Cum să mergi de la Cracovia la Varșovia? Analiza tuturor opțiunilor posibile

Varșovia este capitala Poloniei. Acest oraș fascinant primește milioane de vizitatori în fiecare an, datorită a tot ceea ce are de oferit. Un loc plin de istorie, o cultură fascinantă, o gastronomie unică și case cu fațade colorate și vesele.

Datorită mărimii sale și a legăturilor bune de transport, este o excursie de o zi ideală. O evadare perfectă din Cracovia, datorită proximității sale. Îți spunem noi cum să ajungi ușor la Varșovia din Cracovia . Odată ajuns acolo... Lasă-te uimit de Varșovia!

🚆 Cum să ajungi de la Cracovia la Varșovia cu trenul

Să ajungi din Cracovia în capitala Poloniei este o opțiune rapidă și ușoară. Trenul pleacă din gara din Cracovia, situată în centru, cu , o călătorie de 2 ore și 20 de minute , până la gara din Varșovia, aproape de centrul orașului.

Călătoria are un cost mediu de de la 18 EUR , uneori chiar și de 12 EUR, și are o gamă largă de orare, cu plecări la fiecare oră.

🚌 Cum să ajungi de la Cracovia la Varșovia cu autobuzul

O altă opțiune posibilă este să călătorești cu autobuzul, aceasta este o opțiune bună, deși are o durată a călătoriei de 4h 20 minute . Prin urmare, călătoria este puțin mai lungă pe șosea, față de jumătate din timpul petrecut pe calea ferată.

Autobuzul pleacă din stația centrală din Cracovia și se termină în partea de est a orașului Varșovia. Costul biletului este de 11€ , are o frecvență de plecare la fiecare 4 ore.

Puteți verifica orarul și prețul direct aici:

🚗 Cum să ajungi de la Cracovia la Varșovia cu mașina

Aveți opțiunea de a nu folosi transportul public și de a închiria o mașină de la Cracovia la Varșovia.

Există numeroase birouri de închiriere de mașini în Cracovia, datorită caracterului său turistic și a dimensiunii sale, ceea ce face ca alegerea cea mai bună pentru dumneavoastră să fie ușor de găsit.

Datorită semnalizării bune a țării, nu veți avea probleme în a ajunge la destinație.

Închirierea unei mașini se poate face de la 20 € pe zi, fiind un mijloc de transport care vă oferă o mare libertate în ceea ce privește deplasarea.

💶 Cum să ajungi de la Cracovia la Varșovia Opțiuni recomandate

Cât costă să ajungi de la Cracovia la Varșovia într-adevăr, ei bine, după cum puteți vedea, este foarte economic și cu multe opțiuni diferite.

Cea mai recomandată opțiune este închirierea unei mașini, deoarece este o opțiune avantajoasă, care vă oferă o mare libertate în ceea ce privește deplasarea, în ceea ce privește orarele, opririle și timpul.

Dacă aveți de gând să călătoriți cu mijloacele de transport în comun, cea mai rapidă opțiune este trenul, cu o durată de călătorie de 2:30 ore, în timp ce cea mai ieftină opțiune este trenul, care costă 8 euro, cu o durată de călătorie de 4 ore și 20 de minute.

De asemenea, merită menționat faptul că este cel mai rapid mijloc de transport pentru a ajunge la Varșovia, cu o durată a călătoriei de numai 2 ore și jumătate, economisind nu numai bani, ci și timp, astfel încât să vă puteți bucura de acest incredibil oraș polonez pentru mai mult timp.

Oricare dintre opțiunile tale va fi minunată, datorită varietății de mijloace pe care le ai la dispoziție. Ești pregătit pentru această călătorie fascinantă?

Nu uitați să citiți ghidurile noastre recomandate:

- Ghid pentru Cracovia în 3 zile.

- Ce să vezi în Varșovia în 3 zile.

Cele mai vizualizate pagini