Câte zile se vede Bruxelles-ul? Planifică-ți călătoria la Bruxelles

Bruxelles este capitala Belgiei și unul dintre cele mai vizitate orașe ale acesteia. Mulți vizitatori folosesc Bruxelles ca punct de plecare pentru a vizita restul Belgiei, deoarece este relativ aproape de toate orașele turistice ale țării și este foarte bine deservit de rețeaua feroviară. Cât timp să petreceți la Bruxelles?Majoritatea experților recomandă un sejur de 2 zile în Bruxelles , dacă sejurul dumneavoastră este de 3 nopți sau mai mult, vă recomandăm să vă completați călătoria la Bruxelles cu vizite în unele dintre frumoasele orașe Bruges, Ghent, Leuven...

Printre cele mai frecvente opțiuni pentru durata călătoriei la Bruxelles se numără: 1, 2, mai mult de 3 zile. Să aruncăm o privire la fiecare dintre opțiuni.

1 zi în Bruxelles

Prea PUȚIN

Deși este posibil să vedeți cele mai importante lucruri, nu este un sejur recomandat, deoarece veți pierde multe lucruri importante din oraș, precum și multe dintre farmecele sale, care ar trebui să fie savurate cu calm, cum ar fi vizitarea unei fabrici de bere belgiene, consumul de ciocolată delicioasă sau de niște vafe delicioase... Pe scurt, bucurați-vă de călătorie dincolo de a vedea doar atracțiile turistice.
Ce nu poți rata într-o zi? Grand Place, Galeriile Saint Hubert, Manneken Pis și Atomium? toate într-o singură zi.

2 zile în Bruxelles

CEA MAI BUNĂ OPȚIUNE

Pentru majoritatea experților, 2 zile în Bruxelles este cea mai bună opțiune, este perioada potrivită pentru a vedea toate atracțiile turistice, pentru a vă plimba pe străzile frumoase și pentru a avea timp să vă bucurați de atmosfera și de minunile orașului. De asemenea, un sfat este să vizitați orașul în noiembrie sau decembrie, când este frumos decorat pentru Crăciun și are mai multe piețe de Crăciun care îl fac și mai magic.

Mai mult de 2 zile în Bruxelles

PENTRU EXPERȚI

Aceasta este cea mai recomandată opțiune dacă intenționați să vizitați mai multe orașe din Belgia, este cea mai comună opțiune de a dedica 2 zile pentru Bruxelles și restul pentru a vedea orașe precum Gent, Bruges, Leuven, Antwerp... Călătoriile de mai puțin de o oră cu trenul vă permit să vizitați orașele menționate mai sus într-o singură zi și să vă întoarceți la hotelul din Bruxelles pentru a vă odihni.

Top orașe de vizitat într-o zi din Bruxelles:

1 - Bruges.
2 - Gent (Este posibil să faceți Bruges și Gent în aceeași zi, dar este recomandabil să aveți un ghid care să vă ofere suficient timp. Puteți rezerva o excursie cu un ghid vorbitor de limba engleză aici).
3 - Leuven.
4 - Antwerp.
5 - Luxemburg și Dinant (Acest tur este foarte recomandat și mai dificil de făcut separat, așa că vă recomandăm să îl rezervați cu un ghid vorbitor de limba engleză. Îl puteți rezerva direct aici).
6 - Amsterdam.

Avem ghidul perfect pentru Bruxelles în 3 zile, realizat de experți și cu posibilități de a economisi bani și de a beneficia de EXCURSII GRATUITE care te ajută să cunoști orașul de la experți în oraș: Ce să vezi în 3 zile în Bruxelles

Cele mai vizualizate pagini