În câte zile se vede Asturias? Trasee recomandate Traseul prin Asturias

Asturia este micul paradis verde al Spaniei, plin de verdeață, peisaje de film, sate mici și fermecătoare și orașe pline de o cultură fascinantă, ca să nu mai vorbim de gastronomie!

Mulți experți recomandă vizitarea Asturiei în 3 zile, deoarece minim trei zile sunt suficiente pentru a vizita principalele atracții din zonă, deși există mult mai multe opțiuni pentru numărul de zile pe care le poți petrece explorând acest loc. Vrei să știi ce opțiuni ai? Citește mai departe!

Vizitarea Asturiei în 3 zile este o opțiune ideală; acestea sunt zilele de care aveți nevoie pentru a cunoaște și a descoperi cele mai importante locuri.

Odată ajunși în această destinație, veți dori să petreceți mai multe zile acolo, pentru că are multe locuri frumoase de descoperit.

Prin urmare, vă voi arăta diferitele recomandări pentru a vizita această zonă uimitoare, puteți vizita Asturias în 5 zile sau într-o săptămână.

3 zile în Asturias

În Asturias sunt multe locuri de vizitat care trebuie neapărat vizitate în aceste trei zile. Aici vă voi arăta un rezumat al orașelor pe care nu le puteți rata, deși cu alte ocazii am vorbit deja mai în profunzime despre ce să vezi în Asturias în 3 zile, aici vă las linkul în cazul în care doriți să vedeți mai în detaliu ce puteți face în acest mic paradis al naturii.

O vizită la Oviedo, capitala Asturiei, este obligatorie. Centrul său istoric este o adevărată minune, plin de monumente frumoase și adevărate bijuterii arhitecturale.

În cea de-a doua zi, descoperiți orașul Gijón, cunoscut pentru Palatul Revillagigedo, marele port El Musel și popularul traseu de drumeție de pe promontoriul Cimadevilla, un must!

Petreceți ultima zi explorând Avilés, cu frumosul său oraș vechi și cu un farmec aparte, o atmosferă caracteristică Asturiei.

5 zile în Asturia

Asturia are atât de multe locuri de oferit vizitatorilor săi încât în 5 zile se pot cunoaște mai multe atracții.

Pe lângă vizitarea orașelor menționate în 3 zile, puteți petrece a patra zi descoperind Cangas de Narcea, vizitați Mănăstirea Corias, simbolul orașului.

Ultima zi, dedicată descoperirii celor mai fermecătoare sate din Asturias, descoperiți Luarca și Cudillero, unul dintre cele mai vizitate sate din an.

7 zile în Asturias

O săptămână este ideală pentru a cunoaște Asturias pe îndelete, o regiune de dimensiuni reduse, dar cu numeroase farmece și locuri de vizitat. Un tur pe îndelete vă poate arăta colțuri ascunse care trec adesea neobservate.

În plus față de locurile deja menționate, puteți vizita plaja San Lorenzo, lângă Gijón.

În a 6-a zi, faceți un traseu prin cele mai renumite sate din Asturias, descoperiți Lastres, Ribadesella și Llanes, sate medievale cu centre istorice fascinante, una dintre cele mai frumoase zone din Asturias!

În cele din urmă, nu puteți pleca fără să vizitați Cangas de Onís și lacurile Covadonga, unul dintre cele mai cunoscute lacuri din Spania, o minune naturală fără precedent.

În Cangas de Onís, vizitați Ermitajul Santa Cruz, în interiorul căruia se află un dolmen preistoric perfect conservat.

Aici puteți consulta un ghid pentru Asturias în 7 zile.

Câteva activități recomandate de făcut în Asturias:

Cele mai vizualizate pagini