Cum să mergi din Malaga în Antequera? Cum să vizitați

Antequera, unul dintre locurile de neratat din provincia Malaga. O plimbare din perioada jurasică până în zilele noastre, trecând printr-o epocă modernă maiestuoasă, datorită căreia acest oraș are un centru istoric perfect conservat.

Datorită dimensiunilor sale, este ideală pentru o excursie de o zi , o escapadă excelentă de făcut din Malaga, fiind la doar 50 de kilometri distanță.

Aici vă vom arăta cum să ajungeți la Antequera din Malaga . Analizând diferitele mijloace de transport pentru a vă putea bucura de o zi unică în acest loc magic în cel mai ușor și confortabil mod. Începem!

🚆 Cum să ajungi de la Malaga la Antequera cu trenul

Să ajungi din Malaga cu trenul este o opțiune foarte simplă. Trenul pleacă din stația Malaga María Zambrano, călătoria durează aproximativ 1 oră și 30 de minute, există legături zilnice între orașe, astfel încât veți găsi întotdeauna un tren de întoarcere.

Călătoria se termină la gara Antequera Santa Ana, care este foarte bine situată, deoarece se află la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului.

Este o opțiune confortabilă, rapidă și economică , care costă 11 EUR.

🚌 Cum să ajungi de la Malaga la Ronda cu autobuzul

O altă opțiune de ales , este să călătorești cu autobuzul, deoarece există o mulțime de orare. În trecere foarte frecvent.

Autobuzul pleacă din stația de autobuz din Malaga, cu o durată de aproximativ 1 oră și se termină în centrul orașului.

Este o opțiune economică, simplă și cea care vă va oferi cea mai mare flexibilitate, datorită numărului de orare diferite la care puteți călători.

Costul fiecărui bilet pentru această călătorie este de 8 EUR.

🚗 Cum să ajungi de la Malaga la Antequera cu mașina

Ai opțiunea de a nu folosi transportul public și de a închiria o mașină de la Malaga la Antequera .

Această opțiune este flexibilă, confortabilă și ușoară, datorită bunei semnalizări.

Există numeroase birouri de închirieri auto în Malaga, ceea ce vă permite să găsiți cu ușurință cea mai bună alegere.

Închirierea unei mașini se poate face de la 10 € pe zi, fiind unul dintre cele mai economice mijloace de transport, oferind o mare libertate atunci când vine vorba de deplasare.

Dacă doriți să mergeți cu mașina, dar nu aveți nevoie să închiriați una, aveți mai multe modalități de a face acest lucru, cum ar fi o cursă comună pe Blablacar, la un preț de 4 euro, sau opțiunea de a lua un taxi pentru aproximativ 40 de euro pe sens.

🎒 Excursie de o zi

Fiind un oraș atât de turistic, odată ajuns în Antequera, există un număr infinit de excursii organizate pentru a vizita cele mai importante atracții turistice, cum ar fi Torcal de Antequera și Dolmens.

Această zonă nu este deservită de transportul public , sau puteți călători cu mașina dacă ați ales opțiunea de închiriere, taxi sau vă recomand acest tur ghidat.

Acest tur ghidat al Torcal și al dolmenelor din Antequera, care include transportul, turul ghidat al dolmenelor și Torcal, este o necesitate în această excursie!

💶 Cum să ajungi de la Malaga la Antequera Preț și concluzii

Poate te întrebi cât costă să ajungi de la Malaga la Antequera , ei bine, după cum vezi, este foarte ieftin, indiferent de mijlocul de transport ales.

Cea mai recomandată opțiune este să închiriați o mașină pentru a ajunge acolo, deoarece libertatea pe care v-o oferă pentru a vă deplasa în zonă este perfectă.

Dar, pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătorești cu autobuzul, deoarece, dacă îl cumperi din timp, prețul poate coborî chiar și sub 8 €, fiind o opțiune confortabilă și rapidă.

Oricare dintre aceste opțiuni este ideală, deoarece conexiunile sunt largi și variate, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de minunata Antequera.

Cele mai vizualizate pagini