3 zile în Bristol Traseu complet prin Bristol și împrejurimi cu tur gratuit

Bristol este o metropolă maritimă plină de atracții, evenimente și monumente maiestuoase. Popular pentru industria sa muzicală și cinematografică, la doar două ore de Londra, este un oraș care are întotdeauna ceva de oferit vizitatorilor săi.

Aici îți voi arăta un itinerar perfect pentru a vedea Bristol în 3 zile , astfel încât să nu ratezi niciunul dintre cele mai fascinante monumente, precum și orașul Bath , bine cunoscut în zonă. Ce mai aștepți?

bristol-en-3-dias

Ce să vezi în Bristol în 3 zile

Limba vorbită în Bristol este engleza, așa că, dacă aveți un nivel de bază al acestei limbi, nu veți avea probleme în a înțelege localnicii.
Moneda folosită în Bristol este lira sterlină, vă recomand să schimbați banii înainte de a ajunge în oraș, este întotdeauna bine să aveți la dumneavoastră ceva bani la îndemână în caz de evenimente neprevăzute.
În ceea ce privește transportul, nu există nicio îndoială că bicicleta este una dintre cele mai populare opțiuni, iar în 2008 a fost numit primul 'oraș cu bicicleta' din Anglia. Datorită acestui fapt, găsirea unui serviciu de închiriere de biciclete va fi ușoară, o modalitate excelentă de a vizita orașul și de a vă deplasa într-un mod confortabil și rapid.

Există chiar și o pistă de ciclism de 24 de kilometri care leagă orașul Bristol de Bath, o opțiune excelentă, deoarece este un traseu plin de natură. Îndrăznești?

Cel mai bun moment pentru a ieși la o halbă de bere este de la ora 20:00 seara până la ora 23:00.

Acestea fiind spuse, sunteți gata să vă începeți itinerariul în Bristol - să începem!

Turul gratuit al orașului Bristol: Am uitat, este esențial ca în timpul călătoriei dumneavoastră să închiriați unul dintre fantasticele tururi gratuite pe care Bristol le oferă. Tururi fantastice cu un ghid expert vorbitor de limba engleză în oraș. Există mai multe, așa că o puteți alege pe cea care vă interesează cel mai mult. Rezervați-vă turul GRATUIT al Bristol aici.

Trei zile în Bristol: Ziua 1

În prima zi vom începe vizitarea celei mai centrale zone a orașului și vom descoperi unele dintre cele mai importante monumente din Bristol. Este o zi în care vă puteți plimba în jurul tuturor locurilor pe care le vom vizita, deoarece acestea sunt apropiate unele de altele.

Piața St Nicholas

St-Nicholas-Market

Începeți ziua vizitând unul dintre cele mai importante locuri din acest mare oraș, fiind considerată una dintre cele mai bune piețe din Marea Britanie .

Acesta este unul dintre cele mai atmosferice, deschis în fiecare zi a săptămânii, puteți găsi tot felul de produse tipice ale orașului, chiar și câteva standuri de antichități, este imposibil să nu ajungeți să cumpărați ceva.

Dacă tot e dimineață, vă recomand să încercați o prăjitură Carro, o prăjitură locală tipică, care poate fi o idee excelentă pentru micul dejun.

Bristol City Museum and Art Gallery

Bristol-City-Museum-and-Art-Gallery

Acesta este cel mai popular muzeu din oraș, unul dintre cele mai vechi și mai importante din Marea Britanie , accesul în interior este gratuit, programul de deschidere este de la 10:00 dimineața până la 17:00 după-amiaza în fiecare zi.

Aici puteți găsi o colecție mare de obiecte de diferite tipuri, de la geologie, preistorie, istorie naturală până la artă orientală!

În plus, are și o galerie de artă, unde puteți găsi de toate, de la picturi moderne în ulei la picturi ale unor artiști britanici și internaționali.

Catedrala din Bristol

Catedral-de-Bristol

Este unul dintre cele mai vizitate monumente de către turiști din acest oraș englezesc, acest lucru se datorează arhitecturii sale specifice în stil gotic britanic.

Capela Doamnei, corul sau claustrul sunt cele mai râvnite locuri din catedrală pentru vizitatorii acestui edificiu religios. Intrarea în interior este gratuită, iar programul de vizitare este între orele 11:00 și 17:00.

SS Great Bristol

Acesta este unul dintre cele mai mari obiective turistice de neratat din oraș , un loc deosebit care vă va surprinde.

Este un mare pachebot transatlantic transformat în muzeu, creat de Brunel în 1843, a fost un vas care a transportat pasageri între Bristol și New York.

Dacă sunteți un iubitor de nave, aceasta este o vizită care nu trebuie ratată, taxa de intrare este de 14 lire sterline, ceea ce merită plătit pentru a fi uimit de interiorul său.

Podul suspendat Clifton

Unul dintre cele mai faimoase repere ale orașului, este un simbol al orașului Bristol , primind mii de turiști pe an, care caută să îl traverseze și să se bucure de priveliștea spectaculoasă.

clifton-suspension-bridge-Bristol

Este cel mai reprezentativ monument și, prin urmare, cel mai iubit, pentru a trece prin el cu mașina sau cu bicicleta trebuie să plătești o taxă de trecere, dar dacă mergi pe jos este complet gratuit.

Vă recomand să veniți cu puțin înainte de apus, pentru a putea aprecia priveliștile fascinante ale orașului. O să vă îndrăgostiți de el!

Trei zile în Bristol: Ziua 2

A doua zi este dedicată vizitării următorului oraș, Bath, unul dintre cele mai pitorești orașe din Regatul Unit, declarat patrimoniu mondial. Băile sale romane, arhitectura frumoasă și tradiția o fac o escapadă de neratat din Bristol.

FREETOUR pentru Bath: Aveți noroc, fantastica Bath are și ea un Free Walking Tour pentru dumneavoastră. Nu o ratați, pentru că este o modalitate excelentă de a vedea acest oraș plin de vestigii romane. Rezervați aici turul GRATUIT al orașului Bristol.

Băile romane

Termas-Romanas-Bath

Principala atracție turistică din Bath Bath , așa că începeți ziua vizitând-o. Originea sa a fost un templu celtic dedicat zeiței Sulis, odată cu sosirea romanilor, băile romane au fost amplasate în acest loc, în același timp în care se închinau zeiței se bucurau de proprietățile curative ale acestor ape.

Vizitați acest loc fascinant, încărcat de istorie. Vizitând această zonă la prima oră a dimineții, puteți evita cozile lungi care se formează de obicei.

Bath Abbey

Bath-Abbey

Mai târziu în cursul după-amiezii, vizitați această frumoasă abație construită în secolul al VII-lea, situată lângă băile romane. Este una dintre cele mai emblematice clădiri din oraș , datorită stării sale bune de conservare și stilului său arhitectural, unul dintre cele mai vechi din Anglia!

Intrarea în interiorul său este gratuită, deși mulți oameni fac o mică donație la intrare, este maiestuos atât în interior, cât și în exterior.

Podul Pulteney

Puente-Pulteney

Acest pod traversează râul Avon și este unul dintre puținele poduri locuite din lume, structura și atmosfera sa amintind foarte mult de Ponte Vecchio din Florența.

Este un loc perfect pentru a te plimba și a privi oamenii trecând, atmosfera din această zonă este întotdeauna minunată. Este una dintre cele mai emblematice din Anglia , o adevărată minune arhitecturală care se află într-o stare perfectă de conservare.

Jane Austen Centre

The-Jane-Austen-Centre

Una dintre cele mai importante atracții turistice din oraș, Bath este locul unde a trăit Jane Austen.

Acest muzeu găzduiește o mică colecție de de obiecte legate de populara scriitoare a romanului 'Mândrie și prejudecată' și o călătorie prin istoria vieții și șederii ei în oraș.

Pentru oraș, scriitorul este foarte popular și iubit, așa că pentru ei, acest muzeu este important. Prețul este de 11 lire - o vizită foarte interesantă!

Muzeul modei

Fashion-Museum-Bath

Ultima vizită din oraș este în unul dintre cele mai curioase muzee ale orașului , este vorba de acest muzeu dedicat modei.

Muzeul este găzduit într-o splendidă clădire victoriană, care adăpostește o colecție unică de modă din ultimii 400 de ani, și-a deschis porțile pentru a le arăta vizitatorilor săi o colecție mare de haine contemporane și istorice din întreaga lume.

Trei zile în Bristol: Ziua 3

Ultima zi este pentru a termina vizitarea orașului Bristol, mai sunt câteva monumente importante de descoperit.

Tyntesfield

Tyntesfield

La douăzeci de minute de orașul Bristol se află Tyntesfield, un loc care pare desprins dintr-un basm.

Este o casă de țară în mijlocul naturii, înconjurată de animale, căprioare, iepuri, păsări și reptile, este o casă de țară cu o moșie victoriană Un loc frumos pentru a începe ziua altfel!

Biserica Templului

Temple-Church

Acesta este un templu construit de templieri , ordinul medieval pentru a proteja pelerinii.

Este cunoscut pentru turnul său înclinat deosebit, care chiar și după mai multe încercări de a-l restaura și îndrepta a fost imposibil, deoarece nu a fost corectat.

Structura acestui mare turn medieval a supraviețuit bombardamentelor din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. O vizită încărcată de istorie, care vă transpune într-o altă epocă.

Grădina zoologică din Bristol

Una dintre marile atracții ale orașului este aceasta, una dintre cele mai importante grădini zoologice din Europa .

Facilitățile sale sunt unele dintre cele mai extinse din lume, unde vă puteți bucura de contemplarea animalelor pe cale de dispariție sau a unora dintre cele mai exotice specii din lume.

Puteți chiar să vă bucurați de experiențe unice, cum ar fi să fiți grădinar pentru o zi, să vă ocupați de impunătoarele gorile, să le hrăniți sau să hrăniți tigrii agresivi. Îndrăzniți?

Banksy walking tour

Banksy-walking

Banksy este un artist de renume mondial care a făcut parte din valul de artă stradală care a cuprins Bristol în 1980. S-a născut în oraș, așa că în oraș se găsesc câteva dintre picturile sale murale, ale căror lucrări s-au vândut cu sute de mii de lire sterline.

Am să menționez cele mai faimoase graffiti Banksy din Bristol pentru ca tu să faci un tur pe jos pentru a le descoperi.

Vizitați Secerătorul, fata cu perla găurită, Amantul bine înfipt, Îngerul din Paint-Pot sau Gorila mascată sunt unele dintre cele mai cunoscute în lume - o modalitate excelentă de a încheia ziua într-un mod original!

Cele mai vizualizate pagini