Cum să mergi de la Napoli la Capri? Vă spunem cum puteți vizita Capri

Capri este o insulă magică, cu un farmec unic, ceea ce o face să fie una dintre cele mai populare destinații turistice pentru turiști în fiecare an.

Este atât de populară datorită frumuseților sale naturale, a climatului ideal pentru a te bucura de plajele sale și cu o mare atracție culturală, deoarece există încă vestigii arheologice ale diferitelor vile romane antice.

Capri este o destinație ideală pentru a vă bucura de locuri de mare valoare peisagistică și naturală. Datorită popularității sale și apropierii de Napoli, din acest oraș este foarte ușor să ajungi acolo. Să aflăm cum!

🚢

Cum să ajungi de la Napoli la Capri cu feribotul

Să ajungi pe insula Capri este foarte simplu, pe scurt, singura opțiune este să ajungi cu feribotul, pentru că nu are aeroport.

Feriboturile pleacă din portul Napoli și sosesc în Capri în portul Marina Grande. De aici se poate ajunge la Capri cu funicularul sau cu autobuzul.

Diferite companii operează pe aceste rute, cu orare diferite, cele mai populare fiind Gescab, SNAV și Caremar.

Acestea au prețuri diferite, de la 15€ la 45€, în funcție de orar și de facilități, durata tuturor călătoriilor fiind de 50 de minute. De obicei, acestea pleacă cu o frecvență de o oră.

Orarele se schimbă frecvent, vă recomand să fiți foarte atenți și să contactați companiile care oferă acest tip de transport sau biroul de informații din Capri.

🎒

Excursie de o zi

Capri este una dintre cele mai vizitate destinații din sudul Italiei, cu o mare atracție turistică datorită peisajelor sale naturale fascinante, astfel că se organizează numeroase excursii și călătorii din Napoli.

De exemplu, această excursie la Capri cu barca este o opțiune ideală pentru că o veți putea vedea din diferite perspective. Excursia include transportul și preluarea de la hotel, gustări la bordul arcului, echipament de snorkelling și o excursie cu barca în jurul insulei. Perfect!

Cum să ajungi de la Napoli la Capri Preț

Poate vă întrebați cât costă de fapt să ajungeți de la Napoli la Capri , ei bine, prețul pentru a ajunge de la o destinație la alta este foarte ieftin.

Cea mai recomandată variantă, dar nu și cea mai ieftină, este această excursie organizată la Capri, principala atracție turistică din sudul Italiei, fiind una dintre cele mai complete opțiuni.

Pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătoriți cu feribotul cu compania Caremar, cu un cost începând de la 13 €, acest preț se datorează faptului că doar un singur feribot pleacă de trei ori pe zi cu această companie.

Dacă nu ați făcut-o deja, vizitați ghidul nostru despre Napoli în 3 zile, vă va fi de mare ajutor în planificarea călătoriei!

Cele mai vizualizate pagini