Köln în 3 zile - Ghid Köln în 3 zile: TUR GRATUIT

Köln (Köln) este situată pe malul Rinului și are o vechime de peste 2000 de ani, a avut o epocă romană, lucru care se poate vedea în bisericile sale romanice, are multe monumente și muzee de vizitat. Este un oraș universitar cu o cultură deosebită.
Dacă vă gândiți să vizitați Köln timp de trei zile, am realizat un ghid cu cele mai bune monumente pe care le puteți vizita în aceste zile, astfel încât să nu vă mai încălziți capul încercând să alegeți între toate.

Colonia-en-3-dias

Ce să vezi în Köln în 3 zile?

Köln este un oraș foarte convenabil de văzut în 3 zile sau într-un weekend. Este un oraș cu multă istorie și monumente, dar dacă te organizezi bine nu-ți va lipsi timpul pentru a le vizita (noroc că ești în ghidul nostru). Printre lucrurile pe care ne place să le evidențiem la Köln se numără faptul că este situată pe malul Rinului și că de pe râu oferă o priveliște frumoasă a orașului, de care vă puteți bucura dintr-o plimbare plăcută cu barca.
În ceea ce privește viața urbană, Köln are mai multe pub-uri decât orice alt oraș german, având în vedere numărul de locuitori, așa că, dacă vă place să vă distrați noaptea, veți avea parte de așa ceva aici. Și, mai presus de toate, nu plecați fără să încercați berea locală și faimoasele rulouri de secară cu brânză Gouda.

Și, în final, cel mai bun sfat pe care vi-l putem da pentru vizita de trei zile în Köln este să faceți un TUR GRATUIT, aceste fantastice tururi ghidate sunt gratuite și sunt conduse de un expert în istoria orașului, permițându-vă să cunoașteți orașul și să vă faceți o idee despre ceea ce veți găsi în Köln. Acesta este cel mai bun punct de plecare pentru călătoria dumneavoastră. REZERVAȚI GRATUIT GRATUIT COLOGNE TOUR

Ghidul orașului Köln: Ziua 1

Prima zi va fi dedicată vizitării Zentralmoschee, Bazilicii Sfântul Gereon, Bisericii Sfânta Ursula, Bazilicii Sfântul Cunibert și, în cele din urmă, a bijuteriei coroanei, Catedrala din Köln.

Moscheea centrală (Zentralmoschee)

Zentralmoschee-de-colonia

Piatra de temelie pentru Moscheea centrală din Köln a fost pusă la 7 noiembrie 2009.
Ambițiosul proiect include construirea a două minarete de 55 de metri, un centru comunitar cu săli, facilități sportive, magazine, un bazar, o bibliotecă și un birou de informare.
La 9 iunie 2017, în timpul Ramadanului, a fost folosit pentru prima dată.

Bazilica Sfântul Gereon (Sfântul Gereon)

St

Biserica romanică Sfântul Gereon este probabil una dintre cele mai vechi din Germania, deoarece construcția sa prezintă urme din secolul al IV-lea, deși primele referințe scrise datează din secolul al V-lea.
Distrugerile din timpul celui de-al Doilea Război Mondial au afectat în principal 'Dekagonul', iar lucrările de reconstrucție au durat până în 1984.

Basilica De Santa Ursula (Basilika Santa Ursula)

Basilika-Santa-Ursula-Colonia

Săpăturile arheologice din subsolul bazilicii actuale au permis recuperarea rămășițelor unei clădiri din secolul al IV-lea.

Bazilica Sfântul Kunibert (Basilika St. Kunibert)

Basilika-St

Construcția actualei bazilici a avut loc practic în prima jumătate a secolului al XIII-lea.

Catedrala din Köln (Kölner Dom)

Din 1996, a fost inclusă în patrimoniul mondial UNESCO.

Catedral-de-Colonia

Se pare că vechea catedrală nu mai era suficient de reprezentativă pentru a adăposti relicvele magilor, pe care arhiepiscopul Rainald von Dassel le adusese de la Milano în catedrala orașului în 1164, așa că s-a decis construirea unei noi catedrale.
Construcția catedralei gotice din Köln, cu o suprafață de aproape 8.000 m2 , a durat 632 de ani de la punerea pietrei de temelie la 14 august 1248.
Unul dintre cele mai reprezentative elemente ale catedralei sunt cele două turnuri a căror construcție a fost finalizată în 1880, turnul nordic, cu o înălțime de 157,38 metri, este cu 7 centimetri mai înalt decât turnul sudic, care are un belvedere, și este și în prezent cea mai înaltă clădire din oraș, după turnul de telecomunicații.

Pentru a economisi bani în timpul călătoriei în Köln, ar putea fi o opțiune bună să cumpărați KOLNCARD, cardul turistic al orașului Köln, care, pentru numai 9 euro, vă oferă reduceri la toate atracțiile turistice și muzeele din oraș, precum și transport public nelimitat.
Rezervați-vă KOLN CARD - Cardul turistic cu reduceri și transport public nelimitat. 9€ - Rezervați acum >

Ghidul orașului Köln: Ziua 2

Primăria orașului (Rathaus)

ayuntamiento-de-Colonia

Primăria orașului Köln este cea mai veche din Germania. Cea mai veche parte care a supraviețuit a fost construită în jurul anului 1330.
Turnul gotic are o înălțime de 61 de metri, este împărțit în cinci etaje și este decorat cu 130 de statui pe care breslele din Köln le-au construit ca simbol al dominației lor asupra orașului și care au fost restaurate între 1988 și 1995.

Biserica benedictină Sfântul Martin (Groß St. Martin)

Iglesia-Benedictina-de-San-Martin-en-Colonia

Nu a mai rămas aproape nimic din prima biserică, care a fost distrusă de un incendiu care a afectat practic întregul oraș în 1160. A fost restaurată, dar San Martin a fost grav afectată de bombardamentele din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, lăsând foarte puțin din decorul său original, iar reconstrucția ulterioară a durat 40 de ani.

Orașul vechi (Historische Altstadt)

Districtele Altstadt-Nord și Altstadt-Süd formează centrul istoric al orașului, delimitat de bulevardul Kölner Ringe (care urmează traseul zidului orașului început în epoca romană și demolat aproape în întregime la sfârșitul secolului al XIX-lea) și de malul stâng al Rinului.

centro-de-colonia

De asemenea, aici se află monumente istorice, cum ar fi Alt Sankt Alban , o biserică deja înregistrată în documente din 1173, care a fost atât de grav avariată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial încât nu a putut fi reconstruită și doar rămășițele au fost consolidate; Stapelhaus , care din 1902 a fost ocupat parțial de un muzeu de istorie naturală, care a fost distrus în mare parte în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și reconstruit începând cu anii 1960; case vechi tradiționale, muzee, grădini de bere, restaurante.
Piețele Alter Markt și Heumarkt, centrul fostei zone meșteșugărești și comerciale.

Podul Hohenzollern (Hohenzollern Brücke)

Puente-de-Colonia

Când a fost inaugurat, podul Hohenzollern, construit între 1907 și 1911, a fost folosit de căi ferate și autovehicule, dar de la reconstrucția sa din 1948, după ce a fost aruncat în aer de Wehrmacht (armata germană) pentru a împiedica înaintarea trupelor aliate, a fost folosit doar de trenuri și pietoni.

Kölntriangle

Kölntriangle

Inaugurată în septembrie 2006, este a doua cea mai înaltă clădire de pe malul drept al Rinului.
Clădirea are o înălțime de puțin peste 103 metri și este împărțită în 29 de etaje. Are o punte de observație fantastică, deschisă publicului, nu o ratați!

Ghidul orașului Köln: Ziua 3

În cea de-a treia zi puteți vizita piața de fân, spectaculosul muzeu al ciocolatei, Rheinauhafen, St. Maria im Kapitol și, în final, Grădina Botanică, un deliciu pentru ochi și nas.

Piața de fân (Heumarkt)

Mercado-de-Heno-Colonia

Deja între secolele al V-lea și al XV-lea, zona a fost un centru comercial al orașului. Heumarkt este încă una dintre cele mai mari și mai pline de viață piețe din oraș, unde veți găsi o multitudine de grădini de bere și pub-uri cu terase frumoase.
În plus, în Heumarkt putem contempla două monumente de o frumusețe deosebită: statuia ecvestră din bronz a regelui Prusiei, Frederick William al III-lea, și clădirea de colț 'Zum Goldenen Fuß', cu o fațadă în stil baroc, construită la mijlocul secolului al XVIII-lea și reconstruită după cel de-al Doilea Război Mondial, în 1950.

Muzeul ciocolatei (Schokoladen Museum)

Schokoladen-Museum-Colonia

Deschis la 31 octombrie 1993 la inițiativa producătorului de ciocolată Colonial Hans Imhoff (1922 - 2007), acesta ocupă o suprafață de peste 4000 m2.
Muzeul oferă o călătorie prin procesul de fabricare a ciocolatei din boabele de cacao, de la culturile olmecă, mayașă și aztecă până la metodele moderne de producție.
Pe lângă ilustrarea istoriei ciocolatei, muzeul se ocupă, de asemenea, de educarea vizitatorilor cu privire la comerțul echitabil și la angajamentul autorităților internaționale de a îmbunătăți condițiile de muncă pe plantațiile de cacao.

Rheinauhafen

Rheinauhafen este o fostă instalație portuară care a fost scoasă din uz în 1971 și este acum folosită ca zonă rezidențială, de birouri, de servicii și industrială.

Rheinauhafen-Colonia

Unul dintre punctele de reper ale Rheinauhafen sunt cele trei clădiri cu o suprafață totală de 52.950 m², cu destinație rezidențială sau comercială, a căror formă amintește de macaralele de încărcare istorice.

Biserica Sfânta Maria (Sfânta Maria Im Kapitol)

Maria-Im-Kapitol-Colonia

Sfânta Maria Im Kapitol se află pe locul unui templu roman din secolul I, de aproape 1000 m2, dedicat cultului Triadei Capitoline (Jupiter, Iunona și Minerva).
În secolul al X-lea, arhiepiscopul Brun de Köln a fondat o mănăstire pentru cultul Fecioarei Maria pe rămășițele vechiului templu roman.
În prima jumătate a secolului al XI-lea, arhiepiscopul Hermann al II-lea de Köln a început construcția unei noi biserici, care a fost sfințită în 1065 de către arhiepiscopul de Köln, Anno II.
După catedrală, este principala biserică a orașului.

Grădina Botanică (Flora Und Botanischer Garten)

În 1863, o campanie privată pentru construirea unei noi grădini botanice a fost lansată din inițiativă civică, deoarece cea anterioară dispăruse din cauza construirii gării centrale.

jardin-botanico-de-colonia

În 1864, a început construcția noii grădini botanice cu influențe din barocul francez, Renașterea italiană și grădinile englezești; în centru se află palatul de sticlă cu o structură din sticlă și fontă.
În prezent, peste 60 de exemplare ale plantei au statut de monumente naturale.

Cele mai vizualizate pagini