Cum să mergi de la Roma la Napoli? Toate opțiunile de a ajunge la Napoli

Napoli este cel mai populat și mai vibrant oraș din sudul Italiei, iar centrul său istoric este un fascinant sit al Patrimoniului Mondial. Un oraș care nu lasă pe nimeni indiferent.

Datorită mărimii sale și a mijloacelor de transport disponibile pentru a se deplasa în jurul său, este ideal pentru o excursie de o zi. O evadare ideală de la Roma , datorită proximității sale, lasă-te îndrăgostit de Napoli!

🚆

Cum să ajungi de la Roma la Napoli cu trenul

Să ajungi din capitala italiană la Napoli este o opțiune rapidă și ușoară. Trenul pleacă de la Gara Roma Termini și face o călătorie de 2 ore și 15 minute până la Gara Napoli Centrale, aproape de centrul orașului.

Costul mediu al călătoriei este de 20 EUR, uneori chiar 30 EUR, în funcție de orarul și de compania aleasă. Există plecări zilnice frecvente, la fiecare 20 de minute.

Verifică orarul și prețurile

🚌

Cum să ajungi de la Roma la Napoli cu autobuzul

O altă opțiune posibilă este să călătorești cu autobuzul, aceasta este o opțiune bună, are o durată de călătorie de 2h 30 minute.

Autobuzul pleacă de la Roma Tiburtina Bus și se oprește la gara centrală din Napoli. Costul biletului este de 7€, are o gamă largă de orare.

🚗

Cum să ajungi de la Roma la Napoli cu mașina

Aveți opțiunea de a nu folosi transportul public și de a închiria o mașină de la Roma la Napoli.

Există numeroase birouri de închiriere de mașini în Roma, datorită caracterului turistic și dimensiunii sale, ceea ce face ca alegerea cea mai bună să fie ușor de găsit.

Închirierea unei mașini de la 40€ pe zi este un mijloc de transport care vă oferă o mare libertate în ceea ce privește deplasarea, ideal pentru a ajunge în orașul de vis din sudul Italiei.

Dacă preferați, puteți împărți o mașină cu opțiunea Blablacar cu un cost de călătorie de 14€

✈️

Cum să ajungeți de la Roma la Napoli cu avionul

O altă opțiune este să zburați la Napoli de la Roma, aceasta nu este una dintre cele mai bune opțiuni, deoarece călătoria durează 3 ore și 20 de minute.

Costul unui bilet începe de la 70 EUR, un preț ridicat pentru un mijloc de transport care are nevoie de cel mai mult timp pentru a ajunge la destinație.

🎒

Excursie de la Roma la Napoli în 1 zi

Napoli este unul dintre cele mai vizitate orașe de către turiștii din toată Italia, din acest motiv și datorită apropierii de Roma, se fac numeroase excursii organizate din capitală.

Această excursie la Napoli de la Roma este ideală, deoarece are un raport calitate-preț foarte bun, incluzând transportul cu trenul de mare viteză, un ghid pe tot parcursul călătoriei și o degustare a celor mai caracteristice mâncăruri din acest loc.

💶 Cum să ajungi de la Roma la Napoli Preț

Cât costă să ajungi de la Roma la Napoli într-adevăr, după cum puteți vedea, este foarte economic și cu multe opțiuni diferite.

Cea mai recomandată opțiune este să faceți acest lucru prin intermediul unei excursii organizate, deoarece este o opțiune avantajoasă și vă permite să cunoașteți și să profitați la maximum de oraș.

Dar, pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătorești cu autobuzul, care costă 7 €, ceea ce reprezintă o opțiune rapidă și economică.

Oricare dintre opțiunile tale va fi minunată, datorită varietății de mijloace pe care le ai la dispoziție. Ești gata să te bucuri de această călătorie? Nu uitați să consultați ghidurile noastre specializate pentru Roma și Napoli

- Ce să vezi la Roma în 3 zile.
- Vizitați Napoli în 3 zile.

Cele mai vizualizate pagini