Câte zile arată Bratislava?

Acest orășel vibrant este capitala Slovaciei, un oraș care uimește prin clădirile sale istorice și prin liniștea sa. O destinație uimitoare și fascinantă, ideală pentru a fi explorată pe jos.

Aici vă voi ajuta să descoperiți câte zile sunt necesare pentru a vedea Bratislava, orașul de vis al Slovaciei.

Cei mai mulți experți în turism recomandă vizitarea acestei destinații în 3 zile , din aceste zile încolo, există numeroase opțiuni perfecte pentru a se potrivi alegerii dvs. Să le descoperim!

Opțiunea de a vizita Bratislava în 3 zile este o recomandare a numărului de zile de care ai cu adevărat nevoie pentru a cunoaște orașul la maxim, fără a lăsa niciun colț nedescoperit.

Dar o puteți vizita în mai multe zile, văzând locurile tipice din zona din apropierea capitalei.

Am să vă prezint diferite opțiuni pentru a vizita această destinație fascinantă, Bratislava în 4 zile și în 5 zile pentru a vă ajuta să decideți de câte zile aveți nevoie pentru a vedea Bratislava , în funcție de locurile pe care doriți să le vizitați.

3 zile în Bratislava

Să descoperim ce locuri și monumente puteți vedea în acest oraș uimitor în aceste 3 zile în această bijuterie a Europei Centrale.

În acest articol, puteți afla printr-un rezumat ce locuri uimitoare puteți vizita, deși cu alte ocazii am vorbit deja mai în profunzime despre ce să vezi în Bratislava în 3 zile, aici puteți găsi informații mai detaliate.

În prima zi puteți descoperi cea mai clasică Bratislava, vizitați piața principală, vechea primărie, însoțită de Turnul cu Ceas. De asemenea, pe străzi veți găsi numeroase statui, simboluri ale orașului, apoi vizitați Biserica Franciscanilor.

A doua zi este dedicată vizitării părții din oraș cu istoria Bratislavei sovietice. Vizitați Teatrul Național Slovac, Biserica Albastră, o bijuterie a stilului Art Nouveau.

Vizitați apoi Piața Libertății, cu fântâna mare cu cascadă numită Fântâna Uniunii și încheiați cu o vizită la memorialul celor căzuți la datorie și al eliberării orașului.

În cea de-a treia zi, pentru a încheia această vizită, aflați despre istoria regilor și a zidurilor.

Vizitați Poarta Sfântului Mihail, singura dintre cele patru porți supraviețuitoare ale orașului medieval, apoi Catedrala Sfântul Martin, în stil gotic clasic.

În cele din urmă, vizitați maiestuosul Castel Bratislava, înconjurat de Dunăre.

Trei zile ideale pentru a cunoaște unul dintre cele mai vechi orașe din Europa.

4 zile în Bratislava

Dacă preferați să petreceți 4 zile în Bratislava, vă puteți bucura de alte locuri cu adevărat fascinante.

În cea de-a patra zi puteți vizita regiunile Bratislava și Trnava, una dintre cele mai renumite regiuni viticole ale Imperiului Roman.

Vizitați orașele vechi Svaty Jur, Pezinok și Modra, care datează din secolul al XII-lea.

Cea mai populară este Modra, datorită faptului că este un mare producător de ceramică, perfectă pentru cumpărături de suveniruri.

5 zile în Bratislava

În a cincea zi vizitați Castelul Cerveny Kamen, numit 'Piatra Roșie', o adevărată minune și foarte interesant pentru istoria pe care o ascunde și o colecție mare de mobilier și arme antice.

De asemenea, veniți să descoperiți unele dintre celebrele crame vechi din zonă pentru a degusta și a cunoaște cel mai bun vin din zonă.

Cele mai vizualizate pagini