Chicago în 3 zile Ghid complet pentru turul cadourilor gratuite din Chicago

Chicago este un oraș care captivează orice călător care îl vizitează. A fost reconstruit după un incendiu în 1871 și este cunoscut printre localnici drept 'al doilea oraș'. Un oraș mare, cu zgârie-nori maiestuoși, cu o cultură deosebită și, într-un fel, care amintește de New York, dar cu o atmosferă mult mai liniștită.
În acest itinerar de 3 zile în Chicago veți descoperi ce locuri ascunde acest mare oraș și care sunt cele pe care nu trebuie să le ratați în timpul vizitei dvs. Mergem?

chicago-en-3-dias

Ce să vezi în Chicago în 3 zile

Pentru a vă deplasa în oraș vă recomand să luați metroul, există multe combinații care leagă cele mai turistice locuri.

FREETOUR Cadou pentru Chicago: Începeți călătoria cu un cadou, sau mai degrabă un CADOU, nimic mai puțin decât un tur gratuit al orașului Chicago cu un expert local și în limba spaniolă. Complet gratuit. Vă recomand ca în prima zi, dacă aveți posibilitatea, să vă rezervați acest tur pietonal gratuit pentru a cunoaște trecutul său măreț. Rezervați-vă turul GRATUIT al orașului Chicago aici.

Iată ce trebuie să vedeți în Chicago în 3 zile:

Ghid turistic pentru Chicago: Ziua 1

În prima zi în oraș, veți face un tur al celor mai importante locuri și monumente ale orașului. O să vă placă la nebunie!

Millennium Park

Millennium-Park-Chicago-Illinois

Acest parc popular este situat în cartierul Loop, lângă Lacul Michigan și este unul dintre cele mai mari spații verzi din oraș .

Plimbarea prin zonele sale mari este magnifică, este plină de atmosferă, atât pentru turiști, cât și pentru localnici.

Și asta nu e tot, este mai mult decât un simplu parc, este unul dintre cele mai importante situri culturale din Chicago. Lucrările sale arhitecturale contemporane împrăștiate prin parc și numeroasele evenimente artistice pe care le găzduiește fac din el un loc fascinant.

Nu ratați Pavilionul Jay Pritzker, cea mai cunoscută clădire a parcului, dedicată familiei care a finanțat o mare parte din lucrările parcului.

Este o scenă modernă, cu o capacitate de 4.000 de persoane, o operă de arhitectură incredibilă, realizată din oțel inoxidabil.

Fântâna Coroanei este, de asemenea, foarte faimoasă, este formată din două turnuri de cărămidă înalte de 15 metri, care acționează ca un proiector și apar fețele diferitelor persoane, apa se oprește din cădere atunci când se schimbă fața. Unele dintre ele sunt foarte amuzante!

Poarta Norilor

Millennium-Park-chicago

Dintre toate lucrările arhitecturale din parc, aceasta este cea mai cunoscută și cea mai populară printre miile de turiști care vizitează orașul.

Forma seamănă cu o picătură de apă gigantică din oțel inoxidabil, a cărei cea mai caracteristică este că reflectă mediul înconjurător.

Profitați de ocazie pentru a vă fotografia reflexia cu toți zgârie-norii din Chicago în fundal, o fotografie minunată!

Navy Pier

Navy-Pier

A fost unul dintre cele mai mari debarcadere din lume în secolul al XIX-lea, deoarece aici a avut loc Târgul Mondial din Chicago. Astăzi, este o zonă mare de divertisment, cel mai vizitat loc din Chicago , cu peste 9 milioane de vizitatori.

Aici veți găsi diferite atracții, o roată mare și diferite restaurante și baruri cu mâncare tradițională din diferite țări. De asemenea, de aici pleacă bărci pentru un tur al lacului Michigan, un loc cu multă atmosferă!

Institutul de Artă din Chicago

Considerat unul dintre cele mai faimoase muzee de artă din lume , dacă sunteți un iubitor de artă, acesta este un loc pe care trebuie să-l vizitați.

În interior, găzduiește numeroase expoziții importante cu artiști de renume mondial. Lucrări de artă de Van Gogh, Monet și Dalí însuși.

Diverse sculpturi și picturi în stil impresionist și postimpresionist.

Taxa de intrare este de 25 de dolari, ceea ce cu siguranță merită plătit.

Teatrul din Chicago

The-Chicago-Theatre

Pentru a încheia ziua, când soarele a apus, vă recomand să vizitați unul dintre cele mai mitice locuri ale nopții din Chicago .

Logo-ul, semnul mare iluminat și marchiza acestui teatru au devenit un simbol al orașului.

O clădire maiestuoasă în stil renascentist și Second Empire, iar interiorul său este la fel de impresionant.

În afară de a vedea fațada și de a face câteva fotografii, puteți intra înăuntru pentru a vă bucura de unele dintre piesele de teatru care încă se mai țin acolo.

Ghid turistic pentru Chicago: Ziua 2

A doua zi este dedicată cunoașterii unora dintre cele mai mitice locuri ale orașului, cum ar fi zgârie-norii, așa că de ce te-ai gândit să pleci fără să urci pe unul dintre ei?

Biserica prezbiteriană a patra

Fourth-Presbyterian-Church

Începeți prin a vizita o altă parte a orașului Chicago, nu totul în acest oraș sunt clădiri mari și zgârie-nori, există și locuri mici cu un farmec uimitor .

Înconjurată de clădiri impunătoare, majoritatea cu o înălțime de peste 200 de metri, se află această mică biserică ce ocupă o jumătate de bloc din Magnificent Mile.

Este un mic sanctuar plin de liniște în mijlocul agitației orașului, o mică bijuterie arhitecturală, fațada sa este plină de plante, complet verde.

The Magnificent Mile

The-Magnificent-Mile

Acesta este cel mai important centru financiar din Chicago , precum și bulevardul care găzduiește cele mai prestigioase magazine de marcă.

Plimbați-vă pe bulevard, priviți în vitrinele acestor magazine prestigioase, admirați zgârie-norii, cei mai înalți din oraș, și bucurați-vă de atmosfera locală din Chicago.

The Field Museum

Field-Museum-in-Chicago

Unul dintre cele mai importante muzee de acest gen din lume ! Are o colecție atât de mare încât doar 4% din ea este expusă.

În interiorul său se află o colecție fascinantă de fosile, iar uneori se pot vedea chiar paleontologi prin geam, studiind rămășițele.

Dar, fără îndoială, cea mai mare bijuterie a sa este iubita Sue, cel mai bine conservat schelet de T-Rex din lume - impresionant!

Taxa de intrare este de 22 de dolari, veți fi uimit.

Planetariul Adler

Adler-Planetarium

Cel mai vechi planetariu din lume . Este unul dintre cele mai vizitate locuri turistice din Chicago, pe lângă faptul că oferă o frumoasă panoramă a orașului.

Astăzi este un muzeu, cu numeroase expoziții permanente și unele temporare. În cadrul acesteia, puteți admira câteva elemente și instrumente astronomice și câteva cărți vechi.

Numai clădirea merită o vizită, o să vă placă, veți învăța secretele universului!

Zgârie-nori din Chicago

Rascacielos-de-Chicago

Să vii în Chicago și să nu urci pe unul dintre numeroșii săi zgârie-nori este ca și cum nu ai fi vizitat orașul cu adevărat.

De aceea, pentru sfârșitul zilei și ca să vă puteți bucura de apusul de soare și de priveliștea orașului plin de lumini la picioarele voastre, am să vă arăt câteva dintre ele.

Clădirea cunoscută Hancock Building , 360 Chicago Observation Deck, o clădire cu o înălțime amețitoare de 305 metri.

Acesta este unul dintre cele mai bune locuri pentru a începe primul contact cu înălțimile, cu o platformă care se înclină la 30º, lăsându-vă pe jumătate suspendat deasupra orașului. Costul este de 7$.

Cel mai incredibil este Skydeck Chicago , care are o platformă mare de sticlă, iar podeaua sa transparentă va avea literalmente orașul la picioarele tale. Îndrăznești? Apusul de aici este unic.

Ghid turistic Chicago: Ziua 3

Să cunoaștem unele dintre cele mai legendare cartiere din Chicago! Nu puteți părăsi orașul fără să descoperiți aceste colțuri tipice ale orașului.

Chinatown

Chinatown

Statele Unite sunt cunoscute pentru faimoasele cartiere Chinatown, iar Chicago nu putea fi mai prejos, având și el unul în oraș. În ciuda faptului că nu este unul dintre cele mai mari, este un loc curios de vizitat, este foarte diferit de restul orașului , chiar te vei îndoi dacă nu ai călătorit în China, este o nebunie, plin de magazine chinezești!

Little Italy

Little-Italy

Din Chicago în China și din China în Italia în doar câțiva metri. Este un loc ideal pentru a te plimba și a te bucura de acest mic cartier, unde poți descoperi adevărata esență a Italiei lăsată de comunitatea italiană de-a lungul anilor, când s-a stabilit în această zonă a orașului în anii '20.

Pentru iubitorii de mâncare italiană, acest loc este o necesitate, ce delicatese!

Stadionul Chicago Bulls

Unul dintre cele mai faimoase stadioane din Statele Unite , atât pentru fanii care își urmăresc echipa, cât și pentru jucători. Celebru în toată lumea!

Poți vizita interiorul stadionului doar dacă cumperi un bilet la un meci al echipei Bulls sau Hawks, este ușor să le obții.

Vă recomand să încercați să mergeți să vedeți un meci, vă asigur că o să vă placă, atmosfera este unică și chiar dacă nu sunteți un mare fan al acestui sport, o să strigați și o să aplaudați ca și cum ați fi un fan adevărat.

Wabash Arts Corridor

WAC este unul dintre principalele active culturale ale orașului, un loc esențial pentru orice turist care vizitează orașul. Artă pură!

Un cartier plin de picturi murale și graffiti de mari dimensiuni, este o pânză urbană vie. Clădiri pline de fațade colorate și desene amuzante.

Chicago Riverwalk

Chicago-Riverwalk

Pentru a încheia vizita în oraș, ce poate fi mai bun decât o plimbare plăcută pe malul râului?

Bucurați-vă de atmosfera minunată de pe malul râului, o promenadă lungă care se întinde de-a lungul malului sudic al râului Chicago. Aici vă puteți bucura de restaurante rafinate, de numeroase baruri și de câteva muzee.

Obțineți unele dintre cele mai bune priveliști ale orașului de-a lungul drumului, cu zgârie-nori în apropiere - cel mai bun mod de a vă lua rămas bun de la Chicago!

Informații utile pentru a călători în Chicago

Pentru început, este important să știm ce documente sunt necesare pentru a călători în Chicago , deoarece acestea sunt esențiale pentru a avea acces în acest oraș.

Pentru a intra în acest loc prin călătorie, nu este necesară obținerea unei vize, atât timp cât vizita este mai mică de 90 de zile.

Este necesar un pașaport cu o valabilitate mai mare de 6 luni de la data călătoriei.

Deși nu este necesară o viză, trebuie să obțineți o documentație specifică, cunoscută sub numele de cerere ESTA, care este vitală pentru a vizita această destinație.

Moneda folosită în Chicago este dolarul american, vă recomand să aveți la dumneavoastră ceva bani lichizi, dar nu veți avea nicio problemă în a plăti cu cardul de credit în aproape orice instituție.

Limba cea mai vorbită este engleza , cu un nivel de bază nu veți avea nicio problemă să vă înțelegeți, în plus, în majoritatea marilor instituții și monumente se vorbește spaniola.

Cele mai vizualizate pagini