Cum să ajungi de la Miami la Key West?

Key West sau Key West este popular pentru că are unul dintre cele mai frumoase apusuri de soare din lume. Probabil că ați văzut unele dintre faimoasele sale poduri și peisajele insulare în filme de succes, cum ar fi filmările pentru Full Throttle.

Pentru că este atât de populară și se află la o distanță relativ scurtă de orașul Miami, este o destinație perfectă pentru a o descoperi din Miami.

🚌

Cum să ajungi de la Miami la Key West cu autobuzul

O opțiune la dispoziția ta pentru a călători la Key West, recomandată dacă ești în căutarea confortului și a simplității.

Mai întâi trebuie să luați un tren care pleacă din stația Government Ctr. Stat.Rail Northbound, cu o durată a călătoriei de 14 minute și se termină la stația Miami International Airport, la un cost de 3 €.

La 6 minute de mers pe jos de la stația de autobuz din Miami, durata călătoriei este de 4 ore și 30 de minute și se termină în stația din centrul orașului Key West. Tariful este de 22 EUR .

🚗

Cum să ajungi de la Miami la Key West cu mașina

Călătoria până la Key West îți va lua 3 ore și 30 de minute .
Dacă preferați să nu folosiți transportul public, puteți închiria o mașină în Miami .

Pentru că este un oraș mare, există o mare varietate de oferte, așa că nu veți avea probleme în a găsi ceea ce căutați la cel mai bun preț.

Puteți închiria o mașină pentru doar 50 de euro pe zi, ceea ce vă oferă libertatea de a vă deplasa fără a depinde de orare externe. De asemenea, vă sfătuim să vizitați comparatorul nostru recomandat de închirieri auto, veți obține cel mai bun preț posibil pentru închirierea dvs.

✈️

Cum să ajungi de la Miami la Key West cu avionul

Aveți opțiunea de a călători cu avionul, puteți ajunge la Aeroportul Internațional Key West, cu un timp de zbor de 1 oră și 10 minute.

Pentru a ajunge la Aeroportul Miami, luați un tren de la Fort Lauderdale Station până la Central Terminal Bay C1. Călătoria durează 30 de minute și costă 10 euro.

Odată ajunși în Key West, aveți numeroase opțiuni de la aeroport pentru a ajunge în centrul orașului.

Costul total al călătoriei, inclusiv zborul și trenul, este de 110 euro.

Vă recomandăm să vă uitați la prețurile de la Fort Lauderdale, care sunt semnificativ mai ieftine, costând mai puțin de 100 EUR dus-întors pe persoană.

🎒

Excursie de o zi

Orlando este o destinație foarte populară dacă vă aflați în Miami, cu o mare atracție turistică, așa că există o mulțime de excursii și călătorii în acest oraș incredibil.

De exemplu, această excursie la Key West, care include transportul, precum și mai multe activități diferite. Poți să o alegi pe cea care se potrivește cel mai bine preferințelor tale, sunt minunate!

Cum să ajungi de la Miami la Key West Preț

Poate te întrebi cât costă să ajungi de la Miami la Key West de fapt, ei bine, prețul pentru a ajunge dintr-un oraș în altul este foarte ieftin și ai multe opțiuni.

Cea mai recomandată variantă și nu din acest motiv cea mai ieftină este excursia organizată în Key West, este una dintre cele mai complete opțiuni, în care pe lângă transport și fără grija cum să ajungi în oraș, este inclusă și o activitate complementară pe placul tău.

Pe de altă parte, cea mai economică opțiune este să călătoriți cu autobuzul, care costă de la 22 € și este, de asemenea, o opțiune confortabilă.

Recomandat: Ce să vezi în Miami în 3 zile.

Cele mai vizualizate pagini