Vrăjitoare în 3 zile Ce să vezi într-o evadare la vrăjitoare? Include tur gratuit

Acest oraș belgian este renumit pentru centrul său istoric plin de canale, case frumoase și străzi pietruite, ceea ce îl face cel mai vizitat și mai cunoscut oraș din Belgia.

Bruges este perfect pentru a fi vizitat în doar câteva zile, în acest Ghid de călătorie Bruges în 3 zile veți descoperi cum să vă bucurați de fiecare dintre colțurile sale uimitoare.

brujas-en-3-dias

Ce să vezi în Bruges în 3 zile

Acest ghid este organizat pentru trei zile în Bruges , pentru a cunoaște orașul în profunzime, dar poate fi folosit și adaptat și pentru a-l vizita în două zile, chiar și într-una singură, descoperind cele mai importante locuri.

Are titlul de cel mai frumos oraș din Belgia, ceea ce îl face un loc foarte turistic și aglomerat.

O opțiune foarte bună este să participați la unul dintre cele tururi gratuite ale orașului Bruges pe care le oferă orașul, fiind o modalitate perfectă de a cunoaște acest loc magic ca un prim contact, dar și o modalitate economică. Rezervați un TUR GRATUIT prin centrul orașului BRUJES Aici. Cu plăcere 🙂

Bruges este două orașe, în funcție de momentul zilei, un oraș activ și plin de viață ziua, unde veți fi copleșiți de atâta frumusețe și de atâția oameni în jurul vostru, și un oraș senin noaptea, unde canalele reflectă orașul, iar atmosfera de romantism este imbatabilă.

În sezonul de vârf, în lunile iulie și august , vremea este bună, străzile sunt pline de activități și de artiști de stradă.

De cele mai multe ori, în aceste date, trebuie agățat un panou de oraș plin, deoarece totul este ocupat, așa că vă recomand să vă rezervați cazarea din timp .

În restul anului, orașul, chiar și cu turiști, este de obicei mult mai liniștit, deși orele de soare sunt mai puține, vă puteți bucura fără probleme de acest oraș magic.

Datorită dimensiunilor sale, este perfect să o vizitați pe jos, iar noaptea vă recomand să rezervați una dintre croazierele pe canalele din Bruges , unde vă veți îndrăgosti fără îndoială de acest loc.

Ghid turistic Bruges: Ziua 1

Prima zi în acest oraș uimitor este dedicată cunoașterii centrului orașului și a celor mai emblematice locuri pe care le are de oferit acest loc.

Grote Markt

Inima orașului, aceasta fiind cea mai centrală piață, este locul ideal pentru a începe turul.

Un loc de care să te îndrăgostești, este un loc irezistibil de fotografiat și de admirat datorită fațadelor colorate ale clădirilor care îl înconjoară.

Perfect pentru plimbări, pentru a mânca sau pentru a vă bucura de numeroasele activități oferite.

grote-markt

Belfort Belfry

În Piața Markt se află cel mai important și renumit turn din oraș, cu o înălțime de 83 de metri.

Trebuie neapărat să urcați în clopotnița Belfort pentru a vă bucura de cea mai incredibilă vedere panoramică a acestui oraș medieval.

Poate fi vizitat între orele 9:30 și 17:00, urcând pe o scară în spirală cu 366 de trepte care se îngustează pe măsură ce urci. Prețul este de 8 euro pentru adulți și 4 euro pentru tineri.

belfort

Muzeul Historium

Acest muzeu prezintă istoria orașului Bruges în epoca de aur, prin intermediul unei povești de dragoste, este experiențial și puteți aprecia mirosurile sau schimbările de temperatură, cu un ghid în diferite limbi. Prețul este de 14 euro.

Dacă vă decideți să nu plătiți taxa de intrare pentru a-l vizita, vă recomand o opțiune gratuită de a face în el.

Puteți urca pe balconul muzeului Historium pentru a avea o vedere panoramică asupra Pieței Markt, care se află în cafeneaua muzeului.

museo-historium

Piața Burg

Legată de Marktplatz printr-o străduță mică, este una dintre cele mai frumoase piețe din oraș și una dintre cele mai istorice clădiri din oraș.

În partea de nord a pieței se află Probostia, un palat baroc din 1662 și rămășițele unei biserici carolingiene.

La est se află Palatul de Justiție, care găzduiește acum Muzeul Het Brugse Vrije, care poate fi vizitat pentru 4 euro între orele 9:30-12:30 și 13:00-17:00. În interior puteți vizita un salon renascentist.

Dar cea mai uimitoare clădire este Primăria, construită în stil gotic în 1376, cea mai veche din Belgia.

De o parte se află Palatul de Justiție, iar de cealaltă parte Bazilica Sfântului Sânge.

plaza-burg

Canalele râului

În această piață se află Aleea Măgarilor Orbi , traversând-o veți ajunge pe malurile canalelor din Bruges.

Locul perfect pentru a încheia această zi magnifică, în acest loc magic, înconjurat de baruri și restaurante, ideal pentru a mânca ceva.

Poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a face o croazieră pe canale, o experiență perfectă pentru a încheia prima zi.

canales-brujas

Begijnhof

Unul dintre cele mai importante obiective turistice din oraș, îl veți recunoaște după fațadele sale albe, în jurul unei mici păduri pline de plopi și narcise.

Acesta este un beaterio, unde au fost adăpostite văduvele și orfanii cruciaților care s-au dedicat îngrijirii celor fără adăpost, un loc cu adevărat plin de magie și farmec.

Aici există o Casă-Muzeu Beguina care arată cum arată una dintre aceste locuințe și povestește puțin din istoria originii sale, prețul este de 2 euro.

Begijnhof

Ghid turistic Bruges: Ziua 2

Cea de-a doua zi este organizată pentru a cunoaște cultura, istoria și arta acestui frumos oraș.

Parcul Minnewater

Acesta este cel mai romantic parc din Bruges, datorită lacului său frumos și a lebedelor. De fapt, este cunoscut sub numele de Lacul Iubirii, deoarece Minne înseamnă dragoste în limba olandeză.

Este un loc ideal pentru plimbări și pentru a vă bucura de liniștea pe care o oferă, precum și pentru a avea o vedere panoramică ușor diferită a orașului, deoarece Bruges poate fi văzut în depărtare de pe un pod care traversează lacul.

parque-mineewater

Brasserie Brasserie de Halve Maan

Bruges și toată Belgia este cunoscută și pentru faimoasele sale beri, ei bine, în orașul vechi se află doar această berărie, unde se produce bere din 1865.

Un tur ghidat al Brasserie de Halve Maan este ceva ce trebuie neapărat să faceți, pentru a învăța despre procesul de fabricare a berii, pentru a vă bucura de priveliștea de pe terasă și pentru a încheia cu o degustare de bere Brugse Zot.

Intrarea costă 9 euro și durează 3 sferturi de oră.

cerveza-Brugse-Zot

Spitalul St. John's

Cu peste opt secole de istorie, acesta este un complex gotic uimitor, care trebuie neapărat vizitat. În afara spitalului se află grădini frumoase, precum și o farmacie veche din secolul al XVII-lea.

Interiorul adăpostește istoria acestui spital, care se ocupa în principal de călătorii aflați în trecere, dar are și opere de artă uimitoare ale lui Hans Memling, un important pictor flamand. Acesta poate fi vizitat pentru 8 euro și merită cu siguranță o vizită.

Cu același bilet puteți intra și în muzeul vechii farmacii.

hospital-san-juan

Biserica Maicii Domnului din Bruges

Aceasta este una dintre cele mai interesante biserici din oraș, o biserică medievală în stil gotic cu un turn din cărămidă, cel mai înalt din Bruges.

Cel mai surprinzător lucru este ceea ce se ascunde înăuntru, deoarece adăpostește o operă de artă a renumitului artist Michelangelo, celebra sculptură din marmură Madonna.

maddonna-miguel-angel

Se crede că faimoasa Madonă din Bruges a fost achiziționată de doi negustori din Bruges, care au donat-o în cele din urmă templului.

Prețul pentru a intra în interior este de 2 euro.

Kruisvest Mills

În partea de nord a orașului, pe pajiștile sale mari și verzi, se află Bruges Mills.

Aceste mori de vânt sunt unul dintre cele mai caracteristice simboluri ale Belgiei, într-un cadru îndepărtat de centrul orașului Bruges, cu o atmosferă relaxată și liniștită, veți găsi aceste mori de vânt cu palele lor impunătoare.

Dacă, pe lângă faptul că vă bucurați de el din exterior, doriți să intrați și să admirați interiorul, intrarea costă 2 euro între orele 9:00-12:30 și 13:00-17:00.

Molinos-de-Kruisvest

Catedrala Sfântul Salvator

Cea mai veche biserică din Bruges, cu clopotnița sa uimitoare și turnul Bisericii Maicii Domnului și Belfort fiind siluetele care formează orizontul orașului.

Datând din secolul al XII-lea, interiorul său se remarcă prin numeroasele opere de artă pe care le adăpostește, ceea ce îl face un loc de vizitat în oraș.

Se remarcă, de asemenea, prin uimitoarele sale strane de cor sculptate în lemn și prin colecția de picturi din pereții săi, fără îndoială una dintre marile sale comori.

Intrarea la această operă de artă este gratuită.

catedral-san-salvador

Muzeul Greoginge

Acesta este cel mai important muzeu din oraș, iar turul durează o oră pentru a vedea cele mai importante lucruri.

Merită o vizită în special pentru operele flamande, cum ar fi Fecioara Canonului de Van der Paele.

Muzeul este deschis de marți până duminică între orele 9:30-17:00 și costă 8 euro.

Podul Bonifacio

Este cel mai fermecător loc al canalelor, o imagine care reprezintă esența acestui oraș flamand, este situat într-o pădure înconjurată de natură.

Imediat ce ajungi la acest frumos pod, te vei simți ca în Evul Mediu din prima clipă în care îl zărești, datorită fațadelor caselor care îl înconjoară.

Este cunoscut sub numele de podul îndrăgostiților pentru că atunci când nu este plin de turiști este un loc cu o aură romantică.

puente-bonifacio

Ghid turistic Bruges: Ziua 3. Evadare la Gent.

În această a treia zi vă recomandăm o excursie de o zi în orașul vecin Ghent. Un oraș cu un centru frumos și o mulțime de lucruri interesante de văzut.

În Gent vă puteți bucura, de asemenea, de un tur gratuit cu un expert local. Rezervați turul dumneavoastră GRATUIT în Ghent - GRATUIT - Rezervați acum > .

Gent este un oraș al cărui centru este foarte ușor de străbătut și care ascunde adevărate comori, farmecul său principal este să te pierzi în el, îți recomandăm să nu ratezi:

Korenmarkt

gante

Piața sa principală este cea mai animată din oraș și este cu adevărat frumoasă, culorile sale cenușii și sutele de cabluri de tramvai care o traversează creează un efect fermecător.

Plimbare prin centru și pe canale

canales-de-gante

Unul dintre principalele farmecuri ale orașului Ghent este reprezentat de canalele sale, pe malurile cărora se află terase unde puteți savura un aperitiv sau o cafea. De asemenea, puteți lua o croazieră care vă va plimba de-a lungul acestor canale frumoase.

Biserica Sfântul Nicolae

catedral-de-gante

Este situată lângă Korenmarkt. Este o catedrală gotică foarte frumoasă, care se remarcă în imaginea centrului orașului. Vizita este gratuită.

Castelul Gravensteen

castillo-de-gravensteen-en-gante

Un castel extraordinar de bine conservat. Cunoscut ca fiind castelul conților. Este situat pe un șanț cu apă și adevărul este că te duce cu gândul la Evul Mediu autentic. Puteți vizita interioarele sale și are o sală de tortură cu adevărat impresionantă. Vizita vă va lua câteva ore și merită din plin.
Deschis între orele 10:00 și 18:00.

Faceți cunoștință cu gastronomia din Bruges

Nu puteți părăsi orașul fără să încercați cele mai tipice mâncăruri și băuturi din oraș.

Trebuie neapărat să încercați vafele, care, deși sunt originare din Bruxelles, sunt vândute în tot orașul Bruges, cu un număr nesfârșit de topping-uri deasupra, care se vând în special în jurul Pieței Markt.

Un alt fel de mâncare foarte tipic de aici sunt cartofii prăjiți, foarte caracteristic Belgiei în general, însoțiți de tot felul de sosuri. Puteți însoți acest fel de mâncare cu o bere bună din Bruges.

Opțiunile de mâncare în Bruges sunt foarte ieftine și rapide, deoarece există multe tarabe de înaltă calitate.

goffres-brujas

Pe scurt, în acest fel veți cunoaște orașul la milimetru și în cel mai bun mod posibil.

Descoperirea fiecăruia dintre cele mai importante și emblematice locuri din oraș, însoțită de cele mai ascunse și fermecătoare colțuri ale orașului.

După ce ați terminat călătoria, cel mai frumos oraș din Belgia vă va fi lăsat complet fermecat.

Bruges în 3 zile PDF

Pentru confortul dumneavoastră în timpul călătoriei, puteți descărca acum ghidul nostru pentru Bruges în 3 zile în format PDF, astfel încât să îl puteți lua cu dumneavoastră pe telefonul mobil sau să îl imprimați pe hârtie în timpul călătoriei dumneavoastră la Bruges, astfel încât să nu uitați nimic 🙂

Majoritatea utilizatorilor care au văzut ghidul nostru pentru Bruges în 3 zile au fost interesați și de:

Cele mai vizualizate pagini