Cum să ajungi de la Londra la Cambridge? Toate opțiunile, prețurile și sfaturile

Faceți cunoștință cu Cambridge, orașul cu una dintre cele mai prestigioase și renumite universități din lume. Descoperiți incredibila sa tradiție academică și uimitoarele clădiri medievale pe care le găzduiește.

Datorită apropierii sale de Londra, este ideal pentru o excursie de o zi, așa că vă spunem în detaliu cum să ajungeți la Cambridge din Londra .

🚆 Cum să ajungi de la Londra la Cambridge cu trenul

Una dintre opțiunile de luat în considerare este să mergi cu trenul la Cambridge, această călătorie durează 45 de minute și costă 20 de lire sterline .

Datorită caracterului recurent al călătoriei, mai multe companii operează în oraș, ceea ce înseamnă că există mai multe trenuri spre Cambridge în fiecare oră.

Cel mai des se poate lua în stația Kings Cross din centrul Londrei.

🚌 Să ajungi de la Londra la Cambridge cu autobuzul

O altă alternativă de transport public este să ajungi la Cambridge cu autobuzul.

Pentru a face acest lucru, va trebui să călătoriți până la Londra Aldgate, apoi să luați autobuzul National Express numărul 010.

Costă 13 lire sterline și durata călătoriei este de 2 ore , o nouă călătorie cu autobuzul este disponibilă la fiecare două ore și înainte de a vă da seama veți ajunge la Cambridge Parkside!

🚗 Cum să ajungi de la Londra la Cambridge cu mașina

Dacă îți place libertatea, nu trebuie să folosești transportul public, ai opțiunea de a închiria o mașină în Londra . Pentru aceasta, veți avea la dispoziție mai multe companii de închiriere de mașini, cu un preț de închiriere de aproximativ 40€, puteți merge pe cont propriu la Cambridge, în 45 de minute veți fi la destinația mult așteptată.

Deoarece este un loc atât de aglomerat, există o mulțime de BlaBlaCars disponibile în zonă. Acestea au prețuri cuprinse între 4 și 10 euro, ceea ce reprezintă o opțiune foarte economică.

🎒 Cambridge - excursie de o zi

Cambridge este una dintre cele mai populare destinații din Londra, atmosfera sa studențească face din el un oraș turistic foarte apreciat. Din acest motiv, există numeroase excursii organizate în fiecare zi.

Cum ar fi această excursie la Cambridge, care include transport dus-întors, precum și un ghid însoțitor pentru a cunoaște în profunzime această destinație și o oprire la Oxford, un alt oraș englezesc cu un patrimoniu deosebit.

💶 Cum să ajungi de la Londra la Cambridge Preț

Dar cât costă să ajungi de la Londra la Cambridge? Este simplu!

Opțiunea cea mai recomandată, dar nu cea mai ieftină, este să faceți această excursie organizată la Cambridge, unde nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul de a ajunge aici, inclusiv un ghid însoțitor. Și vei ajunge să vezi și Oxford!

Dacă doriți să călătoriți pe cont propriu, cea mai ieftină opțiune este autobuzul, care costă de la 13 € și este o opțiune confortabilă. Dar vă recomand trenul, care este rapid și ușor.

Prețul pentru a călători în acest loc este foarte ieftin, având și numeroase opțiuni. Așadar, oricare ar fi opțiunea pe care o alegeți, va fi grozavă.

Nu uitați să vizitați ghidul nostru de călătorie în Londra

Cele mai vizualizate pagini