Cum să ajungi de la Amsterdam la Bruxelles? Analizăm cele mai bune moduri de urmat

Bruxelles este unul dintre cele mai importante orașe din Europa, unde se află una dintre cele mai vizitate destinații turistice, un oraș modern și plin de istorie în același timp.

Datorită distanței scurte față de Amsterdam, este o destinație ideală pentru a o vizita din oraș, aici vă voi prezenta mijloacele de transport pe care le aveți la dispoziție pentru a ajunge în orașul Bruxelles.

🚌 Cum să ajungi de la Amsterdam la Bruxelles cu autobuzul

O altă alegere pe care o aveți la dispoziție pentru a călători la Bruxelles este să alegeți să mergeți cu autobuzul

Va trebui să mergeți la stația de autobuz Amsterdam Sloterdijk unde veți avea la dispoziție un autobuz la fiecare oră cu un preț de 10€ durata acestei călătorii este de 3 ore până la sosirea în Bruxelles-Nord.

🚗 Cum să ajungi din Amsterdam la Bruxelles cu mașina

Una dintre cele mai bune opțiuni pentru această ocazie este, fără îndoială, capitala Bruxelles cu mașina.

Pentru asta puteți închiria o mașină din Amsterdam . Astfel, veți evita transferurile, călătoriile lungi și, mai presus de toate, veți avea o mare libertate de mișcare, fără a depinde de orare.

Puteți închiria o mașină de la 50 de euro la unul dintre numeroasele birouri de închirieri auto din oraș. Călătoria durează 2 ore .

✈️ Cum să ajungi de la Amsterdam la Bruxelles cu avionul

Aveți opțiunea de a călători cu avionul, puteți lua trenul până la Aeroportul Schiphol din Amsterdam, direcția Bruxelles, cu un zbor de 40 de minute.

Aeroportul Bruxelles-Zaventem se află la o distanță scurtă de centrul capitalei și se poate ajunge la el cu tramvaiul sau cu autobuzul. Prețul unui bilet de avion începe de la aproximativ 70 de euro.

🎒 Excursie de o zi de la Amsterdam la Bruxelles

Bruxelles este o destinație foarte aglomerată și recomandată dacă vă aflați în Amsterdam, cu o mare atracție turistică, deoarece există multe excursii și călătorii în această capitală uimitoare.

Ca și această excursie la Bruxelles din Amsterdam, pentru prețul de 85€ aveți inclus transportul dus-întors, precum și un ghid însoțitor pentru a cunoaște în profunzime această destinație importantă din Europa.

💶 Să mergi de la Amsterdam la Bruxelles Preț

Poate vă întrebați cât costă să mergi de la Amsterdam la Bruxelles , ei bine, prețul pentru a te muta dintr-un oraș în altul este foarte economic, pe lângă faptul că ai numeroase opțiuni.

Cea mai recomandată opțiune și nu din acest motiv cea mai ieftină este această excursie organizată la Bruxelles, unde nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul în care ajungeți în oraș, inclusiv un ghid însoțitor. Grozav!

Pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătoriți cu autobuzul, care costă de la 10 € și este, de asemenea, o opțiune confortabilă.

Nu uitați să vizitați ghidurile noastre recomandate:
A se vedea Ghidul Amsterdam.
A se vedea Ghidul de la Bruxelles.

Cele mai vizualizate pagini