Cum să ajungi de la Dublin la Galway? Toate modalitățile posibile de a alege

A vorbi despre faimosul oraș Galway înseamnă a vorbi despre Irlanda în forma sa cea mai pură. Combinația perfectă de tradiție și cultură irlandeză, avangardă, istorie și atmosferă bună.

Acest oraș fascinant se află la numai 200 de kilometri de Dublin, ceea ce îl face să fie o escapadă perfectă din capitală pentru a-i descoperi toate colțurile și fantele.

Aici am să vă arăt ce mijloc de transport să folosiți pentru a ajunge la Galway din Dublin .

🚆

Cum să ajungi de la Dublin la Galway cu trenul

Călătoria cu trenul din Dublin este o opțiune excelentă. Trenul pleacă de la gara Heuston, cu o durată de călătorie de 2 ore și 20 de minute până la gara Galway, situată convenabil.

Biletul mediu costă între 35 și 50 de lire sterline, prețul variind în funcție de orarul ales. De asemenea, are o frecvență la fiecare 3 ore.

🚌

Cum să ajungi de la Dublin la Galway cu autobuzul

O altă opțiune este să călătorești cu autobuzul.

În acest caz, autobuzul pleacă de la Crampon Quay, stația de autobuz din Dublin, și ajunge la stația de autobuz din Galway, situată în centrul orașului, cu o durată a călătoriei de 2 ore și 30 de minute.

Costul biletului din Dublin este de la 12 lire sterline și pleacă din oră în oră.

🚗

Cum să ajungi de la Dublin la Galway cu mașina

Dacă preferați să nu folosiți transportul în comun, puteți închiria o mașină în Dublin , având o mare libertate de a vă deplasa fără a depinde de orare externe.

Puteți închiria o mașină cu doar 25 de euro pe zi, deoarece este un oraș mare, există o mare varietate de oferte, astfel încât nu veți avea nicio problemă în a găsi ceea ce căutați.

De asemenea, dacă preferați, în loc să închiriați o mașină pentru dumneavoastră, aveți și opțiunea de a merge în car sharing, cum ar fi Blablacar, există întotdeauna curse dintr-un oraș în altul.

🎒

Excursie de o zi: De la Dublin la Galway

Galway este o destinație turistică uimitoare și una dintre cele mai vizitate destinații din orașul Dublin, prin urmare, există o mulțime de excursii organizate care leagă ambele locuri.

De exemplu, această excursie la Galway din Dublin, la prețul de 65€, include transportul dus-întors, un ghid în limba spaniolă pentru a explica orașul în profunzime și intrarea la una dintre cele mai importante atracții turistice din zonă, populara Cliffs of Moher. O opțiune ideală!

💶

Cum să ajungi de la Dublin la Galway Preț

Poate te întrebi cât costă să ajungi de la Dublin la Galway , ei bine, după cum vezi, este foarte ieftin și confortabil.

Cea mai bună opțiune, fără îndoială, dar nu și cea mai ieftină, este să călătoriți acolo cu un tur organizat, pentru că, pe lângă faptul că include transportul, vă permite să aveți un ghid pe toată durata călătoriei și turul orașului și, mai ales, intrarea în unul dintre cele mai turistice locuri.

Dar, pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să mergeți la Galway cu autobuzul, cu un bilet care costă 12 euro.

Cele mai vizualizate pagini