Câte zile arată Amsterdam?

Amsterdam, fondat în secolul al XII-lea ca un sat de pescari, se află pe malul râului Amstel și este cel mai mare oraș din Țările de Jos și unul dintre cele mai vizitate orașe europene.

Orașul Amsterdam poate fi vizitat într-o singură zi, dar noi vă recomandăm un sejur de 3 zile , de preferință primăvara, pentru a vă bucura de splendoarea acestui oraș al libertății. Să analizăm mai îndeaproape cele mai frecvente opțiuni

Numărul de zile recomandat este de 3 zile pentru a vă bucura de Amsterdam, deși mulți turiști petrec doar o zi în turul lor, dar, ca întotdeauna, există tot felul de păreri, deoarece există oameni cărora le place să se bucure de farmecul Amsterdamului în profunzimea străzilor și canalelor sale și vă vor spune că o săptămână este prea puțin.

Să vedem care sunt cele mai frecvente opțiuni de ședere în Amsterdam:

1 zi în Amsterdam

Turul începe în acest caz prin cumpărarea 'i Amsterdam City Card' pentru a folosi mijloacele de transport gratuite, cum ar fi autobuzul, tramvaiul și metroul, utilizare nelimitată în timpul orelor de care aveți nevoie, începând cu 24 de ore.

Nu vă puteți lua rămas bun de la Amsterdam fără o plimbare pe canal.

O altă opțiune bună pentru a profita la maximum de șederea de o zi este să faceți un TUR GRATUIT.

Dacă nu vă este suficient de foame, însoțiți-vă berea cu niște 'Biterballen', chifteluțe de carne cu muștar sau 'patatje oorlog', care sunt cartofi prăjiți cu o mulțime de ingrediente care să le însoțească.

Dacă vă place un fel de mâncare consistent, 'Stamppot', care este un piure de cartofi cu legume și cârnați, vă va da suficientă energie pentru a continua.

Centrul orașului are o atmosferă medievală, cu Palatul Regal în piața principală, și este foarte pitoresc să te pierzi în învălmășeala de străduțe înguste cu grădini ascunse și magazine în clădiri din secolul al XVII-lea.

3 zile în Amsterdam

Pentru un sejur de 3 zile în Amsterdam avem cel mai bun ghid posibil, îl puteți consulta aici: SEE AMSTERDAM GUIDE IN 3 DAYS

Puteți să vă cazați în 'Oud-Zuid', sudul vechi, care are unități de cazare accesibile și este zona cu cele mai bune muzee, cum ar fi Muzeul Van Gogh, lângă Vondelpark.

Acest cartier include una dintre cele mai elegante și mai bogate zone și găzduiește, de asemenea, cartierul PIJP cu Muzeul de Fotografie Spuma, dacă vă place designul și imaginile, vi-l recomand.

Vă aflați la doar câteva străzi de centru și la trei străzi spre vest de Grădina Botanică din Amsterdam.

'i-cardul' vă permite intrarea gratuită la muzee și atracții; noi vă recomandăm Muzeul de Artă Modernă Cobra, iar dacă doriți ceva interactiv sau dacă călătoriți cu copii, există Muzeul de Știință Nemo între Gara Centrală și Muzeul Maritim, unde puteți participa la experimente științifice distractive, disponibile pentru public. Care include și o plimbare de-a lungul canalului Amsterdam.

5 zile în Amsterdam

A spus cineva bicicletă? Un tur ghidat cu bicicleta, cu tot cu bicicletă, durează două ore și este o modalitate accesibilă de a cunoaște orașul.

În zona 'Old-South', în apropiere de Vondelpark, se află Rijksmuseum, care are cele mai bune lucrări ale celor mai renumiți pictori.

Dacă vizitați orașul primăvara, în cartierul vestic aveți Oosterpark, unul dintre cele mai populare și apreciate locuri pentru a vă bucura de zile cu temperaturi plăcute în aer liber.

Veți avea, de asemenea, opțiunea de a face o excursie de o zi din Amsterdam . Cele mai tipice și recomandate sunt: Volendam, Rotterdam sau peisajele fantastice de lalele și mori de vânt de la Keukenhof.

Vă recomandăm următorul ghid dacă opțiunea aleasă este de a vedea Amsterdam în 4 zile.

Cele mai vizualizate pagini