Cum să mergi de la Madrid la Salamanca? Excursie perfectă de 1 zi de la Madrid

Salamanca este un oraș plin de viață, cu o atmosferă studențească vibrantă, datorită faptului că găzduiește una dintre cele mai vechi patru universități din Europa. Un oraș încărcat de istorie, cu monumente maiestuoase, ideal pentru a fi vizitat din Madrid, deoarece are legături excelente.

🚆

Cum să ajungi de la Madrid la Salamanca: cu trenul

Să mergi de la Madrid cu trenul la Salamanca este o opțiune viabilă, deși are orare restrânse.

Trenul pleacă din stația Madrid- Príncipe Pío, călătoria are o durată medie de aproximativ 2 ore și 50 de minute și există legături zilnice între orașe. Acesta pleacă la fiecare 4 ore, iar costul biletului este cuprins între 17 și 28 de euro.

Călătoria se încheie la gara Salamanca - La Alamedilla, care este foarte bine situată.

Poți verifica chiar aici orarele, prețul și disponibilitatea trenurilor

🚌

Cum să ajungi din Madrid la Salamanca: cu autobuzul

Aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le poți alege pentru a călători la Salamanca din capitală, există o mulțime de orare cu o mulțime de frecvențe, în care vei avea cel puțin una pe oră.

Autobuzul pleacă de la Estación de Autobuses de Madrid, Estación Sur, cu o durată a călătoriei de aproximativ 2 ore și 45 de minute și se oprește la stația de autobuz Salamanca, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului.

Este o opțiune economică, simplă, cu un cost de 15 EUR.

🚗

Cum să ajungi de la Madrid la Salamanca: cu mașina

Această opțiune este flexibilă, confortabilă și simplă, datorită semnalizării bune.

Există numeroase birouri de închirieri auto în Madrid , ceea ce vă permite să găsiți cu ușurință cea mai bună alegere.

Închirierea unei mașini se poate face începând de la 40 € pe zi, ceea ce face ca aceasta să fie unul dintre cele mai economice mijloace de transport, oferind o mare libertate atunci când vine vorba de deplasare.

O altă opțiune este să mergeți cu BlaBlaCar, datorită diversității ofertelor nu veți avea probleme în a vă deplasa cu acest mijloc, cu un cost mediu de 10€ veți ajunge la destinație în 3 ore.

🎒

Excursie de o zi de la Madrid la Salamanca

Salamanca este una dintre cele mai populare destinații pentru turiștii din Madrid, orașul renascentist, ceea ce îl face un oraș foarte apreciat. Din acest motiv, numeroase excursii organizate pleacă zilnic.

Cum ar fi această excursie la Salamanca și Ávila, care include transport dus-întors, precum și un ghid însoțitor pentru a cunoaște această destinație în profunzime, cu bilete pentru a vizita toate catedralele orașului, precum și o oprire în Ávila.

💶 Cum să ajungi de la Madrid la Salamanca Preț

Dar poate te întrebi cât costă de fapt să ajungi de la Madrid la Salamanca .

Ei bine, cea mai recomandată opțiune, dar nu cea mai ieftină, este excursia organizată, unde nu trebuie să vă faceți griji pentru transport.

Cea mai ieftină opțiune este să călătorești cu autobuzul la prețul de 15 € pe bilet .

Vă recomandăm să vizitați ghidul nostru despre Madrid în trei zile.

Cele mai vizualizate pagini