Bremen în 3 zile »Ghid de călătorie Bremen cu tur cadou gratuit

Acest oraș german, încă necunoscut multor turiști, este o destinație turistică ideală pentru a cunoaște cea mai pură Germanie, având unul dintre cele mai bine conservate centre istorice din țară.
În acest ghid de călătorie în Bremen în 3 zile vă voi arăta toate obiectivele obligatorii ale acestui oraș uimitor. Să le descoperim!

Bremen-en-3-dias

Ce să vezi în Bremen în 3 zile

Înainte de a vizita acest oraș german, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a-l cunoaște, pentru a vă bucura din plin de vizită.

Cel mai bun moment pentru a vizita Bremen este vara , deoarece temperaturile nu depășesc 25ºC, ceea ce vă permite să o cunoașteți în aer liber.

Fiind situat în nord, are o climă cu precipitații foarte frecvente pe tot parcursul anului, iar iarna acestea se produc foarte des chiar și cu ceva zăpadă, temperatura fiind de obicei de 0 grade.

Dacă preferați sau decideți să vizitați iarna, nu este o problemă insurmontabilă, dar este bine să știți temperatura pentru a vă putea lua haine călduroase și cea mai bună jachetă pe care o aveți.

Deoarece Bremen aparține Uniunii Europene, nu este necesar să obțineți niciun fel de certificat care să vă permită să călătoriți în Uniunea Europeană, ci este suficient să călătoriți cu cartea de identitate sau pașaportul.

Este important să cunoașteți orele de funcționare pentru a vă putea organiza ziua, muzeele se închid seara la ora 18:00, restaurantele se închid seara la ora 12:00, iar transportul public funcționează până la ora 12:30.

FREETOUR Cadou pentru Bremen: Începeți călătoria cu un cadou, sau mai degrabă un CADOU, un tur gratuit al orașului Bremen cu un expert local în limba engleză. Complet gratuit. Vă recomand să vă rezervați acest tur pietonal gratuit în prima zi, dacă aveți posibilitatea de a cunoaște trecutul său măreț. Rezervați-vă aici turul GRATUIT al orașului Bremen.

O altă activitate remarcabilă și recomandată este o croazieră nocturnă pe râul Weser pentru a cunoaște orașul dintr-o altă perspectivă, lucru care merită cu siguranță făcut.

Un alt lucru pe care ar trebui să îl faceți înainte de a părăsi orașul este să încercați unele dintre cele mai tipice mâncăruri, deoarece Bremen are o gastronomie unică și specială. Un loc bun din punct de vedere al raportului calitate-preț este restaurantul Bratwurst, din piața centrală Marktplatz, cu o mare varietate de mâncăruri regionale.

Știind toate acestea, sunteți gata să începeți să cunoașteți marele și uimitorul oraș Bremen.

Ghid turistic Bremen: Ziua 1

Prima zi este dedicată descoperirii a ceea ce este cel mai caracteristic pentru acest oraș, centrul său istoric, care a fost declarat patrimoniu mondial.

Perfect pentru a cunoaște cele mai emblematice clădiri din Bremen, pentru a te plimba pe malul râului Weser și pentru a te integra pentru prima dată în atmosfera acestei zone. Începem!

Marktplatz

Aceasta este cea mai importantă piață din Bremen și este centrul nervos prin excelență.

Fostă piață medievală, unde se află cele mai emblematice monumente ale orașului.

Ideal pentru plimbare și pentru primul contact cu orașul, nu veți dori să plecați.

Marktplatz-bremen

Primăria orașului Bremen

Această clădire se remarcă prin fațada renascentistă din secolul al XVII-lea și prin spectaculoasa sa sală gotică, datorită căreia a intrat în patrimoniul mondial.

Poate fi vizitat de luni până joi între orele 9:00 și 15:00, iar vineri între orele 9:00 și 13:00, o vizită care nu trebuie ratată.

ayuntamiento-de-bremen

Statuia lui Ronald

Este simbolul orașului, la poalele primăriei, reprezentând dreptatea și libertatea.

Această statuie este celălalt patrimoniu care justifică decizia UNESCO de a o declara Patrimoniu Mondial. Vechea imagine era din lemn, dar a fost distrusă într-un incendiu și a fost înlocuită cu această sculptură enormă de 10 metri înălțime.

estatua-de-ronald-bremen

Catedrala Sfântul Petru

Catedrala din Bremen este una dintre cele mai emblematice imagini ale acestei piețe.

Această clădire datează din secolul al XIII-lea în stil gotic și se remarcă prin turnurile sale care se ridică la peste 99 de metri deasupra Pieței.

În interior, austeritatea tipică templelor luterane iese în evidență, veți găsi arcuri din biserica romanică originală și chiar două cripte subterane cu peste 90 de morminte de episcopi, unele dintre ele perfect mumificate.

De asemenea, puteți urca într-unul dintre turnurile sale pentru a fi uimit de priveliștea panoramică pe care o oferă asupra orașului.

catedral-de-san-pedro-bremen

Statuia Muzicanților din Bremen

Această statuie cu patru animale muzicanți este dedicată personajelor principale din povestea pentru copii a Fraților Grimm și se află lângă primărie.

A fost ridicat în 1953 și de atunci a devenit un alt simbol al orașului și se spune că, dacă atingi picioarele din față ale măgarului, îți poți pune o dorință care se va împlini.

estatua-musico-de-bremen

Biserica Maicii Domnului

Această clădire este cea mai veche biserică din Bremen, datând din secolul al XI-lea. Este în stil gotic timpuriu, iar cel mai remarcabil lucru la interior este că încă mai păstrează picturile murale originale din criptă.

Fațada sa se remarcă prin cele două turnuri care se află în partea superioară, iar intrarea este gratuită.

iglesia-nuestra-senora-bremen

Bremen Ghid turistic: Ziua 2

A doua zi în acest oraș uimitor este destinată cunoașterii mai aprofundate a acestuia, profitând de ea pentru a termina de văzut ce a mai rămas de vizitat din centrul istoric și apoi îndreptându-ne spre împrejurimi, pentru a ne bucura de o altă zonă dintre cele mai turistice din Bremen.

Fațadele de pe partea de vest a Marktplatz

Pe partea de vest a acestei faimoase piețe se află câteva clădiri mari cu fațade renascentiste pitorești, un loc pe care toți vizitatorii vor să îl admire.

Pornind din stânga puteți admira clădirea Băncii de Economii, care datează din 1755, farmacia primăriei din 1595 și Casa Germană din perioada anterioară.

În apropiere se află clădirea cunoscută sub numele de Casa de Comerț, care reprezintă stilul Renașterii flamande și datează din secolul al XVI-lea.

Dintre aceste locuri, puteți doar să le contemplați fațadele, deoarece nu sunt deschise publicului.

fachadas-bremen

Böttcherstrasse

Una dintre cele mai cunoscute și mai aglomerate străzi din oraș, lungă de 110 metri, construită în anii 1920.

Se remarcă prin clădirile de culoare roșiatică și prin faptul că nu aparține niciunui stil arhitectural anume.

Această stradă longitudinală leagă Marktplatz de râul Weser și a fost calea urmată de vechii marinari înainte de a se îmbarca pe mare, iar în prezent este o zonă pietonală plină de magazine.

Calle-Bottcherstrasse-bremen

Casa Roselius

Pe aceeași stradă se află o clădire cumpărată de Ludwig Roselius, inventatorul cafelei decofeinizate și al artei.

El a cumpărat această clădire cu scopul de a o readuce la starea inițială, așa cum o puteți vedea astăzi, ca un conac burghez din epoca medievală cu un decor deosebit.

Astăzi puteți vizita clădirea cunoscută sub numele de Museum Im Roselius-Haus pentru a aprecia marea expoziție de artă aparținând proprietarului său, păstrând interiorul exact așa cum l-a dorit Roselius.

Intrarea în interior costă 5 euro, ceea ce o face o vizită esențială.

casa-roselius-bremen

Carillon

Tot pe binecunoscuta Böttcherstrasse se află și Carillon, un alt simbol stelar al orașului Bremen.

La fiecare oră, de la 12:00 la 18:00, cele 30 de clopote din porțelan Meissen sună la unison.

În timp ce această melodie este redată pe un panou rotativ de pe fațada sa, pot fi văzute 10 scânduri de lemn sculptate pentru călătorii care au traversat Atlanticul spre America.

Aceasta durează 15 minute, un spectacol pe care trebuie să-l vedeți și să-l auziți!

carrillon-bremen

Malurile râului Weser

Ce mod mai bun de a încheia ziua decât în cel mai animat cartier din Bremen?

Aici veți găsi numeroase baruri și restaurante cu terase, ocazional o piață stradală și multe grădini de bere pe malul râului - fără îndoială, locul perfect pentru a vă integra pe deplin în rândul locuitorilor din Bremen.

Puteți găsi, de asemenea, câteva bărci-restaurant, o navă-școală și un ponton perfect de pe care pleacă navele de croazieră pe râu.

Dacă aveți chef, puteți profita de una dintre aceste croaziere pe timp de noapte și puteți cunoaște orașul într-un mod diferit, având parte de priveliști panoramice de care vă puteți bucura doar în acest mod.

orillas-rio-weser

Ghid turistic Bremen: Ziua 3

Ultima zi în oraș se concentrează pe cunoașterea celui mai boem cartier din Bremen și a unora dintre cele mai importante muzee ale sale. Să le descoperim!

Cartierul Schnoor

Renumit pentru casele sale înguste și colorate din secolele al XV-lea și al XVI-lea, acesta este cel mai boem și mai vechi cartier al orașului.

Pe străzile sale înguste cu pavaje de piatră, puteți găsi artiști uimitori și magazine originale, care, fără îndoială, umplu acest loc de farmec.

Să te pierzi în acest mare labirint plin de farmec este unul dintre cele mai bune lucruri pe care Bremen le are de oferit.

Barrio-de-Schnoor

Cartierul Ostetor

Acest cartier se află lângă vechile ziduri ale orașului Bremen, construit pe locul drumului care odinioară trecea prin marea poartă fortificată de intrare în oraș.

În secolul al XIX-lea, mulți comercianți au decis să își mute afacerile aici, deoarece era unul dintre cele mai aglomerate locuri datorită poziției sale.

Astăzi este locul din oraș cu cele mai multe muzee, pline de artă.

calles-de-bremen

Mühle am wall (Moara din Bremen)

Această frumoasă moară veche este situată în parcul Wallanlagen, un spațiu uimitor situat lângă canalul Bremen și foarte aproape de centrul istoric al orașului.

În interiorul său se află o cafenea, cu o terasă și afară, în timpul verii, cu o priveliște uimitoare asupra acestei mori pitorești din ceea ce este cunoscut ca fiind plămânul orașului Bremen.

Merită să vă plimbați prin parc pentru a vă apropia de el și a vă bucura de liniștea pe care o transmite - un loc ideal pentru a face fotografii!

molino-de-bremen

Fabrica de bere Beck's Brewery

Germania este renumită în întreaga lume pentru berea sa, iar Bremen are o fabrică de bere mare, unde puteți vizita și instalațiile.

Vizita este cunoscută sub numele de Beck's Brewery Tour și este unul dintre locurile pe care trebuie să le descoperiți înainte de a pleca, vizita se face cu un ghid în diferite limbi, în care vă învață cum are loc această producție, după care are loc o degustare în care puteți încerca diferite tipuri de bere.

Prețul unei vizite este de 15 euro și se poate face doar sâmbăta, între orele 14:00 și 16:00. Un loc care nu trebuie ratat!

Fabrica-Becks-cerveza

Ead astrium

Deși orașul este cunoscut pentru istoria sa, el este cunoscut și pentru că are unul dintre cele mai importante sedii ale Astrium, o companie de robotică care lansează sateliți în spațiu.

Facilitățile sale aparțin Agenției Spațiale Europene, iar vizitele sunt foarte controlate, fără intrare pentru copiii sub 10 ani, prețul este de 15 euro, iar vizitele pot fi efectuate doar sâmbăta, între orele 14:00 și 16:00. Vizitele pot fi organizate la biroul de turism al orașului.

Acesta este un tur ghidat în cadrul căruia, pe lângă faptul că veți afla despre întregul proces de fabricare a acestor sateliți, veți putea experimenta la fața locului modul în care trăiesc astronauții în spațiu în replica modulului Columbus.

Ead-astrium-bremen

Pe scurt, după ce ați vizitat toate locurile enumerate în traseul Bremen în 3 zile , veți fi făcut un tur al orașului, vizitând fiecare dintre cele mai importante obiective turistice din acest uimitor oraș german.

Dovedind că acest oraș, deși nu este unul dintre cele mai vizitate de turiști din Germania, este o destinație care merită vizitată. Ce mai aștepți?

Cele mai vizualizate pagini