Cum să ajungi de la Viena la Hallstat?

Hallstatt este un tărâm al minunilor naturale din nordul Austriei, un loc al fanteziei, cu un farmec de basm caracteristic. Munții alpini acoperiți de zăpadă, lacul mare și casele mici fac din acest loc una dintre cele mai vizitate destinații din Viena.

🚆 Cum să ajungi de la Viena la Hallstatt cu trenul

O opțiune de luat în considerare este să mergi de la Viena la Hallstatt cu trenul, mai multe companii lucrează pe această rută, așa că nu vei avea probleme în a începe călătoria spre Salzburg pentru un preț începând de la 18€ în total.

În mod normal, toate opțiunile fac un transfer, dar cea mai recomandată este trenul de la Viena Hbf la Attnang-Puchheim, care durează 1 oră și 47 de minute.

Odată ajunși acolo, va trebui să schimbați trenul cu trenul de Hallstatt, care costă 10 € și pleacă din oră în oră pentru o durată de călătorie de 1 oră și 36 de minute, ceea ce înseamnă o durată totală de 4 ore.

Puteți vedea mai jos toate alternativele, frecvențele și prețurile

🚌 Cum să ajungeți de la Viena la Hallstatt cu Autobuz

O altă alternativă de luat în considerare este să mergeți la Hallstatt cu Autobuz.
Autobuzul pleacă de la Wien Westbahnhof, durata călătoriei este de 3 ore și 30 de minute până la Český Krumlov, iar prețul biletului este de 30 €.

Acest autobuz pleacă de 4 ori pe zi, deci nu are un orar lung.

Apoi, în Český Krumlov trebuie să cauți un autobuz care să meargă la Hallstatt, în acest caz sunt doar 3 autobuze pe zi care fac această rută.

Costul biletului este de 30 de euro, iar călătoria durează aproximativ 3 ore, în total vă va lua 7 ore pentru a ajunge la Hallstatt.

🚗 Cum să ajungi de la Viena la Hallstatt cu mașina

Ca o alternativă la transportul public, puteți închiria o mașină în Viena. Pentru un preț de 30 de euro, puteți închiria o mașină pentru o călătorie de 300 km și puteți ajunge la destinație în doar 3 ore. Această opțiune vă va oferi o libertate unică!

Puteți obține cele mai bune prețuri folosind comparatorul nostru recomandat:

🎒 Excursie 1 zi

Hallstatt este o destinație foarte aglomerată și recomandată dacă vă aflați în Viena, cu o mare atracție turistică, deoarece există multe excursii și excursii în acest oraș incredibil.

Ca și această excursie la Hallstatt din Viena, unde aveți inclus un tur ghidat al orașului Hallstatt, precum și transferul cu autobuzul spre și dinspre oraș. Acesta include, de asemenea, un bilet pentru osuarul din Hallstatt și o plimbare de 20 de minute cu barca pe lacul Hallstatt.

Cum să ajungeți de la Viena la Hallstatt Preț

Poate vă întrebați cât costă să ajungeți de la Viena la Hallstatt, ei bine, după cum puteți vedea, este foarte ieftin, cea mai ieftină opțiune este să călătoriți cu trenul până la Hallstatt, costul biletului fiind de aproximativ 20€.

Cea mai bună opțiune, fără îndoială, dar nu și cea mai ieftină, este să călătoriți acolo cu un tur organizat, deoarece, pe lângă faptul că include și transportul, vă permite să aveți un ghid pe toată durata călătoriei.

Nu uitați să vizitați și să citiți ghidul nostru complet pentru Viena, plin de sfaturi și cele mai bune locuri de văzut în Viena în timpul unei excursii de weekend.

Cele mai vizualizate pagini