem

rijksmuseum-amsterdam

Muzeul Național al Țărilor de Jos , sau Rijksmuesem, este un mare muzeu cu patru etaje care îi poartă pe vizitatori într-o călătorie cronologică captivantă prin arta și istoria Țărilor de Jos. Istoria țării este povestită dintr-o perspectivă internațională interesantă, așa că nu trebuie să ratați această vizită.

Clădirea principală a muzeului a fost închisă până de curând, timp de zece ani, dar redeschiderea a fost un eveniment magnific, iar clădirea este acum mai bine echipată pentru a deservi numeroșii turiști care vizitează acest muzeu pentru a învăța despre istoria Olandei. Colecția muzeului are peste un milion de piese, printre care se numără lucrări ale unor personalități celebre precum Johannes Vermeer și Rembrandt. Există multe exponate frumoase, dar este important să rețineți că nu este permisă fotografierea cu bliț.

Aici veți găsi unul dintre cele mai faimoase 'I amsterdam' pentru o fotografie și un suvenir.

Muzeul Van Gogh

museo-van-gogh-amsterdam-en-3-dias

Cea mai mare colecție de opere de artă ale lui Vincent Van Gogh din lume se găsește la Muzeul Van Gogh din Amsterdam. Acesta este situat convenabil în Piața Muzeului și este unul dintre cele mai populare muzee de artă din lume. Aceasta este o necesitate pentru orice turist din Amsterdam.

Muzeul este împărțit în două clădiri. Și, în ciuda numărului mare de vizitatori în fiecare zi, experiența este foarte plăcută datorită amenajării ideale a clădirii și a expozițiilor. Acesta a fost proiectat cu adevărat cu gândul la clienți și este accesibil pentru mulțimile mari care vin să se bucure de opere de artă unice.

Călătorie la Amsterdam: Ziua 2

Sunt sigur că nu vă așteptați ca Amsterdamul să aibă atâtea muzee interesante, dar să nu credeți că am terminat cu arta. Încă mai avem câteva de făcut, așa că, dacă încă mai aveți poftă de mai mult, așteptați să vedeți ce avem pregătit pentru a doua zi din itinerariul de 3 zile din Amsterdam . Ne vom concentra pe explorarea zonelor înconjurătoare, care sunt foarte interesante și care oferă o imagine a unei Olande mai tradiționale.

ZaanseSchans

ZaanseSchans-cerca-amsterdam

Zaanse Schans este o atracție care servește atât ca muzeu, cât și ca o zonă rurală și relaxantă în aer liber. Morile de vânt pe care le puteți vedea sunt acolo încă din anii 1700 și 1800.

În expoziția de la Zaanse Schans veți găsi mostre de arhitectură rurală olandeză tradițională . Morile de vânt din Zaanse Schans, precum și atelierele sunt deschise publicului și oferă o experiență interesantă.

Volendam

Volendam-amsterdam-en-tres-dias

Volendam este un fost sat de pescari, cunoscut acum pentru casele sale mici, care înconjoară portul de pescuit. Atmosfera din Volendam este plină de viață, iar turiștii se înghesuie să viziteze orașul vechi și numeroasele biserici care se găsesc aici. Este plin de colțuri pitorești. Dacă doriți să obțineți un suvenir unic, vă puteți face o fotografie într-un costum tradițional olandez . Aceste costume sunt încă purtate de locuitorii din Volendam cu ocazia evenimentelor folclorice.

Orașul Volendam găzduiește un muzeu în care vizitatorii pot vedea costume tradiționale olandeze, o colecție mare de trabucuri și accesorii care reprezintă industria maritimă din oraș. De asemenea, călătorii aleg adesea să se oprească și să se relaxeze în numeroasele cafenele olandeze din zonă și să cumpere câteva bibelouri din magazinele de suveniruri.

Dacă preferați, puteți să vă rezervați online turul VOLENDAM și să aveți totul planificat în loc să mergeți pe cont propriu: transferuri, tururi, ghid.... Totul este pregătit pentru a vă bucura de zi! Rezervați aici turul VOLENDAM de 1 zi în limba engleză din Amsterdam.

Vondelpark

Vondelpark-amsterdam

Vondelpark este cel mai mare parc din orașul Amsterdam și cel mai renumit parc din Olanda. Aproximativ 10 milioane de oameni vizitează Vondelpark în fiecare an, unii vin pur și simplu pentru a se relaxa, în timp ce alții vin în parc pentru a se bucura de unul dintre numeroasele sale concerte gratuite. Parcul are un teatru în aer liber, unde au loc numeroase spectacole în fiecare vară și, deși intrarea în parc este gratuită, este posibil să doriți să faceți rezervări pentru anumite spectacole.

Există mai multe puncte de interes în Vondelpark, inclusiv un loc de joacă pentru copii cunoscut sub numele de GrootMelkhuis și o statuie a lui Vondel, celebrul poet olandez. Vondelpark are, de asemenea, un pavilion în care se află un restaurant numit Vertigo, foarte recomandat dacă ți s-a făcut poftă de mâncare după atâtea plimbări.

Călătorind spre Amsterdam: Ziua 3

Sperăm că vizita la fabrica Heineken nu v-a dat o mahmureală uriașă pentru această a treia și ultima zi, pentru că mai avem de vizitat câteva obiective turistice foarte interesante. Printre ele, cea mai mare piață din Amsterdam și casa celebrului pictor Rembrandt. Începem!

Experiența Heineken

heineken-experience-amsterdam

Experiența Heineken este o fabrică de bere istorică situată în frumosul Amsterdam. Clădirea servește drept centru public de vizitare pentru excursii legate de compania de bere Heineken.

Fabrica de bere a fost construită pentru prima dată în 1867 și a fost cea mai importantă unitate de producție a Heineken până când directorii au decis să construiască o fabrică de bere mai modernă într-o clădire mai mare în afara orașului, în 1988. Clădirea a rămas în mare parte goală până la redeschiderea sa pentru public în 1991, pentru fanii berii Heineken.

În 2008, atracția turistică a fost redeschisă cu un nou nume, Heineken Experience, care îi instruiește pe vizitatori cu privire la procesul de fabricare a berii și la istoria companiei Heineken.

Foarte amuzant!

Casa Anne Frank

casa-de-anna-frank-amsterdam

Casa Anne Frank este locul unde Anne Frank s-a ascuns împreună cu alte 7 persoane din 3 familii diferite timp de 2 ani în timpul celui de-al doilea război mondial . Familia van Pels și Fritz Pfeffer, familia van Pels, a reușit să se ascundă în ascunzătoarea pe care Otto Frank a reușit să o găsească pentru familia sa până când naziștii le-au descoperit locația. În mod tragic, acest lucru s-a întâmplat foarte aproape de sfârșitul războiului, iar întreaga familie a fost deportată în lagăre de concentrare, unde nu au supraviețuit.

După război, tatăl Annei a găsit jurnalul pe care fiica sa l-a scris în timpul șederii sale. Jurnalul, care avea să devină mai târziu unul dintre cele mai bine vândute romane din istorie, spune povestea fetei în timp ce crește în timpul războiului. Multe dintre scrieri sunt personale, unele au legătură cu războiul, iar în altele vorbește despre sentimentele sale și despre relațiile care au avut loc în mica casă.

Piața Dam

plaza-dam-amsterdam

Piața Dam, care este cea mai mare piață din Amsterdam , există încă din secolul al XIII-lea, iar pe ea puteți găsi diverse tarabe cu mâncare, magazine și multe restaurante la modă. Barurile și cafenelele din Piața Dam sunt aproape întotdeauna aglomerate, ceea ce duce la formarea unei cozi lungi pentru a intra în localuri. În timpul lunilor de primăvară, nu este neobișnuit ca în această piață să se organizeze carnavaluri, iar în timpul verii, este de obicei populată de artiști de stradă.

În inima Pieței Dam se află Palatul Regal , fosta reședință a familiei regale olandeze. Unele recepții au loc încă în Palatul Regal.

La sud de piață se află statuia Memorialului Național. Această statuie a fost ridicată pentru a aminti de membrii rezistenței și de soldații olandezi care au murit în cel de-al Doilea Război Mondial.

Piața de flori: Bloemenmarkt

museo-de-las-flores

Situată pe strada Singel nr. 616, aceasta este o piață de flori unică în lume, de ce? Pentru că este plutitoare, deoarece datează din 1862, pentru a primi navele care aduceau flori proaspete în oraș.
Astăzi, acesta păstrează esența originilor sale și are aproape douăzeci de tarabe care vând diferite soiuri de flori, în special lalele.
Ceea ce este curios este că poți lua o lalea acasă ca suvenir al călătoriei tale, deoarece le vând pregătite pentru a le putea lua înapoi în orașul tău de origine.
Puteți vizita de luni până sâmbătă, de la 9:00 la 17:30.
Duminica au redus programul de funcționare de la 11:30 la 17:30.

Casa Rembrandt

casa-museo-rembrandt-amsterdam

Muzeul HetRembrandthuis este situat în Jodenbreestraat și este locul unde a locuit celebrul Rembrandt în timp ce a pictat multe dintre faimoasele sale tablouri. Rembrandt van Rijn, unul dintre cei mai faimoși pictori din lume, a fost un pictor olandez care a trăit în anii 1600 și este considerat unul dintre marii pictori ai artei europene. Printre cele mai cunoscute picturi ale sale se numără Furtuna de pe Marea Galileii și Lapidarea Sfântului Ștefan, alături de un număr mare de gravuri.

În urmă cu câțiva ani, mai mulți istorici și designeri au reconstruit întreaga casă în interior pentru a arăta exact cum arăta casa în care a trăit Rembrandt, iar cel mai interesant lucru în ceea ce privește vizitarea Muzeului HetRembrandthui este faptul că locuința sa este direct legată de clădirea în care sunt expuse în prezent o mare parte din lucrările sale. Istoria cunoscută din spatele casei este redusă, dar știm că a cumpărat inițial casa în 1639 și a locuit acolo înainte de a se declara în cele din urmă în faliment în 1656, iar toate bunurile sale au fost scoase la licitație.

Cartierul roșu din Amsterdam

barrio-rojo-escapada-amsterdam

Nu prea sunt multe de adăugat despre această zonă pe care să nu le știți deja, nu este potrivită pentru o excursie cu minori. Un cartier ale cărui lumini roșii și vitrine au devenit foarte cunoscute. De asemenea, nu este prea recomandabil pentru ieșirile nocturne în Amsterdam.

Biserica Veche

iglesia-vieja-amsterdam

Biserica Veche este o biserică activă în mijlocul cartierului roșu din Amsterdam și, de asemenea, cea mai veche clădire din oraș, fiind construită în anul 1200. Clădirea a fost o biserică romano-catolică dedicată Sfântului Patrick. Mulți catolici vizitează această biserică în fiecare an, în ciuda faptului că acum este o biserică calvinistă.

Pe lângă faptul că este locul unui miracol destul de unic legat de Sfântul Patrick, aici se află peste 10.000 de morminte, inclusiv cele ale unor persoane celebre, cum ar fi soția lui Rembrandt, ambasadori și ofițeri militari.

Biserica Veche găzduiește, de asemenea, patru orgi foarte vechi, care sunt impresionante. Arhitectura în sine este, de asemenea, o priveliște de admirat, de la tavan până la podea, fiecare parte a acestei catedrale antice este incredibilă. Merită cu siguranță o vizită, chiar și numai de dragul vizitării obiectivelor turistice.

Vizitați Amsterdam în trei zile. Concluzii
După cum ați văzut, capitala Olandei este un oraș care are mult mai mult decât tentații pentru turiștii universitari. De fapt, puține orașe europene de dimensiuni similare au mai multă artă decât aici. Sperăm că v-a plăcut itinerariul nostru pentru această excursie de trei zile la Amsterdam - nouă personal ne-a plăcut foarte mult!

Utilizatorii care au văzut ghidul nostru pentru Amsterdam în 3 zile au fost interesați și de:

Cele mai vizualizate pagini