Cum să mergi de la Amsterdam la Bruges? Toate opțiunile posibile

Bruges, unul dintre cele mai vizitate și apreciate orașe de către turiști, o destinație unică, plină de istorie și cultură.

Este unul dintre cele mai bine conservate orașe medievale din zilele noastre, datorită distanței scurte dintre cele două orașe și a importanței mari a ambelor, dispune de numeroase mijloace de transport pentru a se deplasa din Amsterdam. Haideți, să vă arăt!

🚆

Cum să ajungi din Amsterdam la Bruges cu trenul

Să ajungi din Amsterdam cu trenul la Bruges este o opțiune de luat în considerare. Trenul pleacă de la Gara Centrală din Amsterdam, călătoria are un transfer la Gara Antwerpen-Centraal spre Bruges, durata călătoriei este de 3h 30 minute .

Este o alternativă confortabilă, rapidă și economică, cu un cost pe bilet de la 50 € . Pleacă cu o frecvență de o oră între cele două trenuri. Cu toate că, dacă nu o luați suficient de devreme, costul călătoriei poate fi destul de ridicat.

Poți verifica costul biletului aici

🚌

Cum să ajungi din Amsterdam la Bruges cu autobuzul

O altă opțiune la dispoziția ta pentru a călători la Bruges, recomandată dacă ești în căutare de confort.

Autobuz începe la Amsterdam Sloterdijk station , dureaza 6 ore și se termină la Bruges Barge Plein bus station.

Este o opțiune ieftină și ușoară, dar nu are o mare varietate de ore de plecare, costul al fiecărui bilet pentru această călătorie este de la 15€ .

🚗

Cum să ajungi de la Amsterdam la Bruges cu mașina

Dacă preferați să nu folosiți transportul public, puteți închiria o mașină în Amsterdam .

Pentru că este un oraș mare, există o mare varietate de oferte, așa că nu veți avea probleme în a găsi ceea ce căutați.

Puteți închiria o mașină pentru doar 50 de euro pe zi, ceea ce vă oferă libertatea de a vă deplasa fără a depinde de orare externe.

✈️

Cum să ajungi de la Amsterdam la Bruges cu avionul

Aveți opțiunea de a călători cu avionul, puteți lua trenul până la Aeroportul Schiphol din Amsterdam, direcția Bruxelles, cu un zbor de 40 de minute.

Odată ajunși în capitala Bruxelles, luați un tren de la gara centrală a orașului spre Bruges.

Costul total al călătoriei, inclusiv zborul și trenul, este de 75€ .

🎒

Excursie de o zi

Bruges este o destinație foarte populară dacă vă aflați în Amsterdam, cu o mare atracție turistică, deoarece există multe excursii și călătorii în acest oraș incredibil.

De exemplu, în această excursie la Bruges din Amsterdam, care include transportul spre și dinspre oraș, precum și un ghid însoțitor pe toată durata călătoriei, în faimoasa 'Veneția Nordului', unul dintre cele mai fascinante orașe medievale.

Concluzii și preț

Poate vă întrebați cât costă de fapt să ajungeți de la Amsterdam la Bruges , ei bine, prețul pentru a ajunge dintr-un oraș în altul este foarte ieftin și există numeroase opțiuni.

Cea mai recomandată variantă și nu din acest motiv cea mai ieftină este această excursie organizată la Bruges, deoarece este una dintre cele mai complete opțiuni, pe lângă transport și faptul că nu trebuie să vă faceți griji cum să ajungeți în oraș.

Pe de altă parte, cea mai economică opțiune este călătoria cu autobuzul, care costă începând cu 15 euro și este, de asemenea, o opțiune confortabilă.

Nu ratați ghidurile noastre:
Ce să vezi în Amsterdam în 3 zile
Ce să vezi în Bruges

Cele mai vizualizate pagini