Cum să mergi din Malaga în Alhambra din Granada? Verificați opțiunile

Spectaculoasa Granada, cunoscută în întreaga lume pentru magica Alhambra, pentru amestecul de culturi andaluze și mozarabe, o minune fără îndoială.

Această capodoperă arhitecturală este ideală pentru o vizită de o zi , o escapadă excelentă de făcut din Malaga, fiind la doar 130 de kilometri distanță.

Aici vă voi arăta cum să ajungeți din Malaga la Alhambra.

Diferitele mijloace de transport pentru a vă putea bucura de o zi unică în acest loc uimitor în cel mai simplu și confortabil mod. Ce mai așteptați?

🚆

Cum să ajungi de la Malaga la Granada cu trenul

OPȚIUNE NERECOMANDATĂ.
Plecarea din Malaga cu trenul este o opțiune viabilă, dar nu foarte confortabilă. Prețul este de 20€.

Trenul pleacă din gara Malaga María Zambrano, călătoria durează aproximativ 3 ore, există legături zilnice între cele două puncte. Cele mai multe combinații necesită o schimbare în stația Antequera.

Un dezavantaj suplimentar, în afară de faptul că nu este o călătorie foarte rapidă, este că se termină la gara din Granada, odată ajuns acolo, va trebui să luați un alt mijloc de transport (autobuz urban sau taxi) pentru a ajunge la Alhambra, nu este departe, dar trebuie să adăugați un cost suplimentar și mai mult timp.

🚌

Cum să ajungi de la Malaga la Granada cu autobuzul

O altă opțiune pentru a ajunge la Alhambra este de a călători cu autobuzul.

Autobuzul pleacă din stația de autobuz din Malaga, călătoria durează 2 ore și se termină în stația de autobuz din Granada. Prețul biletului este de 15 €

De aici puteți lua unul dintre autobuzele urbane care circulă frecvent în direcția Alhambra, costând 1 €. Trebuie remarcat faptul că stația de autobuz este destul de departe de centru.

🚗

Cum să ajungi de la Malaga la Alhambra cu mașina

Aveți opțiunea de a nu folosi transportul public și închiria o mașină de la Malaga la Alhambra, Granada .

Această opțiune este flexibilă, confortabilă și simplă, datorită semnalizării sale bune.

Există numeroase birouri de închirieri auto în Malaga, ceea ce vă permite să găsiți cu ușurință cea mai bună alegere.

Închirierea unei mașini se poate face de la 10 € pe zi, fiind unul dintre cele mai economice mijloace de transport, oferind o mare libertate atunci când vine vorba de deplasare.

Dacă doriți să mergeți cu mașina, dar nu aveți nevoie să închiriați una, aveți mai multe modalități de a face acest lucru, cum ar fi o cursă comună pe Blablacar, la un preț de 9 euro, sau opțiunea de a lua un taxi pentru aproximativ 120 de euro pe sens.

Atenție, atunci când vă deplasați pe cont propriu cu mijloacele de transport, trebuie să țineți cont și de prețul de intrare în monument, taxa de intrare pentru Alhambra și Palatele Nasrid este de 15 euro.

🎒

Excursie de o zi la Alhambra din Malaga

Alhambra este vizitată de milioane de turiști în fiecare an, așa că, datorită apropierii sale de Malaga, există o mulțime de excursii de o zi din Malaga pentru a vizita acest monument la un preț avantajos.

De exemplu, această excursie organizată la Alhambra din Malaga, care, la prețul de 120 €, include transportul, intrarea la Alhambra și la Palatele Nasrid și un ghid pe tot parcursul turului.

💶 Cum să ajungi din Malaga la Alhambra Preț

Poate te întrebi cât costă să ajungi din Malaga la Alhambra , ei bine, după cum vezi, este foarte ieftin, indiferent de mijlocul de transport ales.

Opțiunea cea mai recomandată, dar nu și cea mai ieftină, este să o faceți cu o excursie organizată la Alhambra, deoarece, pe lângă faptul că include și transportul, veți cunoaște la maximum acest loc emblematic datorită unui tur ghidat.

Dar, pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătorești cu autobuzul, la un preț de 15€, fiind o opțiune confortabilă și rapidă.

Oricare dintre aceste opțiuni este ideală, deoarece conexiunile sunt largi și variate, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de bijuteria din Granada, Alhambra.

Nu ratați ghidurile noastre recomandate:
Ghid pentru Malaga în trei zile
Ghid pentru Granada în trei zile

Cele mai vizualizate pagini