Cum să ajungi de la Londra la Oxford? Vă spunem totul. Foarte ușor!

Oxford este unul dintre cele mai renumite orașe universitare din lume și unul dintre cele mai prestigioase. Din acest motiv, este cunoscut pentru atmosfera sa studențească incredibilă.

Călătoria de la Londra la Oxford este una dintre cele mai populare excursii pentru turiști, deoarece proximitatea sa este perfectă pentru o excursie de o zi.

Cum să ajungeți de la Londra la Oxford cu trenul

Una dintre multele opțiuni pentru a ajunge la Oxford este trenul, o opțiune foarte rapidă și confortabilă.

Trebuie să faceți acest lucru din gara London Paddington, unde puteți alege un tren aproape la orice oră, deoarece acestea circulă foarte frecvent, oferind o mare flexibilitate în ceea ce privește orarul.

Călătoria costă 30 de lire sterline și durează 55 de minute, așa că veți ajunge în Oxford cât ai zice pește!

Cum să ajungi de la Londra la Oxford cu autobuzul

Ca o alternativă de transport public, poți călători la Oxford și cu autobuzul, care nu este doar ieftin, ci și foarte confortabil.

Va trebui să mergeți la stația de autobuz, numită Victoria Station Oxford, de aici diferite companii operează această rută.

La fiecare 20 de minute aveți unul la dispoziție, nu e nicio problemă cu orarul.

Biletul, în funcție de companie, variază între 17-22 €.

Cum să ajungi de la Londra la Oxford cu mașina

Dacă preferați să nu folosiți transportul public, puteți călători și închiria o mașină în Londra. Pentru aceasta, veți avea la dispoziție mai multe companii de închiriere de mașini, cu un preț de închiriere de aproximativ 20 € plus benzină, nu veți avea nicio problemă în a găsi opțiunea perfectă pe care o căutați.

Poți să mergi singur cu mașina până la Oxford, în 1 oră și 3 minute vei fi la destinație.

O altă posibilitate este să mergeți cu transportul în comun, cum ar fi BlaBlaCar, la un preț de 5-11 €, veți găsi mulți șoferi care merg la Oxford.

Excursie de o zi

Oxford este una dintre cele mai populare destinații pentru turiștii londonezi, atmosfera sa studențească face din acest oraș un oraș foarte apreciat. Din acest motiv, există numeroase excursii organizate în fiecare zi.

Cum ar fi această excursie la Oxford, care include transportul dus-întors, precum și un ghid însoțitor pentru a cunoaște în profunzime această destinație cu toate curiozitățile sale.

Cum să ajungi de la Londra la Oxford Preț

Dar poate te întrebi cât costă cu adevărat să ajungi de la Londra la Oxford .

Cea mai recomandată și nu cea mai ieftină variantă este să faceți acest tur organizat la Oxford, unde nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul în care ajungeți aici, având inclusiv un ghid însoțitor. Fascinant!

Pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătoriți cu autobuzul, care costă de la 17 € și este, de asemenea, o opțiune confortabilă.

Prețul pentru a călători în acest loc este foarte ieftin, având și numeroase opțiuni. Hotărăște-te și pornește să descoperi Oxford.

Cele mai vizualizate pagini