Cum să mergi de la Roma la Milano? Află cum să mergi la Milano de la Roma

Milano este o altă destinație de aur a Italiei, pe care toți călătorii vin să o vadă, cei mai mulți dintre ei într-o vizită expres de o zi, deoarece datorită dimensiunilor sale este perfect de vizitat într-o singură zi .

Aici vă voi arăta toate opțiunile de transport pe care le aveți la dispoziție pentru a ajunge în acest frumos oraș, o destinație ideală!

🚆

Cum să ajungi de la Roma la Milano cu trenul

Să ajungi de la Roma la Milano cu trenul este o opțiune excelentă și rapidă. Trenul pleacă de la gara Roma Termini, călătoria durează aproximativ 3 ore și există legături zilnice între cele două orașe.
Călătoria se încheie la gara din Milano, care este foarte bine situată și aproape de centrul orașului.

Trenul pleacă la fiecare 30 de minute, iar costul biletului este de 35 €. Puteți verifica orarul și prețul aici.

🚌

Cum să ajungi de la Roma la Milano cu autobuzul

Aceasta este o altă opțiune pentru a alege să călătorești în oraș, există o mulțime de orare.

Autobuzul pleacă din stația de autobuz Tiburtina din Roma, cu o durată de călătorie de 1h 10 minute și se oprește în stația de autobuz din Milano, aproape de centrul orașului. Costul unui bilet pentru această călătorie este de 26 de euro.

🚗

Cum să ajungi de la Roma la Milano cu mașina

Ai opțiunea de a nu folosi transportul public și de a închiria o mașină din Roma .

În capitală există numeroase birouri de închiriere de mașini, ceea ce vă permite să găsiți cu ușurință cea mai bună alegere.

Închirierea unei mașini se poate face începând de la 40 de euro pe zi, ceea ce o face o modalitate economică de a vă deplasa.

Dacă doriți să mergeți cu mașina, dar nu aveți nevoie să închiriați o mașină, aveți mai multe modalități de a face acest lucru, cum ar fi o călătorie în comun pe Blablacar, la un preț începând de la 29 de euro.

✈️

Cum să ajungi de la Roma la Milano cu avionul

O altă opțiune convenabilă este să călătorești cu avionul de la Roma la Milano, deoarece ambele au aeroporturi, datorită importanței lor turistice. Avionul pleacă de pe aeroportul Roma Fiumicino și ajunge la aeroportul Milano Linate, cu o durată de călătorie de 3 ore.

Costul biletului de avion începe de la 35 € și trebuie să adăugați transportul pentru a ajunge la aeroport și apoi în centrul orașului.

💶

Cum să ajungi de la Roma la Milano Preț

Dar cât costă să ajungi de la Roma la Milano , ei bine, după cum puteți vedea, este foarte ieftin.

Cea mai recomandată opțiune, dar nu și cea mai ieftină, este trenul, deoarece puteți ajunge la destinație în câteva ore și este una dintre cele mai confortabile și convenabile opțiuni.

Dar, pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătorești cu autobuzul, care costă 26 de euro, ceea ce o face o opțiune economică.

Oricare dintre aceste opțiuni este ideală, decideți pe care preferați să o folosiți și mergeți la Milano.

Vă recomandăm să vizitați ghidurile noastre:

Ce să vezi în Roma în 3 zile.
Ce să vezi în Milano.

Cele mai vizualizate pagini