Cum să ajungi de la Dublin la Falezele Moher? Toate opțiunile!

Popularele Cliffs of Moher sunt cel mai impresionant peisaj din Irlanda. Acest loc este una dintre cele mai mari atracții turistice ale țării, o zonă mare de stânci care ating o înălțime de 210 metri deasupra nivelului mării.

Această destinație amețitoare se află la 260 de kilometri de Dublin și este una dintre escapadele obligatorii din capitală.

Aici vă voi arăta ce mijloace de transport puteți folosi pentru a ajunge la Cliffs of Moher.

🚆 + 🚌

Cum să ajungi de la Dublin la Cliffs of Moher cu trenul și autobuzul

Una dintre opțiunile posibile este să ajungi la această mare atracție turistică cu trenul, trebuind să te transferi ulterior cu autobuzul pentru a ajunge acolo din Dublin.

Trenul pleacă de la gara Heuston din centrul orașului Dublin către orașul Ennis, situat în centrul orașului. Biletul pentru călătoria cu trenul costă 40 de euro.

După ce ajungeți la această destinație, trebuie să vă deplasați la stația de autobuz Ennis din apropiere.

Odată ajunși acolo, luați un autobuz spre stânci, durata călătoriei de la gară până la stâncile amețitoare este de 45 de minute. Această călătorie costă 9 euro.

După ce ați făcut acest lucru, vă puteți bucura de peisajul uimitor pe care acest loc îl oferă tuturor vizitatorilor săi. Bucurați-vă de el!

🚗

Cum să ajungi din Dublin la Cliffs of Moher cu mașina

Una dintre cele mai bune opțiuni pentru această ocazie este să ajungi la stânci cu mașina.

Pentru a face acest lucru, puteți închiria o mașină din Dublin . Astfel, veți evita transferurile, călătoriile lungi și, mai presus de toate, veți avea o mare libertate de mișcare, fără a depinde de orare.

Puteți închiria o mașină de la 35 de euro la unul dintre numeroasele birouri de închirieri auto din oraș.

🎒

Excursie de 1 zi din Dublin la Cliffs of Moher

Celebrele Cliffs of Moher sunt o destinație turistică fascinantă și unul dintre cele mai recomandate locuri de vizitat în Irlanda, așa că există o serie de excursii organizate care leagă cele două locuri.

De exemplu, această excursie de la Dublin, la prețul de 65 de euro, include transportul dus-întors și intrarea la stâncile Moher, plus o oprire în orașul Galway. Pe tot parcursul călătoriei veți fi însoțiți de un ghid care vă va explica secretele ascunse în această frumoasă parte a Irlandei.

💶 Cum să ajungi de la Dublin la Cliffs of Moher Preț

Cu siguranță te întrebi cât costă să călătorești de la Dublin la stânci cu adevărat, ei bine, după cum ai văzut, are un preț mediu normal, fără a fi prea ieftin.

Prin urmare, cea mai recomandată opțiune este să o faceți cu o excursie organizată, cum este cea pe care v-am arătat-o, deoarece transportul include un ghid și intrarea la popularele stânci.

Pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să închiriați o mașină, pentru că puteți ajunge acolo cu 25 de euro.

Nu contează ce mijloc de transport alegeți în cele din urmă, oricare dintre ele va fi minunat, pentru că veți putea descoperi unul dintre cele mai uimitoare colțuri ale Irlandei.

Nu ratați ghidul nostru despre Dublin în 3 zile

Cele mai vizualizate pagini