Câte zile arată Berlinul? Câte zile pentru a vedea Berlin Free Tour

Dacă mergi la Berlin, probabil că știi deja că este un oraș cu multă istorie. Oriunde te uiți, vei vedea un loc fantastic în care s-a întâmplat ceva poate nu atât de frumos. O mulțime de istorie atât în Berlinul de Est, cât și în Berlinul de Vest. Povești din trecut, prezent și mult viitor. Berlinul de astăzi are un amestec magic de afaceri serioase, expresie artistică, hipsteri, petreceri incredibile... poate unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume... bine, acum... Cât timp durează să vizitați Berlinul? Vă recomandăm 3 sau 4 zile pentru a vedea Berlinul destul de bine.
Există mai multe opțiuni... Știți care sunt acestea?

Cea mai frecventă opțiune a călătorilor este de a petrece 2, 3 sau 4-5 zile pentru a vizita Berlinul.

Două zile în Berlin

Berlinul de Vest
Aceasta este opțiunea minimă acceptabilă, dacă nu aveți la dispoziție cel puțin 2 zile întregi în Berlin, vă recomand să căutați o altă destinație de călătorie. În 2 zile vă puteți bucura de o vizită la domul Reichstag. De obicei, sunt destul de multe cozi, dar pe bună dreptate - este o modalitate fantastică și gratuită de a vă bucura de o priveliște frumoasă a orașului, precum și de o privire de aproape la arhitectura incredibilă a domului. În apropiere se află cel mai emblematic punct de reper al Berlinului, Poarta Brandenburg, iar chiar după colț se află neobișnuitul și controversatul Memorial al Holocaustului, care va stârni cu siguranță reflecție și, eventual, confuzie. În continuare, plimbați-vă de-a lungul Friedrichsstraße până la Checkpoint Charlie și la muzeul acestuia, pentru a afla despre dificultatea de a trece de la est la vest, când Zidul Berlinului a divizat orașul. Nu trebuie ratată o vizită la Potsdamer Platz, una dintre cele mai populare și mai la modă piețe din oraș. Vizitați Sony Center din apropiere, cu restaurante și baruri excelente.

Berlinul de Est
Puteți vedea Fernsehturm (Turnul de televiziune) din partea cealaltă a orașului, după cum vă puteți imagina, priveliștea din vârf este spectaculoasă. În apropiere se află Rathaus (Primăria), unde iarna se poate patina pe gheață. Vizitați și una dintre cele mai pline de viață piețe din oraș, Alexanderplatz (luați un wurst mobil sau un wurst cu curry). Mergeți la East Side Gallery, care este o secțiune a Zidului Berlinului de-a lungul râului, cu multe picturi fantastice. Nu uitați să faceți o plimbare prin zona principală Kreuzberg, care vă conduce spre est. Este, de asemenea, o parte funky a orașului și poate fi accesată din East Side Gallery.

Trei zile în Berlin

Aceasta este probabil cea mai frecventă opțiune și vă oferă timp pentru a obține o imagine de ansamblu mult mai completă a orașului, deoarece o zi în Berlin este bine petrecută. Avem cel mai complet ghid pentru a vizita Berlinul în 3 zile.

BONUS
Avem, de asemenea, un tur gratuit gratuit pentru a vedea cele mai importante puncte ale orașului cu un ghid expert. Rezervați turul GRATUIT BERLIN FREE TOUR

4-5 zile în Berlin

Dacă aveți la dispoziție 4 sau 5 zile pentru a vedea Berlinul, nu veți regreta, deoarece veți cunoaște orașul la perfecție și vă veți îmbiba de istorie, veți cunoaște insula de muzee și vă veți putea opri pentru a vă bucura de toată arta pe care orașul Berlin o are de oferit.
Puteți face chiar o excursie de o zi la Potsdam, un oraș pe care îl veți îndrăgi și care se află la doar 40 de minute distanță. Este cel mai impunător oraș și unul dintre cele mai frumoase din Germania.

Cele mai vizualizate pagini