Câte zile arată Bali? Revizuirea zilelor recomandate pentru a vedea Bali

Bali, acest colț de lume, este adesea numit 'Insula zeilor' și nu este de mirare, deoarece este o destinație de vis, cu plajele sale idilice și zonele rurale fascinante.

Aici vă voi ajuta să descoperiți câte zile sunt necesare pentru a vedea Bali, adevărata bijuterie a Indoneziei.

Cei mai mulți experți în turism recomandă să vizitați Bali pentru minimum 3 zile , din aceste zile încolo, există numeroase opțiuni perfecte pentru a se potrivi alegerii dvs. Să le descoperim pe toate!

Opțiunea de a vizita Bali în 3 zile este o recomandare de câte zile ai nevoie ca minim pentru a o vizita, dar odată ajuns în această destinație vei descoperi că aici toate zilele sunt puține.

Am să vă prezint diferite opțiuni pentru a vizita această destinație fascinantă, Bali în 5 zile și într-o săptămână, pentru a vă ajuta să decideți de câte zile aveți nevoie pentru a vedea Bali , în funcție de locurile pe care doriți să le vizitați.

3 zile în Bali

Haideți să descoperim ce locuri și destinații din Bali vă puteți bucura în aceste 3 zile în bijuteria Indoneziei, pentru a profita la maximum de sejurul dumneavoastră.

În acest articol, puteți afla printr-un rezumat ce locuri uimitoare puteți vizita, deși cu alte ocazii am vorbit deja mai în profunzime despre ce să vezi în Bali în 3 zile, vă las linkul aici în cazul în care doriți informații mai detaliate.

În prima zi veți începe prin a vizita centrul acestei frumoase insule, începând cu orașul Ubud. Vizitați unul dintre marile clasice ale Bali, câmpurile de orez din Tegallalang, unde veți fi impresionați de una dintre cele mai tipice priveliști panoramice ale țării.

Restul zilei ar trebui să fie petrecut explorând cele mai importante temple din zonă, Templul Gunung Kawi, dedicat zeului apei, Templul Pura Tirta Empul sau Peștera Elefantului.

În a doua zi, bucurați-vă de cele mai pure zone naturale ale insulei, la nord, cum ar fi cascada Nungnung, câteva temple înconjurate de verdeață, iar pe coastă, bucurați-vă de Tanah Lot.

În cea de-a treia zi, vă veți bucura de una dintre cele mai mari atracții din Bali, plajele sale. Vizitați populara White Sand Beach și relaxați-vă pe plajele sale paradisiace.

Trei zile ideale pentru a cunoaște cele mai importante locuri de pe insulă.

5 zile în Bali

Dacă preferați să petreceți 5 zile de neuitat în Bali, vă puteți bucura de multe alte locuri fermecătoare.

Vizitați faimoasa Pădure a Maimuțelor, acest sanctuar al maimuțelor este considerat un important centru spiritual și de conservare, unde puteți observa peste 700 de maimuțe și 180 de specii de copaci înconjurați de temple. O minune!

De asemenea, mergeți la faimosul Templu Saraswati și la piața Ubud.

Vă puteți bucura de plaja Seminyak, ideală pentru relaxare și pentru a vă bucura de apele sale cristaline. De asemenea, puteți merge în zona comercială Seminyak, cunoscută pentru clădirile sale mici cu fațade deosebite și atrăgătoare.

7 zile în Bali

Bucurați-vă de o excursie la Elephant Safari Park, una dintre experiențele pe care nu le veți uita niciodată. Acolo vă puteți, de asemenea, legăna deasupra junglei. Bineînțeles, vă puteți bucura și de zile de plajă.

Apoi, poate unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faceți dacă petreceți mai multe zile în Bali, descoperiți Insulele Gili, cele mai paradisiace plaje din toată Indonezia.

Există numeroase excursii organizate în Insulele Gili, complete și ieftine, în cazul în care doriți să organizați totul la perfecție.

Indiferent de câte zile veți vizita Bali , veți fi captivat datorită farmecului deosebit pe care îl degajă vizitatorilor săi.

Cele mai vizualizate pagini