Câte zile arată Buenos Aires? Revizuirea tuturor opțiunilor!

Buenos Aires este un oraș care se remarcă prin combinația ideală de istorie și modernitate, iar gastronomia sa este caracterizată de mâncăruri tipice din întreaga lume. În plus, capitala Argentinei este cunoscută drept micul 'Paris al Americii Latine' și, datorită dimensiunilor sale mari, este recomandabil să o vizitați în cel puțin 3 zile pentru a vedea cele mai remarcabile locuri din zonă.

Cea mai bună opțiune este să vizitați Buenos Aires în 3 zile, care nu vă va lăsa indiferenți. Cu toate acestea, mulți oameni preferă să descopere orașul în 4 zile sau să își extindă șederea la o săptămână întreagă.

3 zile în Buenos Aires

3 zile este mult dacă știi cum să-ți gestionezi timpul . De aceea, am alcătuit ghidul perfect pentru a vedea Buenos Aires în 3 zile.

Iată rezumatul: Traseul nostru ar trebui să înceapă cu cele mai emblematice locuri din Buenos Aires, cum ar fi celebrul Obelisc, Palatul Barolo, Plaza de Mayo, Plaza Rosada sau Congresul Națiunii. Seara ne putem bucura de un spectacol la Teatrul Colón. A doua zi poate fi petrecută într-o excursie organizată la delta Tigre, un loc natural de neratat, iar ziua se poate încheia cu o plimbare și o cină la unul dintre restaurantele din Puerto Madero. În cele din urmă, în cea de-a treia zi, ar trebui să descoperim cartierul emblematic La Boca, cu strada colorată 'Caminito', și să ne plimbăm prin pădure și prin cartierul Palermo.

4 zile în Buenos Aires

În a patra zi ne putem plimba prin cartierul Recoleta și putem vizita cimitirul Recoleta. În acest cartier veți găsi, de asemenea, Ateneo Grand Splendid, cea mai frumoasă librărie din lume; Floralis Generica, o floare mare din beton, oțel inoxidabil și aluminiu, care este deschisă în timpul zilei; și Muzeul Național de Arte Frumoase.

7 zile în Buenos Aires

În ultimele 3 zile este timpul să descoperim și alte zone cu multe atracții. Printre acestea, cartierul Belgrano. Acolo putem merge la miticul Stadion Monumental River Plate, putem vizita o replică a Statuii Libertății în Plaza Barracas și în Chinatown, putem face cumpărături pe Avenida Cabildo sau putem învăța să dansăm tangoul, un dans tipic argentinian. Și, dacă avem timp, putem face și o excursie la Montevideo, un oraș în care vom ajunge în doar 2 ore cu feribotul.

Cele mai vizualizate pagini