Cum să mergi de la Bruxelles la Gent? Toate opțiunile pentru care puteți alege

Gand, acest oraș este o destinație obligatorie în Belgia, datorită centrului său istoric medieval, unul dintre cele mai bine conservate. În plus, prestigioasa sa universitate face ca orașul să fie unul dintre cele mai pline de viață din Europa.

Datorită dimensiunilor sale, este ideal pentru a fi vizitat într-o singură zi , o escapadă foarte convenabilă de la Bruxelles, deoarece se află la 50 de kilometri de capitală.

Aici vă voi arăta cum să ajungeți de la Bruxelles la Gent. Diferitele mijloace de transport pentru a vă bucura de o zi unică în acest oraș fascinant.

🚆

Cum să ajungi de la Bruxelles la Gent: cu trenul

Să ajungi de la Bruxelles la Gent cu trenul este o opțiune excelentă și rapidă. Trenul pleacă din gara centrală din Bruxelles, călătoria durează aproximativ 40 de minute, iar între cele două orașe există legături zilnice. Trenul pleacă la fiecare 15 minute.

Aici puteți verifica prețurile și orarele pentru a vă planifica călătoria:

Călătoria se termină la gara din Gent, costul biletului începând de la 6€.

🚌

Cum să ajungi de la Bruxelles la Gent: cu autobuzul

O altă opțiune pentru a călători la Gent, sunt doar două pe zi, deși există puține orare, este una dintre cele mai ieftine opțiuni. Costul fiecărui bilet pentru această călătorie este de la 2 euro.

Autobuzul pleacă din partea de nord a Bruxelles-ului, cu o durată a călătoriei de 1 oră și se termină în stația de autobuz Ghent, aproape de centrul orașului.

🚗

Cum să ajungi de la Bruxelles la Ghent: cu mașina

Ai opțiunea de a nu folosi transportul public și de a închiria o mașină de la Bruxelles la Ghent.

Această opțiune este flexibilă, convenabilă și simplă. Datorită semnalizării bune, nu veți avea nicio problemă în a conduce pe drumurile belgiene.

În capitală există numeroase birouri de închiriere de mașini, ceea ce facilitează găsirea celei mai bune opțiuni.

Puteți închiria o mașină de la doar 50 de euro pe zi, un mijloc de transport care vă oferă o mare libertate în ceea ce privește deplasarea.

🎒

Excursie de 1 zi de la Bruxelles la Gent

Gent este una dintre cele mai vizitate destinații din Belgia, datorită acestui fapt și a apropierii sale de Bruxelles se organizează de acolo numeroase excursii pentru a o descoperi.

Această excursie la Ghent din Bruxelles este perfectă, pentru prețul de 29€ este inclus transportul și un tur pietonal al centrului istoric. Ideal pentru a cunoaște orașul în cel mai confortabil mod posibil, fără a fi nevoit să vă faceți griji cu privire la modul de a ajunge acolo. De asemenea, unele se combină cu alte orașe, astfel încât să puteți profita la maximum de ziua dumneavoastră.

💶 Cum să ajungi de la Bruxelles la Ghent Preț

Poate vă întrebați cât costă să ajungi de la Bruxelles la Ghent , ei bine, după cum puteți vedea, este foarte ieftin.

Cea mai recomandată opțiune este o excursie organizată la Gand, deoarece, pe lângă faptul că include și transportul, veți cunoaște orașul la maximum datorită unui tur ghidat.

Dar, pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătorești cu autobuzul, care costă 2 euro. Nu este o opțiune rea, dar în Belgia trenul este foarte rapid, confortabil și oferă multe posibilități , așa că noi recomandăm întotdeauna această opțiune în această țară.

Oricare ar fi mijlocul de transport ales, atunci când părăsiți capitala, există un număr infinit de orare și opțiuni.

Nu ratați ghidul nostru specializat pentru Bruxelles: Brussels Guide.

Cele mai vizualizate pagini