Câte zile arată Dublin?

Dublin este unul dintre cele mai bogate orașe din punct de vedere cultural din lume. Locuitorii, prietenia și bogăția arhitecturală fac din acest oraș unul dintre cele mai valoroase orașe din lume care merită vizitate.

Orașul care a fost numit de UNESCO Orașul Literaturii are la picioare o sumedenie de experiențe. Vreți să îl cunoașteți împreună cu noi?

Dublin nu este chiar un oraș mare, dar oferta sa culturală este atât de intensă încât merită să petreci cel puțin trei zile pentru a-l cunoaște perfect. Ai vrea să petreci aceste trei zile cu noi?

După cum am menționat deja, cea mai bună opțiune este să vezi Dublinul timp de 3 zile, dar nu este singura opțiune, mulți oameni consideră că este suficient să îl vezi în 2 zile și adevărul este că nu se înșeală, în 2 zile te poți bucura și de Dublin și de atmosfera sa fermecătoare. Cea mai proastă opțiune este să petreceți doar o zi în Dublin.

Cea mai bună opțiune: 3 zile în Dublin

Ce să vezi în Dublin în 3 zile? Avem ghidul perfect pentru a vedea Dublinul în 3 zile: 3 DAY ROUTE TO DUBLIN.

Printre alte lucruri pe care le veți putea vedea:
- Castelul Dublin: Un castel vechi de 1000 de ani, unde vă puteți absorbi istoria orașului englez.
- Catedrala Sfânta Treime: Probabil cea mai caracteristică clădire din oraș, datorită senzației de notorietate pe care este capabilă să o transmită. 800 de ani de istorie pe care îi veți putea parcurge în doar câteva ore.
- Muzeul irlandez de Artă Modernă: Indiferent dacă vă place sau nu arta modernă, o vizită la acest muzeu merită. Aici puteți găsi unele dintre cele mai renumite lucrări din lume, precum și multe altele ale unor artiști emergenți. Clădirea, precum și împrejurimile sale, merită să vă petreceți dimineața în interior.
- Cimitirul Glasnevin: Cimitirul Glasnevin, împreună cu Cimitirul Paris, sunt cele două cimitire pe care le-am vizitat cu cea mai mare plăcere de-a lungul vieții mele. Sentimentul pe care ți-l dă nu poate fi egalat nicăieri în lume.
- Open Gate Brewery: Nu puteți pleca din Dublin fără să savurați unele dintre cele mai emblematice beri ale sale. Și ce loc mai bun pentru a savura o bere bună decât chiar la fabrica de bere Guinness. Acolo puteți urmări procesul de fabricare a berii artizanale.

2 zile în Dublin, esențialul

Dacă veți sta doar două zile în oraș, vă recomand să repetați itinerariul din primele două zile. Castelul Dublin, Catedrala Sfânta Treime, precum și Muzeul de Artă Modernă și Cimitirul Glasnevin sunt, după părerea mea, obiective care nu trebuie ratate în timpul vizitei în oraș.
Și nu uitați de bogata viață de noapte oferită în oraș, unde puteți savura unele dintre cele mai bune beri din lume.

Cea mai proastă opțiune: Dublin într-o singură zi

O singură zi în oraș este prea puțin timp pentru a vedea orașul așa cum merită să fie văzut. Vă recomand să începeți cu castelul orașului, care pentru mine este clădirea care trebuie neapărat vizitată, apoi să vă îndreptați spre centrul orașului pentru a vă impregna de atmosferă și să nu uitați să vizitați pub-urile irlandeze caracteristice!

Cele mai vizualizate pagini