Cum să ajungi de la Dublin la Belfast? Cele mai bune opțiuni posibile

Această capitală a Irlandei de Nord este o destinație ideală și liniștită, deoarece nu este frecventată de turismul de masă, ceea ce o face perfectă pentru a descoperi toată istoria pe care o are de oferit în liniște și pace.

Datorită proximității sale, la doar 100 de kilometri de capitală, este o destinație ideală pentru a o vizita din Dublin . Datorită importanței acestor două orașe, există o varietate de modalități de a ajunge aici. Haideți să le descoperim!

🚆 Cum să ajungi de la Dublin la Belfast cu trenul

Să ajungi din orașul Dublin în capitala Irlandei de Nord este ușor și reprezintă o opțiune excelentă.

Trenul pleacă de la binecunoscuta gară Connolly, cu o durată a călătoriei de 2 ore și 10 minute, spre gara Belfast City Centre, ambele foarte bine situate, chiar în centru.

Acest mijloc de transport pleacă la fiecare 4 ore, iar costul mediu al călătoriei variază între 30 € și 45 €, în funcție de orar.

🚌 Cum să ajungi de la Dublin la Belfast cu autobuzul

O altă opțiune excelentă este să ajungi la Belfast cu autobuzul, în mai puțin de 2 ore vei ajunge în acest oraș fascinant.

Autobuzul pleacă de la Custom House, iar călătoria se termină la stația Belfast, cunoscută sub numele de Europa Bus Centre, ambele în apropiere de centrul orașului.

Călătoria cu autobuzul până în capitala Irlandei de Nord costă între 8 și 30 de lire sterline, în funcție de momentul din zi în care alegeți să călătoriți. Există o varietate de orare, cu autobuze care pleacă la fiecare oră.

🚗 Cum să ajungi de la Dublin la Belfast cu mașina

Dacă preferi să nu folosești transportul public, poți închiria o mașină în Dublin .

Pentru că este un oraș mare, există o mare varietate de oferte, așa că nu veți avea probleme în a găsi ceea ce căutați.

Puteți închiria o mașină pentru doar 25 de lire sterline pe zi, ceea ce vă oferă libertatea de a vă deplasa fără a depinde de orare externe.

🎒 De la Dublin la Belfast excursie de 1 zi

Belfast este o destinație foarte populară dacă vă aflați în Dublin, cu o mare atracție turistică, deoarece există o mulțime de excursii și excursii în acest oraș uimitor.

Această excursie completă la Belfast și la Giant's Causeway este perfectă, deoarece pentru prețul de 75 € aveți inclus transportul, un ghid în oraș și transportul și ghidul către unul dintre cele mai faimoase locuri din această zonă, faimoasa Giant's Causeway, populară în întreaga lume.

💶 Cum să ajungi de la Dublin la Belfast Preț

Poate te întrebi cât costă să ajungi de la Dublin la Belfast într-adevăr, ei bine, prețul pentru a ajunge dintr-un oraș în altul este foarte ieftin și există numeroase opțiuni.

Cea mai recomandată variantă și nu din acest motiv cea mai ieftină este să faci acest tur organizat la Belfast din Dublin, fiind una dintre cele mai complete opțiuni, în care pe lângă transport și faptul că nu îți faci griji cum să ajungi în oraș, îți arată cele mai fascinante colțuri ale acestuia. Puteți vedea chiar și Giant's Causeway în apropiere de Belfast.

Pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătorești cu autobuzul, care costă de la 8 euro și este o opțiune convenabilă datorită tuturor orarelor disponibile.

Vizitați ghidul nostru pentru Dublin sau ghidul nostru pentru Belfast pentru a găsi mai multe sfaturi de interes pentru dumneavoastră.

Cele mai vizualizate pagini