Cum să ajungi de la Dublin la Giants Causeway? Toate formele posibile Aici

Giant's Causeway este una dintre cele mai uimitoare atracții naturale din Europa, fiind declarată sit al Patrimoniului Mondial. Acest lucru se datorează celor 40.000 de coloane de roci bazaltice care s-au format în urmă cu 60 de milioane de ani.

Această destinație se află la numai 260 de kilometri de Dublin, ceea ce o face o excursie ideală de o zi.

Aici vă voi arăta ce mijloc de transport să folosiți pentru a ajunge la Giant's Causeway din Dublin .

🚆+ 🚌 Cum să ajungi de la Dublin la Giant's Causeway cu trenul + autobuzul

Una dintre opțiunile posibile este să ajungi la această mare atracție turistică cu trenul și apoi să te transferi cu autobuzul pentru a ajunge acolo din Dublin.

Trenul pleacă de la gara Lanyon Place din centrul Dublinului spre orașul Coleraine, situat în centrul orașului. Biletul pentru călătoria cu trenul costă 45 EUR .

După ce ajungeți la această destinație, trebuie să vă deplasați la stația de autobuz Coleraine din apropiere.

Odată ajunși acolo, luați un autobuz spre șosea, durata călătoriei de la gară până la stâncile amețitoare este de 40 de minute. Această călătorie costă 5 EUR .

După ce ați făcut acest lucru, vă puteți bucura de peisajul uimitor pe care acest loc îl oferă tuturor vizitatorilor săi, bucurați-vă de el!

🚗 Cum să ajungi de la Dublin la Giant's Causeway cu mașina

Aveți posibilitatea de a călători cu mașina, evitând transportul public.

Pentru a face acest lucru, puteți închiria o mașină din Dublin . Astfel, veți evita transferurile, călătoriile lungi și, mai ales, veți avea o mare libertate de mișcare, fără a depinde de orare. Veți ajunge mult mai repede la destinație!

Puteți închiria o mașină de la 35 € la unul dintre numeroasele birouri de închirieri auto din oraș. La care va trebui să adăugați benzină.

🎒 Excursie de 1 zi cu întoarcere la Dublin

Giant's Causeway este unul dintre obiectivele turistice de neratat din această țară, unul dintre cele mai fascinante peisaje pe care le veți vedea vreodată. Unic în lume!

De exemplu, această excursie de la Dublin la Giant's Causeway, la prețul de 75€.

Include transportul dus-întors, plus o oprire în orașul Belfast, unul dintre cele mai vizitate orașe din Irlanda. Pe tot parcursul călătoriei veți fi însoțiți de un ghid care vă va explica secretele ascunse în această frumoasă parte a Irlandei.

💶 Cum să ajungi din Dublin la Giant's Causeway Preț

Cu siguranță te întrebi cât costă cu adevărat să călătorești din Dublin la această excursie, ei bine, după cum ai văzut, are un preț mediu normal, fără a fi prea ieftin.

Prin urmare, cea mai recomandată opțiune este să o faceți cu un tur organizat, cum este cel pe care vi l-am arătat, deoarece transportul include un ghid. Iar diferența de preț nu este prea mare.

Pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să închiriezi o mașină, deoarece poți ajunge acolo cu 35 € + benzină.

Nu contează ce mijloc de transport alegeți în cele din urmă, oricare dintre ele va fi minunat, pentru că veți putea descoperi unul dintre cele mai speciale peisaje din Irlanda.

Vă recomandăm să citiți ghidul nostru pentru Dublin, pentru a afla mai multe despre tot ce puteți face în călătoria dumneavoastră la Dublin: monumente, situri, tururi gratuite, reduceri, sfaturi...

Cele mai vizualizate pagini