Cum să ajungi de la Edinburgh la Loch Ness?

Loch Ness este una dintre cele mai importante atracții turistice ale Scoției, cunoscută în întreaga lume pentru misterioasa sa creatură Nessy - o poți vedea?

Datorită distanței scurte dintre capitală și acest lac fascinant, este o excursie ideală de o zi din Edinburgh .

Aici îți voi arăta ce mijloace de transport ai la dispoziție pentru a ajunge la această destinație și care sunt cele mai bune posibilități pe care le ai. Hai să le descoperim!

🚆 Cum să ajungi de la Edinburgh la Loch Ness cu trenul

Una dintre opțiunile posibile este să ajungi la această mare atracție turistică cu trenul, trebuind să te transferi ulterior cu autobuzul pentru a ajunge acolo din Edinburgh.

Trenul pleacă din gara Edinburgh-Waverley din centrul Edinburghului spre orașul Inverness. Biletul pentru călătoria cu trenul costă 30 de euro.

După ce ajungeți la această destinație, trebuie să mergeți pe jos până la stația de autobuz Inverness.

Odată ajunși acolo, luați un autobuz spre Loch Ness, durata călătoriei de la gară la Loch Ness este de aproximativ 30 de minute. Această călătorie costă 4 lire sterline.

După ce ați făcut acest lucru, vă puteți bucura de forma sa alungită și de apele sale tulburi pe care acest loc le oferă tuturor vizitatorilor săi.

🚌 Cum să ajungi de la Edinburgh la Loch Ness cu autobuzul

O variantă este să ajungi la Loch Ness cu autobuzul, această opțiune în acest caz este cea mai puțin recomandată, deoarece drumul de la Edinburgh până la locația Loch Ness este de aproximativ 6 ore.

Plecare din West End, Queensferry Street cu transfer în Inverness.

Primul autobuz costă în jur de 30 de lire sterline, iar al doilea doar 4 lire sterline.

🚗 Cum să ajungi de la Edinburgh la Loch Ness cu mașina

Dacă preferați să nu folosiți transportul în comun, puteți închiria o mașină în Edinburgh

În acest oraș magnific operează mai multe companii de închirieri auto.

Le puteți găsi în tot centrul orașului, prețul este de aproximativ 20€ pe zi, iar durata estimată a călătoriei este de 3 ore.

Acest lucru ne va permite să avem multă libertate pentru a ne opri în alte locuri sau pentru a face o scurtă pauză.

🎒 Excursie de o zi în Edinburgh la Loch Ness

Loch Ness este unul dintre cele mai faimoase repere ale Scoției, un loc învăluit în mister și fantezie și un must-see. Unic în lume!

De exemplu, acest Loch Ness Tour din Edinburgh , la prețul de 52,50 £.

Include transportul dus-întors, plus o oprire la o altă atracție turistică populară, Highlands. Pe tot parcursul călătoriei veți fi însoțiți de un ghid care vă va explica toate secretele ascunse în această zonă frumoasă.

💶 Cum să ajungi din Edinburgh la Loch Ness Preț

Sunt sigur că te întrebi cât costă cu adevărat să călătorești din Edinburgh la această excursie, ei bine, după cum ai văzut, are un preț mediu normal, fără a fi excesiv de ieftin.

Prin urmare, cea mai recomandată opțiune este să o faceți cu un tur organizat, cum este cel pe care vi l-am arătat, deoarece transportul include un ghid și chiar o oprire la un obiectiv turistic important din zonă.

Pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să închiriezi o mașină, deoarece poți ajunge acolo cu 20 de euro.

Nu contează ce mijloc de transport alegeți în cele din urmă, pentru că oricare dintre ele va fi grozav, pentru că veți putea descoperi unul dintre cele mai misterioase locuri din această țară.

Lectură recomandată: Nu ratați ghidul nostru de călătorie în Edinburgh. Cu cele mai bune locuri de vizitat într-un city break.

Cele mai vizualizate pagini