Ce să vezi în Ávila în 3 zile? Ghid complet. Include tur gratuit gratuit gratuit

Nu există nicio îndoială că Ávila este unul dintre orașele din interiorul Spaniei care atrage cei mai mulți vizitatori an de an , fiind una dintre destinațiile preferate departe de coasta peninsulei iberice. Acesta este un oraș care are un mare farmec și nu trebuie ratat , mai ales dacă doriți să faceți o escapadă de weekend.

S-ar putea să vi se pară Avila mai puțin atractivă în comparație cu alte orașe, cum ar fi Barcelona sau Sevilla . Cu toate acestea, are multe de oferit dacă vă place să vedeți monumente și clădiri istorice, așa că este o destinație care nu trebuie ratată. Așadar, dacă vrei cel mai bun ghid despre ce să vezi în Avila în 3 zile , te invit să citești mai departe și nu vei regreta.

avila-en-3-dias

Ce să vezi în Avila în 3 zile?

Avila este o destinație fantastică dacă doriți să faceți o escapadă rapidă pentru un weekend , și este foarte probabil să puteți vedea toate locurile pe care le are de oferit în acest timp scurt. Este un oraș plin de o vastă moștenire istorică și culturală de care vă veți putea bucura pur și simplu plimbându-vă pe străzile sale.

Face parte din comunitatea autonomă Castilla-León , și este situată lângă râul Adaja, fiind cea mai înaltă capitală provincială din Spania. Este situat la o altitudine totală de 1131 de metri deasupra nivelului mării, ceea ce înseamnă că în timpul iernii veți găsi căderi de zăpadă spectaculoase, care vor crea o atmosferă foarte frumoasă.

Așadar, dacă vrei să știi ce ar trebui să vizitezi în excursia ta de 3 zile la Avila , îți vom descrie ce nu poți rata.

Ghid pentru Avila în 3 zile. Ziua 1

Din momentul în care începeți turul orașului Avila , vă veți da seama că este o destinație fantastică, iar în prima zi nu aveți cum să o ratați:

Tur gratuit al orașului Ávila

Primul lucru pe care vi-l recomandăm este să faceți un tur gratuit al orașului Ávila, ghidat de un expert în oraș, veți merge pe străzi timp de două ore și veți afla multe despre istoria orașului, un punct de plecare ideal pentru călătoria dumneavoastră.

Vă puteți rezerva aici turul gratuit al orașului Avila

Verificați disponibilitatea Tur gratuit

Muralla de Avila

Muralla-de-Avila

Acesta este unul dintre cele mai bine conservate monumente din Spania și a fost declarat sit al Patrimoniului Mondial . Perimetrul său are o lungime totală de 2.516 metri, iar în total veți găsi 2.500 de creneluri, 87 de turnuri și 7 porți.

Este cu siguranță o opțiune excelentă pentru a începe cu dreptul și a fost restaurată în 1907 de Repullés . Acest zid este încărcat de istorie și a fost mereu renovat pentru a fi păstrat în stare perfectă, ceea ce îl face un loc minunat pentru a vă începe ziua. Pentru a-i cunoaște întreaga istorie, puteți închiria un tur gratuit al zidului și nu veți regreta.

Catedrala din Avila

Catedral-de-Avila

Este o catedrală în care trecerea timpului este vizibilă , deoarece are stiluri și influențe diferite. La exterior poate părea o adevărată fortăreață, ceea ce contrastează perfect cu stilul gotic al interiorului său. Acest lucru îl face, fără îndoială, o destinație care nu trebuie ratată atunci când vizitați orașul.

Cunoscută și sub numele de Catedrala Hristos Mântuitorul, este un templu catolic și are un stil romanic într-o parte și gotic în restul. Aceasta a fost o catedrală construită în diferite părți și are trei nave egale, deși în cea mai înaltă veți găsi spații deschise și libere.

Plaza de Mercado Chico

Plaza-de-Mercado-Chico

Aceasta este cea mai mare piață pe care o veți găsi în oraș , și aici veți găsi piața de alimente, precum și biserica San Juan. Are o formă dreptunghiulară și este pontificată pe trei laturi. În jurul său existau diverse bresle, iar multe străzi se intersectau aici.

Această piață a avut mai multe nume de-a lungul istoriei, dar în prezent se numește Mercado Chico. Aici se află primăria, iar dacă mergeți într-o excursie în oraș în primul weekend din septembrie, veți putea vedea cum își amintește de spiritul medieval. Această piață este decorată și veți găsi tarabe medievale care vă vor permite să vă bucurați și mai mult de experiența de a vizita această piață.

Biserica San Pedro

Iglesia-de-San-Pedro

Această biserică este situată în afara zidurilor orașului Ávila , chiar în fața porții Alcázar, în piața mare. Este un templu care nu trebuie ratat și are un stil romanic. În interior veți găsi numeroase opere de artă, cum ar fi sculpturile Santa Catalina și San Pablo.

Această biserică este situată în Plaza de Santa Teresa , și este o piață care are aproximativ 100 de metri lungime și 50 de metri lățime. Aceasta a fost creată în anul 1100, și a fost locul în care în Evul Mediu au avut loc diverse turnee, execuții, recepții și piețe. Este, fără îndoială, o destinație care nu trebuie ratată, mai ales pentru că vă veți putea bucura de o experiență fără egal.

Ghid pentru Avila în 3 zile. Ziua 2

În a doua zi în oraș , puteți continua experiența pe care acesta o are de oferit. În această zi nu veți rata următoarele. Printre punctele de bază de care trebuie să țineți cont pentru a vizita în această zi se numără:

Mănăstirea și muzeul Sfintei Tereza

Convento-y-museo-de-Santa-Teresa

Biserica mănăstirii a fost construită în secolul al XVII-lea , deasupra presupusei case în care s-a născut Sfânta Tereza. Terenul pe care se află este destul de umed, astfel încât clădirea a fost restaurată de mai multe ori pentru a o menține în stare bună.

Se află în partea de nord, iar în interiorul său veți găsi un stil baroc foarte interesant . Are o singură navă, iar fațada este sobră, cu puține decorațiuni. Monumentul sfintei se află sub cripta bisericii și ocupă spațiul în care se afla casa ei. Acolo veți găsi multe sculpturi, ceea ce face din acest loc o destinație fantastică dacă doriți să faceți fotografii reușite.

Bazilica San Vicente

Basilica-de-San-Vicente

Acesta este un templu romanic datând din secolele XII-XIV , având o mare importanță. Construcția sa din calcar galben-portocaliu îl face un monument cu adevărat unic. Naosurile sale sunt acoperite cu bolți cu nervuri, iar în criptă veți găsi trei capele.

Altarul principal este din lemn aurit, dar cel mai important lucru este, fără îndoială, cenofacio . Acesta este un monument care comemorează martirii Vincent, Sabina și Cristeta, construit din piatră policromă și aflat într-o stare de conservare excelentă. Această bazilică a fost declarată Monument Național în 1923 și este unul dintre cele mai vizitate locuri din oraș datorită moștenirii sale culturale și istorice.

Mănăstirea regală Sfântul Toma

Aceasta este o clădire în stil gotic , finalizată în 1493. Este o clădire care a fost folosită ca tribunal al Inchiziției și este o mănăstire destul de mare, cu trei cloistere diferite.

În interior veți găsi diferite capele , iar tabloul principal este opera lui Berruguete. Aceasta este alcătuită din trei părți, în care este cuprinsă viața Sfântului Toma de Aquino, iar corul bisericii este surprinzător. Cu siguranță nu trebuie să ratați această vizită, mai ales pentru a vizita claustrul monarhilor catolici . Acesta este destul de mare și este alcătuit din 40 de arcuri în interior și 56 în partea superioară.

Ghid pentru Avila în 3 zile. Ziua 3

Ultima zi va continua să fie destul de interesantă , deoarece veți termina de cunoscut cele mai interesante părți pe care le are de oferit Avila. Printre acestea se numără următoarele:

Palate în Avila

Palacios-en-Avila

Fără îndoială că în Avila veți găsi o mare moștenire culturală și monumentală , ceea ce vă va oferi acest oraș. Puteți face o plimbare pentru a vizita Palatele Verdugos, Palatul Núñez de Vela, Palatul familiei Dávila, printre multe altele.

Fără îndoială că puteți vizita palatele pe care le are acest oraș, astfel încât să vă bucurați de o experiență deosebită . Sunt lucrări arhitecturale pe care nu le puteți rata și care sunt încărcate de istorie. Dacă închiriați un tur, veți putea vizita cea mai mare parte a orașului și vă veți bucura de o experiență minunată și veți putea învăța mult mai multe despre istoria acestui frumos oraș.

Punctul de vedere al celor patru stâlpi

Mirador-de-los-cuatro-postes

Acesta este un monument religios format din patru coloane dorice cu o înălțime de 5 metri. Acestea susțin un capitel pătrat pe care se află stemele orașului, iar în centrul foișorului veți găsi o cruce de granit.

Este un monument care a fost construit în anul 1566 și a fost construit ca loc de odihnă pentru cei care participau la pelerinajul de la San Leonardo . Este un punct de vedere unic asupra orașului, iar aici puteți face fotografii cu adevărat unice atât la apus, cât și noaptea. Este punctul în care se pot face cele mai bune fotografii din oraș, așa că nu trebuie să-l ratați în timpul vizitei dumneavoastră.

Vizita la muzee

Visita-a-los-museos

Avila este un oraș care oferă o mare varietate de cultură, și vă puteți bucura de o mare varietate de muzee de vizitat. Dacă nu mai aveți mult timp la dispoziție, nu ratați Museo de Ávila și Museo Palacio Caprotti , care sunt două dintre cele mai importante muzee pe care le veți găsi în oraș.

Cu toate acestea, dacă mai aveți timp, merită să vizitați Museo Palacio Polentinos, pentru o experiență cu totul unică. O vizită la muzee este o necesitate în orice călătorie și, dacă preferați, puteți distribui vizitarea acestor trei muzee pe parcursul celor 3 zile petrecute în Avila, astfel încât să nu ratați niciunul dintre ele.

Vedeți Avila noaptea

După prânz, ideal este să faceți un tur al orașului noaptea, și veți vedea că va fi o experiență pur și simplu fantastică. Veți putea să vă plimbați pe străzile sale pietruite în umbră și în lumină slabă, iar acesta este unul dintre cele mai bune lucruri de văzut și de făcut în Ávila.

A vedea orașul ziua nu este același lucru cu a-l vedea noaptea , motiv pentru care este întotdeauna o opțiune excelentă să îl vizitați în această perioadă. În acest fel, vă puteți asigura că veți avea parte de cât mai mult confort posibil și că veți avea parte de o experiență minunată.

Gastronomie în Avila

Nu puteți rata experiența culinară din Avila, trebuie să țineți cont de faptul că în noaptea fiecărei zile veți putea experimenta mai multe baruri de tapas și restaurante care vă vor permite să vă distrați pe cinste. Acolo vă puteți bucura întotdeauna de o experiență pur și simplu unică și vă puteți distra de minune, mai ales dacă mergeți în cuplu.

Pe de altă parte, nu puteți pleca din Ávila fără să încercați patatas revolconas , deoarece vă vor oferi o experiență cu adevărat unică. Iar combinat cu un chuletón va fi, fără îndoială, o experiență culinară care nu trebuie ratată, mai ales că carnea pe care o găsiți în oraș este pur și simplu spectaculoasă.

Dar, o experiență culinară nu ar fi completă fără un desert la final , așa că niște yemas de Santa Teresa vor fi o alegere excelentă. Acestea sunt făcute cu gălbenuș de ou și zahăr și sunt o opțiune excelentă de care vă puteți bucura.

Când este cel mai bine să călătoriți la Avila?

Clima din Avila este rece și uscată, iar precipitațiile vor fi rare pe tot parcursul anului, deși iarna pot cădea zăpezi. Primăvara pot apărea și unele precipitații, dar, în general, clima este destul de plăcută, astfel încât puteți călători în acest oraș în orice moment al anului.

Vara va fi întotdeauna cea mai caldă perioadă a zilei , iar nopțile vor fi răcoroase, așa că este ideal dacă îți place să fie cald. Dar, dacă doriți să aveți parte de o experiență cu adevărat unică, cel mai bine este să vă faceți vizita iarna, deoarece veți găsi peisaje pur și simplu unice în care este obligatoriu să vă faceți poze.

Nu uitați că acesta este un oraș foarte turistic, așa că este întotdeauna mai bine să vă rezervați hotelul cu mult timp înainte pentru a avea o experiență plăcută. Cel mai bine este să aveți un itinerar bun, astfel încât să puteți profita la maximum de vizita de 3 zile în Avila și să aveți o experiență turistică deosebită.

Cele mai vizualizate pagini