Cum să ajungi de la Londra la Stonehenge?

Stonehenge este cel mai faimos monument megalitic din lume. Mii de curiozități și mistere înconjoară acest sit și încă nu se știe cu exactitate ce funcție a avut.

O evadare perfectă din capitala Londra, datorită distanței scurte.

🚆 Cum să ajungi de la Londra la Stonehenge cu trenul

Să mergi de la Londra cu trenul este o alternativă în care va trebui să schimbi trenul pentru a ajunge la Stonehenge, dar o opțiune excelentă.

De la gara centrală din Londra, London Waterloo, trenul pleacă spre Salisbury, durata estimată a călătoriei fiind de 1 oră și 30 de minute.

Costul mediu al călătoriei este de 30€, acest tren pleacă din oră în oră, odată ajuns în Salisbury va trebui să luați un taxi în direcția Stonehenge, costul aproximativ este de 25€ pentru o călătorie de 15 km. Costul total este de 60 de euro.

🚌 Cum să ajungi de la Londra la Stonehenge cu autobuzul

O altă opțiune de transport public este să ajungi la Stonehenge cu autobuzul, unde călătorești de la Belgravia, Victoria Coach Station cu National Express.

Trebuie să vă urcați în autobuzul 033, sunt aproximativ 5 pe zi la un cost de 17 lire sterline, acest autobuz vă lasă la Biblioteca Amesbury, odată ajuns acolo trebuie să mergeți 5 minute până la Oficiul Poștal Amesbury, de unde pleacă autobuzul 201, care în 3 minute vă va duce la destinație la un cost aproximativ de 1 liră sterlină.

🚗 Cum să ajungi de la Londra la Stonehenge cu mașina

Dacă preferați să nu folosiți transportul public, aveți opțiunea de a închiria o mașină în Londra, în acest oraș veți găsi multe companii de închiriere de mașini, cu un preț de închiriere de aproximativ 30€. Veți avea nevoie de 1 oră și 30 de minute pentru a ajunge la Stonehenge, cea mai confortabilă opțiune!

🎒 Excursie din Londra la Stonehenge

Stonehenge este o destinație foarte frecventată și recomandată dacă vă aflați în Londra, cu o mare atracție turistică, există multe excursii și călătorii în acest loc misterios.

Ca și această excursie la Stonehenge din Londra, aveți inclus transportul către și de la sit, precum și un ghid însoțitor pentru a cunoaște în profunzime această destinație de renume mondial.

💶 Cum să ajungi de la Londra la Stonehenge Preț

Poate te întrebi cât costă să ajungi de la Londra la Stonehenge , ei bine, prețul pentru a ajunge în acest loc este foarte ieftin, pe lângă faptul că ai numeroase opțiuni.

Opțiunea cea mai recomandată și nu din acest motiv cea mai ieftină este de a face acest tur organizat la Stonehenge, unde nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul de a ajunge aici, inclusiv un ghid însoțitor. Grozav!

Pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătoriți cu autobuzul, care costă de la 1 € și este o opțiune confortabilă.

Dacă nu ați făcut-o deja, consultați ghidul nostru despre Londra, cu tot ce nu trebuie să ratați în timpul călătoriei dumneavoastră.

Cele mai vizualizate pagini