Cum să ajungi de la New York la Washington DC? Cele mai complete informații

Washington, acest mare oraș este cunoscut pentru popularul său Capitoliu, Cimitirul și un mare număr de monumente și locuri emblematice, sau cine nu a auzit de Casa Albă?

Aici vă voi arăta ce mijloace de transport aveți la dispoziție pentru a ajunge la Washington din New York.

🚆

Cum să ajungi de la New York la Washington cu trenul

Călătoria cu trenul din New York este o opțiune extraordinară. Trenul pleacă de la New York Penn Station pentru o călătorie de 3 ore până la Washington Union Station.

Tariful mediu pentru o călătorie dus-întors începe de la 105 euro și ajunge până la un maxim de 290 de euro. De asemenea, are o frecvență de o oră pe sens, astfel încât nu veți avea probleme de orar. Verificați prețul biletelor aici:

🚌

Cum să ajungi de la New York la Washington cu autobuzul

O altă opțiune pentru a alege să călătorești la Washington, este să călătorești cu autobuzul. Autobuzul pleacă de la autogara din New York în 4 ore și vă veți găsi la Washington Union Station. Există mai multe opțiuni cu unul la fiecare 15 minute și costul total al acestei călătorii este între 15€ și 45€, deoarece există mai multe companii de autobuz diferite care operează, acest lucru depinde și de programul pe care îl alegeți să călătoriți.

🚗

Cum să ajungi de la New York la Washington cu mașina

Dacă îți place experiența de a conduce în Statele Unite, aceasta ar putea fi opțiunea ta preferată, cine nu a visat vreodată la o călătorie cu mașina prin această țară? Închirierea unei mașini în acest oraș este foarte ușoară, deoarece există peste 100 de companii de închiriere de mașini care operează în oraș și, de la 20 de lire sterline pe zi, aveți o mare varietate de mașini din care puteți alege, de obicei, drumul până la Washington este relativ aproape și durează aproximativ 4 ore.

🎒

Excursie de o zi la Washington din New York

Washington DC este capitala Statelor Unite ale Americii, cu monumente importante precum Rezerva Federală, Memorialul Lincoln și nenumărate atracții turistice. Dacă vă aflați în New York, acest tur al Washington DC este o opțiune excelentă, deoarece pentru prețul de 106,70€ vă puteți bucura de transport și de un ghid vorbitor de limba engleză pe toată durata turului. O să vă placă la nebunie!

💶

Cum să ajungi de la New York la Washington Preț

Dar cât costă cu adevărat să ajungi de la New York la Washington? Răspunsul este simplu și ieftin, după cum ați văzut.

Cea mai bună opțiune, dar nu și cea mai accesibilă, este să faceți acest lucru cu turul organizat menționat mai sus, deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transport și, în plus, veți cunoaște istoria orașului în profunzime datorită ghidului care vă va însoți pe tot parcursul vizitei.

Pe de altă parte, cea mai ieftină variantă este să călătoriți cu autobuzul, care costă doar 15 euro.

Vă recomandăm să vizitați ghidurile noastre:
- Ghidul orașului New York.

Cele mai vizualizate pagini