Cum să mergi de la Madrid la Segovia? Toate alternativele

Segovia, cunoscută pentru impunătorul său apeduct, declarat Patrimoniu Mondial, și pentru gastronomia rafinată, în special pentru popularul său purceluș de lapte.

Datorită dimensiunilor sale, este perfectă pentru a fi vizitată într-o zi , o escapadă obligatorie de la Madrid, deoarece se află la 100 de kilometri de capitală.

Aici vă voi arăta cum să ajungeți de la Madrid la Segovia, diferitele mijloace de transport pentru a vă bucura de o zi unică în acest oraș frumos.

🚆

Cum să ajungi de la Madrid la Segovia cu trenul

Să mergi de la Madrid cu trenul la Segovia este o opțiune excelentă și rapidă. Trenul pleacă din stația Madrid-Chamartín, călătoria durează aproximativ 30 de minute, iar între cele două orașe există legături zilnice. Trenul pleacă la fiecare 30 de minute.
Costul biletului este de la 7€. Călătoria se încheie la gara Segovia Guiomar, care este foarte bine situată.

🚌

Cum să ajungi de la Madrid la Segovia: cu autobuzul

Aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a alege să călătorești în oraș, există o mulțime de orare cu o frecvență de fiecare oră.

Autobuzul pleacă din stația de autobuz din Madrid, cu o durată de călătorie de 1h 10 minute și se oprește la stația de autobuz din Segovia, aproape de centrul orașului.

Aceasta este o opțiune economică, simplă și cea care vă va oferi cea mai mare flexibilitate, datorită numărului de orare diferite la care puteți călători. Costul unui bilet pentru această călătorie este de la 6 euro.

🚗

Cum să ajungi de la Madrid la Segovia: cu mașina

Ai opțiunea de a nu folosi transportul public și de a închiria o mașină de la Madrid la Segovia .

Această opțiune este flexibilă, confortabilă și ușoară, datorită bunei semnalizări.

Există numeroase birouri de închirieri auto în capitală, ceea ce vă permite să găsiți cu ușurință cea mai bună alegere.

Închirierea unei mașini se poate face începând de la 25 de euro pe zi, ceea ce o face o modalitate economică de a vă deplasa.

Dacă doriți să mergeți cu mașina, dar nu aveți nevoie să închiriați una, aveți mai multe modalități de a face acest lucru, cum ar fi o călătorie comună pe Blablacar, la un preț începând de la 7 euro, sau opțiunea de a lua un taxi pentru aproximativ 120 de euro pe sens.

🎒

Excursie organizată de la Madrid la Segovia

Orașul Segovia este o adevărată minune și, datorită faptului că se află atât de aproape de Madrid, există o mare varietate de excursii organizate zilnic pentru a-l vizita.

Această escapadă la Segovia din Madrid este perfectă, deoarece prețul de 36€ include transportul și un tur ghidat al centrului istoric al orașului, o opțiune excelentă!

💶 Cum să ajungi de la Madrid la Segovia Preț și concluzii

Poate te întrebi cât costă să ajungi de la Madrid la Segovia , ei bine, după cum vezi, este foarte ieftin.

Cea mai recomandată opțiune, dar nu și cea mai ieftină, este să o faceți cu o excursie organizată la Segovia, deoarece, pe lângă faptul că includeți transportul, veți cunoaște perfect orașul datorită unui tur ghidat.

Dar, pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătorești cu autobuzul, care costă 6 €, ceea ce o face o opțiune confortabilă și economică.

Oricare dintre aceste opțiuni este ideală, iar la ieșirea din capitală există un număr infinit de orare și opțiuni.

Vedeți ghidul nostru pentru Madrid în 3 zile.
Consultați Ghidul nostru pentru Segovia.

Cele mai vizualizate pagini