În câte zile se vede Budapesta? Cel mai recomandat sejur

Budapesta este unul dintre cele mai impresionante orașe din vechea Europă, formând un circuit cunoscut sub numele de 'Circuitul orașelor imperiale', alături de Praga și Viena. Budapesta este un oraș destul de mare. În funcție de numărul de zile pe care le aveți la dispoziție, vă puteți personaliza perfect călătoria. Vă recomandăm un minim de 3 zile pentru a vedea Budapesta, dar dacă aveți câteva zile în plus, puteți petrece până la 5 zile și vă puteți bucura de Budapesta așa cum merită. Cu toate acestea, există mai multe opțiuni pe care le vom vedea mai jos.

Dintre cele zile necesare pentru a vedea Budapesta avem cele mai frecvente opțiuni de a vedea Budapesta în 2, 3 și 5 zile. Haideți să vedem care este cel mai potrivit pentru tipul dumneavoastră de călătorie.

2 zile în Budapesta

Puțin, dar posibil

Nu este cel mai recomandat sejur, dar am putea spune că este minimul acceptabil, în 2 zile întregi ai putea vedea lucruri interesante din oraș, dar nu te vei putea bucura de multe activități cum ar fi băile sau activități distractive cum ar fi grădina zoologică.

3 zile în Budapesta

OPȚIUNE BUNĂ

Vă recomandăm minim 3 zile întregi, cu care veți putea vedea principalele atracții turistice și vă veți putea bucura și de băi și activități culturale foarte interesante. Sună bine, nu-i așa?

Ce să vezi în 3 zile în Budapesta

Veți putea vedea principalele atracții ale orașului, aici veți găsi ghidul perfect despre Ce să vezi în Budapesta.
Orașul este foarte confortabil pentru a te plimba, dar are, de asemenea, punctul pozitiv că are un transport public foarte bun și foarte eficient care îți permite să te deplasezi pentru a vedea lucruri care sunt puțin mai departe într-un mod ieftin, rapid și ușor.

5 zile în Budapesta

CEA MAI BUNĂ ALEGERE

Aceasta este opțiunea pe care o recomandăm cel mai mult, dacă vă puteți permite, faceți-o. Budapesta este un oraș foarte ieftin în comparație cu restul Europei, vă veți putea bucura de acest oraș minunat la perfecție. Are o ofertă culturală deosebită, precum și băi termale.

În plus, vom putea profita de o zi din timpul șederii noastre pentru a face o excursie de 1 zi. În apropiere sunt locuri foarte interesante de văzut.

Cele mai recomandate excursii de o zi din Budapesta:

- Vizită la Lacul Balaton și Herend . Cel mai mare lac din Europa, considerat a fi marea interioară a Ungariei. Însoțită de o oprire în frumosul oraș Herend.

- Excursie Esztergom, Visegrád și Szentendre . 3 dintre cele mai frumoase orașe de pe malul Dunării. Aflați mai multe despre istoria Ungariei și bucurați-vă de frumoasele peisaje ale țării.

- Excursie la Szentendre . Szentendre este cunoscut ca orașul artiștilor. Centrul orașului este caracterizat de străzi înguste și de vestigii medievale cu accente baroce.

Cele mai vizualizate pagini