Copenhaga în 3 zile GUIA pentru a vizita Copenhaga în 3 zile

Odată ce cele mai friguroase zile de iarnă încep să-și ia rămas bun, este o idee bună să faceți o escapadă de 3 zile în capitala Danemarcei, pentru a vă bucura de unul dintre cele mai fermecătoare orașe nordice, Copenhaga. Este, de asemenea, un oraș perfect pentru a fi vizitat într-un weekend. Pentru cei care nu au prea mult timp de petrecut în Copenhaga, am alcătuit acest ghid fantastic pentru a vedea Copenhaga în 3 zile . Haideți!

copenhague-en-3-dias

Călătoresc la Copenhaga în 3 zile, este posibil?

În ciuda faptului că este un oraș relativ mic (500.000 de locuitori), numărul de colțuri, străzi și locuri fermecătoare din capitala daneză este destul de mare. Și cel mai bun lucru este că, da, vom avea timp să vedem totul în trei zile .

Sfaturi pentru o excursie express la Copenhaga

Înainte de a începe cu ghidul nostru pentru o excursie de weekend la Copenhaga, vă recomandăm 100% să faceți un tur gratuit al orașului Copenhaga, în care vă puteți face o idee despre ce puteți găsi în Copenhaga și să vă planificați restul zilelor. Deci... Ce-ar fi să vă începeți turul orașului Copenhaga cu un tur gratuit de 2:30 ore care vă arată punctele de atracție și vă oferă o orientare ? Ei bine, aici vă puteți face un tur gratuit în limba engleză cu ghizi experți specializați în istoria capitalei daneze.

O altă opțiune interesantă este să cumpărați Cardul Copenhaga , acest card vă va permite să accesați gratuit peste 70 de atracții, puteți folosi transportul public pe durata șederii și, de asemenea, vă permite să săriți peste cozile de la atracțiile turistice... Dacă avem doar 3 zile... Ar fi o idee bună să o cumpărăm, nu-i așa? Costă aproximativ 50 €. Obțineți cardul Copenhagen Card și uitați de cozile de la coadă în timpul călătoriei.

Ce să vezi în Copenhaga în 3 zile

Ghidul este conceput pentru 3 zile, dar poate fi adaptat la două zile, în funcție de gusturile tale și de timpul pe care îl ai la dispoziție. Cea mai mare parte a timpului o vom petrece în centrul orașului, perfect și minunat de vizitat pe jos sau cu bicicleta.

Poate fi completat și cu activități originale, cum ar fi o plimbare cu barca, un traseu cu caiacul (pentru cei mai aventuroși) sau vizitarea unor muzee originale sau a parcurilor fantastice pe care le are. Să mergem acolo!

Ghidul orașului Copenhaga: Ziua 1

Ne începem turul capitalei daneze la Parcul Tivoli, cel mai vechi parc de distracții din lume și, de asemenea, unul dintre cele mai faimoase, deoarece numele său a fost adoptat de numeroase parcuri din întreaga lume.

Tivoli

Tivoli-copenghague

Este situat chiar în centru, mai exact în cartierul Vesterbro, iar partea bună a orașului Copenhaga este că aproape totul este la îndemână. Cadrul său a rămas intact de la sfârșitul secolului al XIX-lea, când a fost inaugurat, ceea ce înseamnă că, atunci când intri în el, ești transportat într-o altă epocă, datorită parcului, grădinilor și palatelor bine îngrijite și restaurate din interior.

CENTRUL COPENHAGENULUI

Cel mai bun mod de a vă bucura de această zonă a orașului Copenhaga este să faceți o plimbare plăcută, este foarte plăcută și vă puteți bucura de atmosfera magică a capitalei daneze. Este o necesitate. Plimbarea noastră plăcută va începe în Piața Primăriei.

Rådhuspladsen - Piața Primăriei

plaza-del-ayuntamiento-de-Copenague

Foarte aproape de parcul de distracții Tivoli, chiar vizavi. De aici pornesc mai multe străzi pietonale, în special Strøget, care duce la Kongens Nytorv (Piața Regală).

Strøget, o imensă stradă pietonală

Locuitorii capitalei daneze se laudă că au cea mai lungă stradă pietonală din Europa, iar adevărul este că, dacă te plimbi pe această stradă, vei vedea multe dintre cele mai interesante clădiri și locuri din Copenhaga.

Kongens-Nytorv

Clădirile istorice, precum Primăria, piața Kongens Nytorv și Teatrul Regal, sunt intercalate cu locuri pline de centre comerciale, unde agitația și atmosfera sunt, de asemenea, garantate.

teatro-real-copenhague

Nyhavn

Nyhavn_copenhagen

Nyhavn, noul port Nyhavn este, fără îndoială, cel mai pitoresc și mai colorat cartier din Copenhaga . Aspectul său spune totul, deoarece este un adevărat cartier de carte poștală datorită canalului său și mai ales a caselor sale colorate.

Există, de asemenea, un număr bun de cafenele și restaurante și, bineînțeles, ambarcațiuni de epocă ancorate în acest canal, unde puteți găsi, de asemenea, ambarcațiuni turistice care vă permit să vizitați diferite puncte și insule din apropiere de Copenhaga. Este recomandat mai ales atunci când vremea este mai blândă, deoarece astfel ne putem bucura de atmosfera din exteriorul bărcilor și putem simți direct atmosfera.

Ghid: Ziua 2

Prima zi a fost intensă și am văzut aproape tot centrul orașului. În cea de-a doua zi putem termina de văzut ceea ce am ratat în ziua precedentă și odată ce am terminat vom începe a doua zi vizitând Christiania.

Castelul Amalienborg

palacio-de-amalienborg-copenhague

Amalienborg, reședința familiei regale daneze, care merită vizitat și pentru a asista la schimbarea gărzii.

Marmorkirken, Biserica de Marmură

Marmorkirken-Copenhaguen

Biserica de Marmură, cunoscută și sub numele de Biserica lui Frederick, este situată la mică distanță de Castelul Amalienborg.

Biserica în stil baroc datează din secolul al XVIII-lea, când a fost creată din ordinul regelui Frederic al V-lea al Danemarcei, fiind realizată din marmură daneză. Cupola sa amintește de Bazilica Sfântul Petru, iar în cadrul unor tururi ghidate se poate urca până la ea.

Mica Sirenă, un simbol

sirenita_copenhaguen

Această statuie este, fără îndoială, simbolul cel mai ușor de recunoscut și fotografiat din capitala daneză, cu mult peste orice clădire istorică pe care o puteți găsi.

Este situată în parcul Lingelinie, în golful portului, iar creația sa se bazează pe povestea 'Mica sirenă' a scriitorului danez Hans Christian Andersen, iar vizitarea orașului Copenhaga necesită o fotografie lângă această frumoasă statuie. Excursiile cu barca vizitează și ele statuia și trec foarte aproape de ea.

Orașul liber Christiania

Christiania_copenague

Orașul liber Christiania este un oraș independent în cadrul orașului Copenhaga, în care locuiesc aproximativ 1000 de persoane, în care poliția nu are voie să intre, iar fotografiile în interiorul orașului sunt interzise. Se presupune că locuitorii orașului liber au creat o societate anarhică în care deciziile sunt luate prin acorduri prin dialog, fără a exercita dreptul de vot.

A apărut în anii '70 ca un experiment social condus de mișcarea hippie, deși astăzi nu prea mai există nimic din spiritul care a dat naștere acestui experiment.

Îl puteți vizita pe îndelete, dar trebuie să respectați indicațiile pe care le veți vedea pe panouri. De asemenea, vă veți bucura de mii de graffiti și de o atmosferă care amintește de filme.

Vor Frelsers Kirke

vistas-copenague

La finalul vizitei noastre în orașul liber, putem face o plimbare plăcută de 15 minute pentru a ne bucura de cele mai bune priveliști ale întregului oraș. Vom realiza acest lucru urcând în vârful turnului Vor Frelsers Kirke (Biserica Mântuitorului nostru). Acest turn baroc de 90 de metri înălțime este situat în cartierul Christianshavns . Puteți ajunge la capătul domului în formă de spirală.

Ghidul orașului Copenhaga: Ziua 3

Grădina Botanică din Copenhaga

Copenhagen-jardin-botanico

Situată în centrul capitalei, grădina are peste 13.000 de specii de plante. Un parc sau o grădină impresionantă de aproximativ 10 hectare. O plimbare încântătoare care culminează cu frumosul Crystal Palace , construit în timpul Marii Expoziții de la Londra din 1851. În timpul plimbării noastre prin grădina botanică, vom putea vedea rămășițele zidului vechi original al orașului.

Intrarea este gratuită.

Castelul Rosenborg

rosenborg-castle

Unul dintre obiectivele turistice obligatorii din ghid. Palatul sau Castelul Rosenborg , adăpostește într-o boltă, așa-numitul Tezaur Regal, care include coroanele regale, precum și bijuteriile reginei.

Muzeul Vikingilor

museo-vikingo-roskilde

Roskilde este un muzeu maritim viking, care reconstruiește nave din epoca vikingilor, când aceștia navigau pe mări, deși nu dispuneau de cea mai bună tehnologie maritimă. Aceștia erau marinari excelenți, iar o vizită la acest muzeu vă va duce înapoi în Evul Mediu. Foarte bine decorat și cu o mulțime de divertisment. Unul dintre cele mai originale muzee pe care le puteți vizita.

Castelul Kronborg

hamlet-castillo-Kronborg

În orașul vecin Helsingor, la doar 45 km de Copenhaga, vă puteți bucura de decorul romanului Hamlet al lui William Shakespeare. Castelul Kronborg, construit pe 3 insulițe, a fost locuit de familia regală daneză până la sfârșitul secolului al XVII-lea.

Excursii recomandate

Concluzii

Și cu asta încheiem un minunat sejur de 3 zile în Copenhaga, ne-am bucurat de principalele atracții turistice ale capitalei daneze și cu siguranță ne-am îndrăgostit de acest frumos oraș, poate într-o altă excursie îl vom putea vizita cu mai mult timp... dar dacă nu, putem spune că am văzut Copenhaga la perfecție.

Când să mergem la Copenhaga

Vremea în Copenhaga este destul de rece, mai ales toamna și iarna. Temperatura medie se situează între 0 și 5 grade Celsius. Deseori ninge destul de mult. Așadar, dacă sunteți unul dintre cei care se feresc de frig, ar fi bine să îl vizitați vara, deși este un oraș a cărui imagine de iarnă este, de asemenea, foarte frumoasă.

Dacă doriți informații mai detaliate despre când să vizitați Copenhaga, găsiți toate informațiile aici: Vremea în Copenhaga .

V-ați rezervat deja zborul spre Copenhaga?

Știi deja ce să vezi în Copenhaga, când să călătorești în Copenhaga, cele mai bune hoteluri... Ți-ai luat zborul? Dacă încă nu ați rezervat sau doriți să știți cât vă costă un zbor către Copenhaga, vă sfătuim să folosiți cel mai bun motor de căutare de zboruri. Chiar aici puteți căuta și găsi zborul dumneavoastră către Copenhaga.

Copenhaga în 3 zile PDF

Descărcați ghidul nostru Copenhaga în 3 zile PDF pentru a vă putea bucura de el pe tot parcursul călătoriei și pentru a nu pierde nimic de văzut.

Utilizatorii care au văzut ghidul Copenhaga în 3 zile au fost interesați și de:

Cele mai vizualizate pagini