Cum să ajungi de la New York la Boston? Toate posibilitățile de a merge!

Boston este unul dintre cele mai populare orașe din zonă, fiind o mare atracție pentru turiști, cunoscut pentru faimoasa și prestigioasa sa universitate Harvard.

Aici puteți găsi mijloacele de transport pe care le aveți la dispoziție, pentru a merge de la New York la Boston .

🚆 Cum să mergi de la New York la Boston cu trenul

Să mergi de la New York cu trenul este o opțiune foarte ușoară datorită multiplelor posibilități pe care le are acest oraș datorită comunicațiilor sale bune.

Trenul pleacă de la New York Penn Station, călătoria durează aproximativ 4 ore , există legături zilnice între orașe, așa că veți găsi întotdeauna un tren de întoarcere.

Călătoria se termină la stația Back Bay, care este situată convenabil. Costul fiecărui bilet simplu pentru această călătorie pentru o persoană, dus-întors, este de 180 £ .

🚌 Cum să ajungi de la New York la Boston cu autobuzul

O altă opțiune pentru a alege să călătorești la Boston este să călătorești cu autobuzul.

Autobuzul pleacă de la 28 Street Station, durata călătoriei este de 4h 15 minute , și se termină la South Station. Prețul biletului este de la 20€ . Această opțiune are mai multe curse zilnice către Boston, astfel încât ar fi foarte ușor să faci o călătorie dus-întors.

🚗 Cum să ajungi de la New York la Boston cu mașina

Închirierea unei mașini în acest oraș este foarte ușoară, deoarece există peste 100 de companii de închiriere de mașini care operează în oraș și, de la 25 de lire sterline pe zi, aveți la dispoziție o mare varietate de mașini din care puteți alege, de obicei, drumul spre Boston este de aproximativ 4 ore.

✈️ Cum să ajungi de la New York la Boston cu avionul

Poți zbura din centrul New York-ului la Aeroportul Newark pentru a zbura spre Boston. Călătoria durează 1 oră, costul biletului este de la 100€ de persoană .

Odată ce ați aterizat, există o gamă largă de mijloace de transport public și privat care vă vor duce în centrul orașului la un preț economic.

🎒 Excursie de o zi

Dacă stați în New York, dar doriți să faceți o scurtă pauză, această opțiune ar putea fi potrivită datorită proximității sale.

De asemenea, puteți rezerva o Excursie la Boston , care pentru prețul de aproximativ 100€ include transferul cu autobuzul cu puncte de preluare deja marcate, un ghid oficial pe toată durata călătoriei și exclusiv în limba spaniolă. Durata estimată a acestei excursii este de 14 ore fantastice pentru o zi bună .

💶 Cum să ajungi de la New York la Boston Preț

Poate vă întrebați cât costă cu adevărat să călătoriți de la New York la Boston, răspunsul este simplu, este accesibil indiferent de calea pe care o alegeți.

Opțiunea cea mai recomandată este turul organizat menționat mai sus, care este excelent pentru a evita transportul public și pentru a avea un ghid însoțitor.

Pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătoriți cu autobuzul, la un cost de 20 EUR pe sens.

Nu ratați niciunul dintre ghidurile noastre recomandate pentru cele două orașe: Ghidul New York și Ghidul Boston

Cele mai vizualizate pagini