Cum să mergi de la Roma la Veneția? Este foarte ușor! Vă spunem totul aici

Orașul canalelor, faimos în întreaga lume pentru plimbările cu gondolele, podurile care traversează canalele, carnavalul și uimitoarea Bazilică Sfântul Marc. Fiind una dintre cele mai importante atracții turistice ale Italiei, există numeroase căi și mijloace de transport pentru a ajunge la această destinație încântătoare și cu atât mai mult din capitala Roma.

🚆

Cum să ajungi de la Roma la Veneția cu trenul

Trenul pleacă de la gara Roma Termini, călătoria durează aproximativ 3h 45 de minute și există legături zilnice între cele două orașe.

Cu o frecvență la fiecare 1h sau la fiecare 4h, în funcție de compania pe care o alegeți. Călătoria se termină la gara Venezia St Lucia, iar costul biletului este de 35€.

Puteți verifica orarele și prețurile

🚌

Cum să ajungi de la Roma la Veneția cu autobuzul

O altă opțiune pentru a călători în acest oraș, nu există multe opțiuni de orar, deoarece există doar câteva plecări pe zi.

Puteți călători cu compania Flixbus, durata călătoriei este de 6h 30 minute, iar prețul începe de la 17€.

Pe de altă parte, aveți compania Autobús Baltour, pentru un preț începând de la 23€ și o durată a călătoriei de 7h 45 minute.

✈️

Cum să ajungi de la Roma la Veneția cu avionul

O altă opțiune este să zbori la Veneția de la Roma, deoarece ambele orașe sunt atât de importante și de turistice, ambele au aeroporturi.

Călătoria durează doar o oră, iar costul unui bilet începe de la 70 €. Este o opțiune rapidă pentru a ajunge cu ușurință la această destinație fascinantă.

🚗

Cum să ajungi de la Roma la Veneția cu mașina

Ai opțiunea de a nu folosi transportul public și de a închiria o mașină de la Roma la Veneția.

Puteți închiria o mașină de la doar 40 de euro pe zi, un mijloc de transport care vă oferă o mare libertate atunci când vine vorba de a vă deplasa.

În capitală există numeroase birouri de închiriere de mașini, ceea ce facilitează găsirea celei mai bune opțiuni.

Dacă vreți să mergeți cu mașina, dar nu trebuie să închiriați una, o puteți face cu o mașină în sistem car-sharing de la Blablacar, pentru doar 35 de euro pe sens.

🎒

Excursie de 1 zi de la Roma la Veneția

Fiind una dintre cele mai populare destinații din Italia, Roma și multe alte orașe oferă numeroase excursii din capitala Roma până la visătoarea Veneția.

Această excursie organizată la Veneția de la Roma este ideală, deoarece la prețul de 196 € include transportul cu trenul de mare viteză, un bilet de utilizare nelimitată a Vaporetto (taxiul Veneției pe numeroasele sale canale) și intrarea preferențială la Bazilica San Marco.

💶 Cum să ajungi de la Roma la Veneția Preț

Poate vă întrebați cât costă să ajungi de la Roma la Veneția , ei bine, după cum puteți vedea, nu este foarte ieftin.

Opțiunea cea mai recomandată este să o faceți cu un tur organizat la Veneția, deoarece include o mulțime de lucruri utile pentru a vă ușura vizita.

Dar, pe de altă parte, cea mai ieftină opțiune este să călătoriți cu autobuzul, care costă de la 17 €, ceea ce este o opțiune excelentă.

Indiferent de mijlocul de transport pe care îl alegeți, va fi o modalitate excelentă de a vă deplasa în această destinație populară. Ce mai așteptați pentru a vă bucura de Veneția?

Cele mai vizualizate pagini