Câte zile arată Dubrovnik?

Dubrovnik este un oraș frumos de pe coasta dalmată a Croației. Este cunoscută ca perla Adriaticii datorită frumuseții sale de neegalat. Cea mai interesantă parte a Dubrovnikului este, fără îndoială, orașul vechi cu ziduri. Mulți oameni întreabă De câte zile am nevoie pentru a vedea Dubrovnik? O zi este suficientă pentru a vedea partea veche a Dubrovnikului, deși este adevărat că două zile este perioada ideală pentru a vizita Dubrovnikul cu mai multă liniște și pace, iar dacă se întâmplă să fiți pe un vas de croazieră, ar fi mai bine să aveți mai mult de o zi.

Cele mai frecvente opțiuni sunt 1, 2 și 3 zile în Dubrovnik. Fără îndoială, 1 zi pare un pic prea scurtă, 2 zile este o opțiune bună, iar 3 zile este cea mai bună opțiune dacă doriți să o combinați cu o excursie de o zi (există multe opțiuni posibile).

Sejurul minim recomandat: 1 zi în Duvrobnik

Este ceea ce fac de obicei multe croaziere, ei bine, acestea chiar mai puțin, deoarece croazierele durează de obicei aproximativ 5/6 ore, dar timp de o zi veți putea vedea centrul istoric, vă veți bucura de zidurile orașului, de unele dintre locurile unde au avut loc scene din Game of Thrones și, bineînțeles, de priveliștile minunate prin utilizarea telecabinei. Va fi o zi bine petrecută și, fără îndoială, vă va lăsa cu un gust bun în gură.

Cea mai bună opțiune: 2 zile în Dubrovnik

Veți putea vedea toate cele de mai sus și veți putea adăuga locuri foarte interesante în orașul vechi, cum ar fi Palatul Rectorului, sau chiar să faceți turul orașului în cadrul jocului Tronurilor.

Vă recomandăm, de asemenea, să vă petreceți după-amiaza în Lokrum, o mică insuliță aflată la 15 minute cu barca. Este plin de păuni, are un lac de apă sărată spectaculos și se poate ajunge în vârf cu turnul său de veghe.

3 zile în Dubrovnik

Aceasta este varianta care îmi place cel mai mult, chiar și pentru a folosi a treia zi pentru a cunoaște împrejurimile printr-o excursie. De exemplu, la mai puțin de o oră de mers cu mașina avem STON, micul zid chinezesc european și un paradis pentru iubitorii de stridii.

Avem ghidul perfect pentru a vedea Dubrovnik în 3 zile, care a fost conceput special pentru a vă permite să profitați la maximum de cele 3 zile în Dubrovnik și pentru a vă fi clar ce veți putea vedea. De asemenea, vă ajută să planificați câte zile credeți că sunt necesare pentru călătoria dvs. în Dubrovnik, aruncați o privire la ea.

Excursii de o zi din Dubrovnik

Cele mai vizualizate pagini