Cât arată Londra?

Ca și Londra, este capitala Angliei și, de asemenea, unul dintre cele mai vizitate orașe din țară. Faima și farmecul său sunt cunoscute în întreaga lume. Este un oraș cu un număr infinit de monumente de văzut.
Londra este una dintre cele mai bune destinații pentru un city break. Pentru a vă bucura și a profita la maximum de timpul vă recomandăm un sejur de 5 zile în Londra .
Dar există mult mai multe opțiuni, printre cele mai frecvente opțiuni printre călători se numără sejururile de 1, 3, 5 și 7 zile. Să aruncăm o privire asupra argumentelor pro și contra ale fiecăruia.

Dar există mai multe opțiuni și le vom discuta mai jos.

Printre cele mai frecvente opțiuni se numără dedicarea următoarelor zile pentru călătoria la Londra: 1, 3, 5 și 7 zile. Haideți să vedem care sunt preferințele noastre și de ce.

1 zi în Londra

NU RECOMANDĂ

Aceasta este opțiunea cea mai puțin recomandată. Adevărul este că puteți vedea cele mai importante obiective turistice din Londra într-o singură zi. Dar nu veți avea timp să vă bucurați de tot ceea ce are Londra de oferit, deși mulți oameni o fac.

Ce să vezi într-o zi în Londra

Vei putea vedea cele mai tipice lucruri, dar fără să te oprești prea mult în fiecare vizită, Palatul Buckingham, St. James'Park, Westminster Abbey, Big Ben, London Eye, Piccadilly... și puțin mai mult.

3 zile în Londra

MINIM RECOMANDAT

Aceasta este opțiunea minimă recomandată, mulți oameni profită de o escapadă de 3 zile, un weekend prelungit sau un weekend pentru a vedea Londra. Deși este puțin cam puțin, este o oportunitate de a cunoaște esența Londrei și de a vă bucura de principalele

Ce să vezi în 3 zile la Londra

Avem un ghid perfect adaptat și conceput pentru un Sejur de 3 zile la Londra : Ce să vezi în 3 zile la Londra

5 zile la Londra

OPȚIUNEA RECOMANDATĂ

Este cea mai recomandată opțiune. Acesta vă va permite să vă bucurați de orașul Londra pe îndelete, să cunoașteți atmosfera, istoria și cultura londoneză. De asemenea, veți avea suficient timp pentru a vă dedica o mare parte din timp pentru a vedea Turnul Londrei, pentru a vizita Camden Town, muzeele londoneze, cum ar fi British Museum sau National Gallery.

Sejur de 7 zile în Londra

PENTRU TURIȘTII EXPERȚI

Dacă există orașe în Europa care merită să le dedicați cel puțin o săptămână pentru a le vizita, Londra este fără îndoială unul dintre ele, nu veți duce lipsă de lucruri de văzut și de apreciat.

Pe lângă numeroasele monumente deja cunoscute de toată lumea, veți putea face activități mai puțin obișnuite și veți putea cunoaște cartiere mai puțin populare, cum ar fi Earls Court, să vă pierdeți în City of London, să vedeți Tate Modern, să vizitați The Globe, să vă bucurați de piețele de mâncare stradală... pe scurt, există posibilități infinite pe care le puteți descoperi singuri într-o săptămână.

Un sejur de o săptămână vă oferă posibilitatea de a face excursii de o zi din Londra.
Vreți să știți care sunt cele mai recomandate excursii de o zi?

Cele mai vizualizate pagini