Câte zile se vede Bangkok?

Krung Thep , 'Orașul îngerilor' este faimosul Bangkok, un oraș mereu treaz, unde te poți tunde la 3 dimineața sau pur și simplu poți cumpăra mâncare atunci când ți-e foame. Acest oraș, cel mai populat din Thailanda, este protagonistul nostru în acest tur pentru ca tu să cunoști sejurul recomandat în Bangkok .

Potrivit experților și în concordanță cu opinia lor , numărul de zile recomandat pentru a vedea Bangkok este de 5 zile , deoarece este megalopolisul Thailandei, însă nu este singura opțiune, să vedem ce variante de sejur sunt cele mai potrivite pentru Bangkok.

În plus față de cele 5 zile deja menționate ca fiind recomandate, oamenii aleg adesea să viziteze Bangkok timp de 3 și 7 zile (o săptămână). Să ne uităm la fiecare dintre opțiuni, astfel încât să puteți decide de câte zile aveți nevoie pentru a vedea Bangkok .

3 zile în Bangkok

Aici avem cel mai bun ghid pentru a vedea Bangkok în 3 zile. Dar, pe scurt, vom rezuma câteva dintre lucrurile pe care le puteți face în 3 zile în Bangkok:

Turul începe la est de râul Chao Phraya , unde se află Palatul Regal, pe o insulă cunoscută sub numele de Rattana Kosin .
Vizitați piețele plutitoare, puteți mânca la piața Amphawa și cea mai turistică este Damnoen Saduak .
Templul Wat Pho , cu uriașul Buddha culcat, și templul Wat Arum , al cărui turn principal reprezintă centrul lumii pentru budiști.
Vizitați Muzeul Național de istorie și antropologie și Muzeul Național de artă thailandeză Galeria Națională.
Centrul comercial Terminal 21 din Chinatown este ideal pentru o vizită la sfârșitul după-amiezii, fiecare etaj evocând diferite orașe ale lumii.
Bangkok este un loc ideal pentru a merge la un SPA, are prețuri excelente și este o oportunitate de a vă bucura de binecunoscutul masaj thailandez .
Luați taxiurile care circulă și amintiți-le să activeze aparatul de taxat; noaptea va trebui să negociați un preț pe cursă, deoarece niciunul nu activează aparatul de taxat.
Taxiurile sunt mașini moderne, iar thailandezilor le place să meargă repede. Urcați-vă cu destinația scrisă în thailandeză sau cu o hartă și lăsați tuktuk-ul pentru orașele cu mai puțin risc de trafic.

5 zile în Bangkok

Nu puteți vizita Bangkok fără să vă plimbați cu pitorescul Long Tail vaporaș de-a lungul canalelor din ceea ce este cunoscut ca 'Veneția Asiei'.
Khao San Road este strada comercială care vă va plăcea cel mai mult, există de toate, vă recomandăm să o vizitați la apusul soarelui, deoarece devine pietonală în acel moment.
Aventurându-vă în cartierele roșii din China Town veți descoperi farmecul acestor mini-orașe din interiorul Marelui Oraș. Cele mai cunoscute sunt Nana Plaza, Patpong și Soi Cowboy.
Sea Life Bangkok Ocean World este unul dintre cele mai mari acvarii din Asia de sud-est. Un loc de neratat pentru viața marină.

1 săptămână în Bangkok

Dream World este un parc de distracții pe care îl puteți închiria de la hotelul dumneavoastră, cu patru atmosfere tematice care vă vor oferi o zi de emoții intense.
Dacă doriți o zi la plajă, pregătiți o excursie pe insula Koh Samed , aflată la 220 de kilometri, cea mai apropiată opțiune pentru o evadare din marele oraș, plaje paradisiace și apusuri de soare idilice în sud-vestul Malaeziei.

Cele mai vizualizate pagini