Cum să mergi din Malaga în Caminito del Rey?

El Caminito del Rey, unul dintre cele mai populare trasee de drumeție din prezent, atât la nivel național, cât și mondial. O minune naturală autentică, încastrată în defileul Gaitanes, peste râul Guadalhorce.

Această pasarelă vertiginoasă este ideală pentru o excursie de o zi , o escapadă excelentă de făcut din Malaga, fiind la doar 80 de kilometri distanță.

Îți voi arăta acum cum să ajungi din Malaga la El Caminito del Rey.

Diferitele mijloace de transport pentru a vă bucura de o zi unică în acest loc magic, în cel mai simplu și confortabil mod. Pornim!

🚆

Cum să mergi de la Malaga la El Caminito del Rey cu trenul

Să mergi din Malaga cu trenul este o opțiune viabilă, deși orarele sunt un pic mai restrânse.

Trenul pleacă din stația Malaga Maria Zambrano, călătoria durează aproximativ 50 de minute, există legături zilnice între cele două puncte, astfel încât veți găsi întotdeauna cel puțin un tren dus-întors.

Traseul se termină la intrarea sudică a Caminito del Rey, care este foarte bine amplasată, deoarece se află lângă intrarea pe traseu.

Este o opțiune confortabilă, rapidă și economică , care costă 7 €.

🚌

Cum să ajungi de la Malaga la El Caminito cu Autobuz

O altă opțiune pentru a alege să călătorești la El Caminito este să călătorești cu Autobuz. Cu toate că orarele și combinațiile de călătorie cu autobuzul în zonă nu sunt foarte variate.

Autobuzul pleacă din stația de autobuz din Malaga, dar trebuie să luați linia spre Alora, care de obicei circulă la fiecare 3 ore în fiecare zi.

După ce ajungeți la stația de autobuz din Álora, trebuie să schimbați în oraș și să luați autobuzul spre Caminito del Rey.

Durata totală a călătoriei este de 3 ore.

Costul călătoriei pentru această excursie este de 10 €.

🚗

Cum să ajungi de la Malaga la Caminito del Rey cu mașina

Ai opțiunea de a nu folosi transportul public și de a închiria o mașină de la Malaga la Caminito del Rey .

Această opțiune este flexibilă, confortabilă și ușoară, datorită bunei semnalizări.

Există numeroase birouri de închirieri auto în Malaga, ceea ce vă permite să găsiți cu ușurință cea mai bună alegere.

Închirierea unei mașini se poate face de la 30 € pe zi, fiind unul dintre cele mai economice mijloace de transport, oferind o mare libertate atunci când vine vorba de deplasare.

Dacă doriți să mergeți cu mașina, dar nu trebuie să închiriați una, aveți posibilitatea de a lua un taxi pentru aproximativ 40 de euro pe sens.

Atenție, atunci când vă deplasați pe cont propriu cu mijloacele de transport, trebuie să țineți cont și de prețul de intrare la monument, taxa de intrare pentru Caminito del Rey cu tur ghidat este de 18 euro.

🎒

Excursie de 1 zi

Fiind o zonă atât de turistică, există un număr infinit de excursii organizate pentru a parcurge acest traseu popular, ceea ce face ca aceasta să fie o opțiune ideală pentru a vă bucura de vizită în cel mai bun mod posibil.

Această excursie la Caminito del Rey din Malaga este perfectă, include transportul până la drum, intrarea pe Caminito, un ghid înainte și în timpul plimbării pe pasarelă, o opțiune super completă!

💶 Cum să ajungi din Malaga la El Caminito del Rey Preț

Poate te întrebi cât costă să ajungi din Malaga la El Caminito del Rey , ei bine, după cum vezi, este foarte ieftin, indiferent de mijlocul de transport pe care îl alegi.

Cea mai recomandată opțiune este excursia organizată din Malaga, deoarece la un preț economic are toate facilitățile incluse, pentru a face posibilă o excursie minunată, fără să vă faceți griji pentru nimic.

Dar, pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătorești cu trenul, deoarece prețul este de 8€, fiind o opțiune confortabilă și rapidă.

Oricare dintre aceste opțiuni este ideală, deoarece legăturile sunt ușoare, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de impresionantul Caminito del Rey.

Cele mai vizualizate pagini