Câte zile se vede Chicago? Vă spunem cât timp să petreceți

Orașul Chicago este una dintre cele mai vizitate destinații turistice, cu multă viață și o atmosferă plină de viață. Este, de asemenea, unul dintre locurile tipice din Statele Unite, unul dintre cele mai locuite, zgârie-norii și cultura sa vă invită să explorați fiecare colț.

Diferiți experți spun că vizitați orașul în cel puțin 3 zile, deși dacă aveți timp este un oraș ideal de vizitat cu mai mult timp la dispoziție.

Vizitarea orașului Chicago în 3 zile este o opțiune excelentă, este numărul minim de zile de care aveți nevoie pentru a explora și descoperi cele mai fascinante părți ale orașului.

După ce ați ajuns în Chicago, veți dori să petreceți mai multe zile acolo, sunt atât de multe locuri fascinante de văzut.

De aceea vă voi arăta diferite recomandări pentru a vizita acest oraș uimitor, puteți vizita Chicago și în 1 zi sau în 5 zile.

1 zi în Chicago

Acest oraș esteunul dintre cele care pot fi vizitate într-o singură zi, dar îl puteți vizita rapid și fără pauză, deoarece este un oraș mare, dar pentru a cunoaște o parte din oraș este suficient.

Chicago este cunoscut pentru arhitectura sa din centrul orașului, așa că petreceți o parte din zi vizitând monumentele sale impresionante din centrul orașului și aflate în imediata apropiere unele de altele.

Vizitați Millennium Park, un mare parc în aer liber plin de arhitectură excelentă, artă și peisaje uimitoare.

Și nu ai cum să ratezi un zgârie-nori! Puteți merge la Willis Tower și urca până la etajul 103, unde veți găsi o terasă pentru o experiență amețitoare cu Chicago la picioarele dumneavoastră.

3 zile în Chicago

Orașul Chicago are multe locuri de vizitat care trebuie neapărat văzute în aceste trei zile. Aici vă voi arăta un rezumat al monumentelor pe care nu le puteți rata, deși cu alte ocazii am vorbit deja mai în profunzime despre ce să vezi în Chicago în 3 zile, așa că iată link-ul în cazul în care vreți să vedeți mai în profunzime ce puteți face în oraș.

În afară de locurile menționate, puteți vizita The Field Museum, unul dintre cele mai importante muzee din lume în domeniul său, cu o colecție uimitoare de fosile.

Vizitați cel mai vechi planetariu din lume, Planetariul Adler, și vizitați The Chicago Theatre, unul dintre cele mai populare locuri de noapte din Chicago.

Veniți să descoperiți Navy Pier, timp de ani de zile unul dintre cele mai mari chei din lume, care acum găzduiește Expoziția Universală din Chicago.

În a treia zi, vizitați zgârie-norii săi, un tur grozav care vă va surprinde cu înălțimile sale, și mergeți la una dintre punțile de observație pentru a vedea orașul din diferite perspective.

5 zile în Chicago

Cinci zile sunt ideale pentru a cunoaște pe îndelete marele oraș Chicago, un oraș de mari dimensiuni care, dacă este vizitat fără grabă, poate ascunde colțuri care la început trec neobservate.

În cea de-a patra zi, faceți o plimbare pe îndelete prin cele mai caracteristice cartiere ale sale, bucurați-vă de Chinatown, un loc deosebit și diferit de restul orașului, vă veți simți ca în China, veți putea gusta din gastronomia sa și veți descoperi câteva dintre produsele de artizanat curioase pe care le vând.

Explorați și Little Italy, un loc plin de farmec, acest cartier a luat naștere în anii 1920 datorită comunității italiene care a emigrat în Chicago.

În ultima zi, vă puteți bucura de una dintre cele mai autentice experiențe din Chicago, urmărind un meci pe faimosul stadion Chicago Bulls, cu atmosfera sa unică!

Puteți descoperi, de asemenea, Chicago Riverwalk, o plimbare plăcută pe malul râului Chicago, cu vederi panoramice uimitoare ale orașului!

Vă veți avea ocazia să vedeți Chicago Bulls în ritmul lor propriu.

Cele mai vizualizate pagini