Câte zile arată Copenhaga?

Ceea ce este considerat cel mai fericit oraș din lume este una dintre cele mai atractive destinații turistice din lume. Copenhaga, așa cum mai este cunoscută, este unul dintre acele puține locuri din lume în care străzile par să emane un spirit de viață complet diferit de cel din alte părți ale lumii. Pentru a vedea Copenhaga, cea mai bună opțiune este să stați 3 zile , dar aceasta nu este singura opțiune, cu două zile puteți profita de excursie pentru a cunoaște esența capitalei daneze.

În fiecare an, capitala daneză atrage milioane de turiști care caută un oraș în care să experimenteze faimosul 'hygge', care este atât de la modă. Hygge ca atare nu este nimic fizic, ci mai degrabă o atitudine, un stil de viață bazat pe a te bucura de lucrurile mărunte pe care lumea este capabilă să ți le ofere. Vrei să experimentezi hygge?

Timpul petrecut în Copenhaga va părea scurt. Fie că este vorba de trei sau cinci zile, felul în care te face să te simți orașul te face să nu mai vrei să pleci niciodată.

Deoarece mărimea orașului nu este foarte mare, trebuie să știți că trei zile sunt perfecte pentru a vă îndrăgosti de oraș. Un weekend prelungit care vă va ajuta să observați realitatea dintr-o perspectivă foarte diferită de cum o vedeți astăzi. Copenhaga este unul dintre acele locuri care vor reprezenta un punct de cotitură în viața ta.

Cea mai bună opțiune: 3 zile

Ce să vezi în Copenhaga în 3 zile? 3 zile în Copenhaga este cea mai bună opțiune, vă va permite să vă bucurați de esența orașului și, de asemenea, să faceți câteva excursii și să vedeți castele și muzee fantastice. Fără îndoială, cea mai recomandată opțiune este cea de 3 zile în Copenhaga. De asemenea, avem cel mai bun ghid pentru a vedea Copenhaga în 3 zile.

2 zile în Copenhaga, esențialul

Deși orașul nu este excesiv de mare, două zile pot fi insuficiente pentru a absorbi toată cultura de care este capabilă capitala daneză. Din acest motiv, vă recomand să profitați la maximum de șederea în oraș și să vizitați câteva dintre monumentele istorice de pe străzile sale.

Vă recomand două zone principale în care ar trebui să mergeți. Pe de o parte, vă puteți petrece prima zi vizitând orașul vechi. Spre deosebire de alte orașe, centrul orașului Copenhaga este foarte mare și plin de locuri și situri de vizitat, astfel încât este perfect posibil să petreceți o zi întreagă plimbându-vă pe străzile sale. Luați Primăria ca punct de plecare și începeți să vizitați toate monumentele de pe traseu. Deși veți avea puțin timp la dispoziție, vă recomand cu tărie să nu ratați ocazia de a vizita Palatul Christiansborg, nu veți regreta.

A doua zi poate fi dedicată vizitării Bursei de Valori și a Operei, două dintre cele mai emblematice clădiri ale orașului. Pierdeți-vă pe străzile care înconjoară aceste clădiri și absorbiți fericirea, profitați de faptul că vă aflați într-unul dintre locurile în care fericirea este cea mai importantă și bucurați-vă de scurta voastră ședere pe străzile sale pentru a vă plimba cât mai mult pe străzile lor.

Cea mai proastă variantă: 24 de ore în Copenhaga

Nu vă recomand să mergeți la Copenhaga pentru 24 de ore, pentru că abia veți putea să vă bucurați de oraș. Dar, dacă din diverse motive trebuie să o faceți, nu ratați ocazia de a vizita orașul vechi, nu veți fi dezamăgiți.

Cele mai vizualizate pagini