Cum să mergi din Malaga în Ronda? Sfaturi și informații pentru călători

Ronda, un oraș esențial de vizitat în sudul Spaniei, perfect pentru a te îmbiba de cultură și de o bună gastronomie, un loc al bandiților și unul dintre cele mai vechi orașe din Spania, cu o istorie deosebită în spate.

Datorită dimensiunilor sale, este ideală pentru o vizită de o zi , o escapadă excelentă din Malaga, fiind la doar 100 de kilometri distanță.

Aici vă voi arăta cum să ajungeți din Malaga la Ronda, diferitele mijloace de transport pentru a vă bucura de o zi unică pe aceste meleaguri minunate în cel mai simplu și confortabil mod. Să mergem acolo!

🚆

Cum să ajungi de la Malaga la Ronda; cu trenul

Să ajungi din Malaga cu trenul este o opțiune foarte simplă. Trenul pleacă din stația Malaga María Zambrano, călătoria durează aproximativ 2 ore și 30 de minute, există legături zilnice între orașe, astfel încât veți găsi întotdeauna cel puțin un tren de dus și unul de întors.

Călătoria se termină la gara din Ronda, care este foarte bine situată, deoarece se află la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului.

Este o opțiune confortabilă, rapidă și economică , care costă 12 euro.

🚌

Să mergi de la Malaga la Ronda: autobuz

Aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a alege să călătorești spre Ronda, există o mulțime de orare cu o mulțime de frecvențe.

Autobuzul pleacă din stația de autobuz din Malaga, cu o durată de aproximativ 2 ore și se oprește la stația de autobuz Ronda, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului.

Este o opțiune economică, simplă și cea care vă va oferi cea mai mare flexibilitate, datorită numărului de orare diferite la care puteți călători.

Costul fiecărui bilet pentru această călătorie este de 10 EUR.

🚗

Cum să ajungi de la Malaga la Ronda cu mașina

Ai opțiunea de a nu folosi transportul public și de a închiria o mașină de la Malaga la Ronda . Această opțiune este flexibilă, confortabilă și ușoară, datorită bunei semnalizări.

Există numeroase birouri de închirieri auto în Malaga, ceea ce vă permite să găsiți cu ușurință cea mai bună alegere.

Închirierea unei mașini se poate face de la 10 € pe zi, fiind unul dintre cele mai economice mijloace de transport, oferind o mare libertate atunci când vine vorba de deplasare.

Dacă doriți să mergeți cu mașina, dar nu aveți nevoie să închiriați una, aveți mai multe modalități de a face acest lucru, cum ar fi o cursă comună pe Blablacar, la un preț de 6 euro, sau opțiunea de a lua un taxi pentru aproximativ 70 de euro pe sens.

🎒

Excursie de o zi

Fiind un oraș turistic atât de popular în provincia Malaga, se organizează excursii de o zi și excursii din capitală pentru a-l vizita, care includ transportul.

De exemplu, această excursie la Ronda, care pentru prețul de 45€ include transferul cu autobuzul, un ghid oficial pe toată durata călătoriei, intrarea la arena Maestranza, la Bodegas La Sangre de Ronda și un tur pietonal ghidat al acestui oraș uimitor.

💶

Cum să ajungi de la Malaga la Ronda Preț

Poate te întrebi cât costă să ajungi de la Malaga la Ronda , ei bine, după cum vezi, este foarte ieftin, indiferent de mijlocul de transport ales.

Cea mai recomandată opțiune, dar nu din acest motiv și cea mai ieftină, este să o faceți cu o excursie organizată la Ronda, deoarece, pe lângă faptul că includeți transportul, veți cunoaște orașul la maximum datorită unui tur ghidat.

Dar, pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătorești cu autobuzul, deoarece, dacă îl cumperi din timp, prețul poate scădea chiar și sub 10 €, fiind o opțiune confortabilă și rapidă.

Oricare dintre aceste opțiuni este ideală, deoarece legăturile sunt largi și variate, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de frumoasa Ronda.

Cele mai vizualizate pagini