Cum să mergi de la Bruxelles la Bruges? Analizăm toate opțiunile

Bruges este cunoscută ca fiind Veneția Nordului, plină de canale frumoase. Cel mai fascinant oraș medieval din Europa.

Datorită dimensiunilor sale, este perfectă pentru o excursie de o zi , o escapadă foarte plăcută de la Bruxelles, deoarece se află la 100 de kilometri de capitală.

Aici vă voi arăta cum să ajungeți de la Bruxelles la Bruges.

Diferitele mijloace de transport pentru a vă bucura de o zi unică în acest oraș medieval.

🚆 Cum să ajungi de la Bruxelles la Bruges cu trenul

Să ajungi de la Bruxelles la Bruges cu trenul este o opțiune excelentă și rapidă. Trenul pleacă de la gara centrală din Bruxelles , durata călătoriei este de aproximativ 1h 20 minute , există legături zilnice între cele două orașe. Trenul pleacă la fiecare 20 de minute.

Călătoria se termină la gara din Bruges, care este situată convenabil.
Costul biletului va varia între 9 și 20 de euro . Verificați prețul biletului, precum și orarele:

🚌 Cum să ajungi de la Bruxelles la Bruges cu autobuzul

O altă opțiune pentru a călători la Bruges, există o mulțime de orare cu o frecvență orară.

Autobuzul pleacă din partea de nord a Bruxelles-ului, cu o durată de călătorie de 2 ore și se termină în stația de autobuz Bruges, aproape de centrul orașului.

Aceasta este o opțiune ieftină și ușoară, cu doar două plecări pe zi. Costul al fiecărui bilet pentru această călătorie este de 5 EUR.

🚗 Cum să ajungi de la Bruxelles la Bruges cu mașina

Aveți opțiunea de a nu folosi transportul public și de a închiria o mașină de la Bruxelles la Bruges.

Această opțiune este flexibilă, convenabilă și ușoară, datorită unei bune semnalizări.

În capitală există numeroase birouri de închiriere de mașini, ceea ce vă permite să găsiți cu ușurință cea mai bună alegere.

Puteți găsi închirieri de mașini de la 50€ pe zi , este un mijloc de transport care vă oferă o mare libertate atunci când vine vorba de deplasare.

🎒 Excursie de o zi: Bruxelles - Gand

Bruges este una dintre cele mai populare destinații din Belgia, iar apropierea sa de Bruxelles face ca aceasta să fie combinația perfectă pentru un număr mare de excursii organizate în acest oraș magic.

Această excursie la Bruges de la Bruxelles este ideală, deoarece pentru prețul de 29 € include transportul, un ghid turistic pe durata călătoriei și o hartă a orașului.

💶 Cum să ajungi de la Bruxelles la Bruges Preț

Poate vă întrebați cât costă să ajungi de la Bruxelles la Bruges , ei bine, după cum puteți vedea, este foarte ieftin.

Cea mai recomandată opțiune este să o faceți cu o excursie organizată la Bruges, deoarece, pe lângă faptul că include și transportul, veți cunoaște orașul la maximum datorită unui tur ghidat.

Dar, pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătorești cu autobuzul, care costă 5 euro, ceea ce este o opțiune excelentă.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastră, există o mulțime de orare și opțiuni atunci când părăsiți capitala, așa că bucurați-vă de Bruges!

Dacă doriți cele mai bune informații, puteți vizita ghidurile noastre, unde veți găsi sfaturi, monumente, tururi gratuite... Aruncați o privire:
Ghidul de la Bruxelles.
Ghidul Bruges.

Cele mai vizualizate pagini