Cum se ajunge de la New York la Niagara Falls? Toate opțiunile

Cascada Niagara este unul dintre cele mai populare situri naturale din lume, descoperiți cascadele sale uimitoare care vă vor lăsa, fără îndoială, cu gura căscată.

Datorită distanței relativ scurte față de New York, există o mare varietate de mijloace de transport, astfel încât puteți ajunge acolo cu ușurință. Vă arăt eu care sunt acestea!

🚆 Cum să ajungi de la New York la Cascada Niagara cu trenul

Una dintre opțiunile posibile este să ajungi la acest mare monument natural cu trenul, de la New York Penn Station, după 9 ore te vei afla la Cascada Niagara.

Biletul pentru întreaga călătorie de persoană este de 60 EUR.

După ce ați făcut acest lucru, vă puteți bucura de peisajul uimitor pe care acest loc îl oferă tuturor vizitatorilor săi. Bucurați-vă de el!

🚌 Cum să ajungi din New York la Cascada Niagara cu autobuzul

Să ajungi din New York la Cascada Niagara cu autobuzul este o opțiune de luat în considerare. Autobuzul pleacă din New York, NY- 625 8th, de obicei 8 autobuze pe zi, iar călătoria până la Cascada Niagara durează aproximativ 9 ore. Costul mediu al călătoriei este de 35 €.

🚗 Cum să ajungi de la New York la Cascada Niagara cu mașina

Aveți alternativa de a călători cu mașina, evitând transportul public.

Pentru a face acest lucru puteți închiria o mașină din New York . Puteți închiria o mașină de la 25 de euro la unul dintre numeroasele birouri de închirieri auto din oraș.

✈️ Cum să ajungi de la New York la Cascada Niagara cu avionul

Poți să călătorești și cu avionul, călătoria fiind astfel mai scurtă.

Puteți călători cu autobuzul de la Aeroportul Newark la Aeroportul Buffalo, durata călătoriei fiind de 1 oră și 15 minute. Costul mediu este de aproximativ 130 de euro, dacă vă rezervați cu mult timp înainte.

Mai târziu, luați un autobuz până în centrul orașului, apoi transferați-vă la linia de autobuz spre Cascada Niagara.

🎒 Excursie la Cascada Niagara din New York

Fiind una dintre cele mai populare destinații pentru turiști, există numeroase excursii organizate din marele oraș New York.

La fel ca această excursie la Cascada Niagara, pentru prețul de 130€ puteți ajunge acolo cu transport inclus dus-întors, plus un ghid pentru întreaga excursie.

💶 Cum să ajungi de la New York la Cascada Niagara Preț

Opțiunile sunt multe și relativ ieftine (ținând cont întotdeauna că New York este o destinație scumpă) și acum ai văzut cât costă să călătorești de la New York la Cascada Niagara.

Cea mai recomandată opțiune este turul organizat, deoarece puteți uita de transport. Și bucurați-vă doar de călătorie cu ghizi și experți.

Cea mai ieftină opțiune este să închiriați o mașină, deoarece o excursie de o zi întreagă costă 20 €.

Vă recomandăm să citiți ghidul nostru despre New York în 3 zile

Cele mai vizualizate pagini